Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IntelligentMT2 [Hamachi]

Firen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Esme jest naprawde kobitą to zagram. A tak poważnie to nigdy nie grałem na Hamachi także to będzie mój pierwszy serwer.

Opublikowano

Ten serwer jest medium/hard [HAMACHI] Zdajesz sobie sprawe ?

Po co te ulepszacze +7 +8 +9 ??

Bezsens nie zagram.

1921.png

Opublikowano

TheMarine@

co jak hamachi to nie moze byc medium czy hard? odrazu kazdy serwer ma byc "ide do kapitana biore 100 lvl sklle kase i klepie sie" po pol h sie to nudzi a ten to chociaz zapewni rozrywke

Opublikowano

@up tak ? Hamachi nie jest 24/7, bo wasze komputerki by nie wytrzymały Oo Poza tym takie serwery dłużej jak miesiąc nie uciągną (chociaż to i tak byłby wyczyn). Nadto czemu mam wybierac medium hamachi, jak mogę iść na stabilną maszynę dedykowaną ?

Edit: Post skierowany do JaroTt

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

@Gamus, nie rozumiem Cię skoro to wszystko jest dodane tak? Pisałam że Klient będzie przed otwarciem. Jeszcze dzisiaj podam do niego link.

@rutut, powiem Ci dlaczego nie jest 24/7. No otóż dlatego że po co ma być jeżeli serwer by się nie spodobał? Sama dyskutowałam o tym z moim teamem że jeżeli serwer się spodoba, to zostawimy na 24/7 proste, prawda? Nie każdy jest bogaczem, żeby zaraz wystawiać serwer dedykowany, bo uwierz mi mam na tyle doświadczenia aby to zrobić ale pieniądze są w tej kwestii najważniejsze.

@TheMarine, uważam że twoje zbulwersowanie jest niekonieczne. Rozumiem, skoro jednak to "zły" pomysł, to oczywiście usunę je w ramach bonusu. Serwer nie jest trudny, ulepszacze się łatwo zdobywa, jest duży % na dropnięcie ich, exp też nie jest ciężki, a raczej prosty. Będą regularnie zwiększane raty doświadczenia, yang czy dropu itemów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Brawo, brawo; c W końcu jakiś hamachi nie na gotowcu ; o. Chętnie zagram, czekać do 3 lipca.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Hammerdiner, obecnie nie, aczkolwiek chcemy i to bardzo założyć. Jesteśmy w trakcie poszukiwania osoby która "postawi nam serwer ts". Oczywiście my dajemy na to pieniądze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sztabki nie będą wpadać do eq ponieważ będzie dropiła normalnie. nie będzie wpadać do plecaka. Ponadto tylko jedna "Złoto (250kk)" i będzie dropić z najsilniejszych bossów a % ich dropnięcia będzie niski.

Sztabki będzie można wygrać w takich konkursach jak OX, czy Turnieje pvp.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Start serwera zostaje przełożony na środe lub czwartek ( to informacja od Shizun - [GA]Esme serwera IntelligentMT2 )

wiecej na forum serwera. Pozdrawiam [GA]Naix.

Opublikowano

Serwer ON LINE dzisiaj o godzinie 16:00. Strona wraz z rejestracją zostaną włączone o godzinie 15:00.

Więcej informacji na naszym serwerowym forum.

Link do nowego klienta :

http://speedyshare.com/daAs9/IntelligentMT2-3lipca2012rok.rar

Opublikowano

Serwer ON. Zapraszam serdecznie

@Down.

To takie Medium jak ze mnie wróżka. Jest tyle ułatwień, że aż trudno powiedzieć że to medium ;]

Opublikowano

Przepraszam no i co z tego , że medium ?? Serwer jest bardzo dobrze prowadzony teoretycznie brak bugów i miła administracja.

Serwer polecam gorąco.

Opublikowano

Ty to w dobrym dziale zamieściłeś prezke? Powinno byc w Serwerach Dedykowanych! Koleś! Sprzedaj dom, samochod czy co tam masz i stawiaj dedyka!

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

prezka 10/10

serwer ... /... <---- nie gralem jeszcze

chyba jest uszkodzony plik locale_pl bo jak odpalam to error locale_pl

@EDIT już all okej...miałem uszkodzony plik :]

Opublikowano

Nie oszukujmy się w godzinach że niby od 8 do 24+ jak dla mnie to wyglada bardziej od 15 do 21 tak więc skoro GA nie trzyma sie wyznczonych godzin przez samego siebie to daje serwerowi góra 5 dni jak padnie o ile już nie padł ^^

Opublikowano

Panie UP, dopiero teraz restart jest. Cena itemów nie zmienia się po /reload...

Serwer za 30 sekund ON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...