Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 - PB ban.

DemonHost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Podepnę pod temat tylko dlatego żeby nie zakładać nowego by brudzić forum.
Jakiś czas temu dostałem dziwnego bana za multihack, nie używałem żadnych dodatków specjalnych do gry. W efekcie z jednej gry(dziwnej, bo nawet nie wiem za co), że po ponad półtora miesiąca zostałem zbanowany na ggc.

Na PBbans nie ma mojego giuda .
Odwoływałem się, lecz chyba nic tego nie wskórałem :

EvenBalance:

We do not find this violation to be triggered in error, and it will not be removed. It is at the discretion of the third-party ban list administrator to remove any ban given as a result of this violation.

Sprawdziłem PunkBustera, zrobiłem test i niczego nie znalazł, żadnych chatów i innych plików która mogły by wskazać naruszenie zasad gry.
Nie wiem co mam dalej robić.

Opublikowano

Za używanie błędów gry również można dostać bana. Możesz jeszcze zadzwonić do pomocy technicznej EA, ale jeśli Ci co odwołują uważają, że ban jest słuszny to nic nie zrobisz. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dostałem odpowiedz, ale nie zdążyłem odpowiedzieć bo znowu ticket został zablokowany o.O

Note #2: We do not find this violation to be triggered in error, and it will not be removed. It is at the discretion of the third-party ban list administrator to remove any ban given as a result of this violation.

To be clear: we are not saying that you cheated as we have no way to know who triggered the violation. If it is certain that no one playing on your computer ever had a cheat/hack violation triggered by PunkBuster, then your GUID (cdkey and/or game account password) has been stolen by or leaked to someone who has used it on a different computer to trigger the violation. We do not have the means to help you find out who is responsible for compromising your GUID.

Chyba mam bana, w zasadzie wywala mnie przy próbie wejścia na jakieś serwery, chyba na te z ggc bo z pb jest ok

Opublikowano

Pewnie byłeś zgłaszany przez graczy, którzy nic nie potrafią a oskarżają innych o cheaty. Już nie raz tak było. Lecz wątpie byś jeszcze coś ugrał w związku z GGC.

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...