Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 - PB ban.

DemonHost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem używałem cheata mass kila ale na serwerach non pb i chciałem sobie zagrać w battlefielda 3 na serwerach pb oczywiście hack uprzedni wyłączyłem wchodzę a tu takie coś PunkBuster kicked player (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #80756 ale nie wiem czemu przecież nie używałem tego hacka na serwerach z pb tylko non pb czy da się jakoś zrobić abym mógł z powrotem grac na serwerach pb proszę was o pomoc i błagam nie wstawajcie takich komentarzy jak to wszystko twojej głupoty jesteś durniem itp bo i powiedzcie czy da się jakoś to jakoś naprawić ale statystyk mi nie wyzerowali ale grać mogę tylko na serwerach niechronionych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale jak głupota jakim cudem dostałem bana skoro nie grałem na serwerach zabezpieczonych i proszę nie mów o mej głupocie już wiem że to nie było mądre a jeżeli powiem im że nie było mnie np 3 albo 4 dni i wchodzę a tu ban to mi odbanują bo powiem im że mnie nie było to wtedy by oznaczało wejście na konto czy to by wypaliło czy jest jakiś sposób proszę pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja w ogólę nie rozumiem ludzi, którzy używają właśnie rówżnego typu nielegalnych oprogramowań do BF3 tylko po to, żeby komuś popsuć grę albo poprawić sobię statystyki. No nie wiem, rozumiem już Svb do metina, żeby bony sobie zmienić w sumie każdy może bony sobie wbić. Wystarczy odrobinę cierpliwości, i to nie kurwi gry (wg. mnie metin to i tak kurwa) Ale co to tematu to kup nowy klucz. Myślisz, że ich obchodzi to, że napiszesz, że ktoś włamał Ci się na konto? Każdy może tak napisać. No ale cóż, próbuj.

Opublikowano

chciałem zobaczyć czy to faktycznie działa nie używałem tego non stop dwa dni to miałem i tyle a gry komuś nie uprzykrzałem tylko umawiałem się z graczami i graliśmy na serwerze gdzie same czitery są można tam było takie właśnie rożne oprogramowania sobie sprawdzić a tak to nie używam tego typu oprogramowania i proszę was o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przykro mi. Możesz napisać do supportów pod :

Brat mi się włamał na konto i grał na czitach (wiem że bez sensu ale spróboj)

Nie wiesz co sie stalo i dlaczego masz bana i wszystkiego sie wypieraj

Przeproś? Chociaż to chyba też nie pomoże.

Wybacz ale spróboj. Powodzenia.

Opublikowano

No cóż, straciłeś tylko jedyne 120zł czyli dwanaście paczek fajek lub dwie kraty piwa przez własną głupote ;) Tak samo z diablo 3, ludzie się łudzą że w necie jest crack który im pozwoli grać zamiast kupić oryginał. Nauczcie się jednego w grach free2play możesz cheatować, bo zrobisz nowe konto i po sprawie (chyba że ban na dysk)... W buy2play takich jak gry na steam, origin, BF3, Diablo3, WoW itp przede wszystkim nastawione na multiplayer. Gdzie ludzie płacą te 100zł+ żeby dobrze się pobawić przychodzi jakiś noob z cheatami i rozjebuje cała rundę bo ma masskilla. Wiem że to się mija z celami forum bo w końcu MPC (Multi Player Cheats) ale ja nigdy nie cheatowałem w grach buy2play (w play2free tak) bo nie jestem głupi żeby stracić to na co wydałem realne pieniądze a po drugie psuć innym rozgrywką - ludziom często starszym który po pracy chcą się odprężyć partyjką BF3 ;)

Opublikowano

Nie twórzcie zbędnego offtopicu. Kolega ma problem i trzeba go rozwiązać, a niestety to będzie już trudniejsze zadanie.

Na początku upewnijmy się, czy masz bana ( a masz na 99,9% ;))

http://www.mpcforum.pl/topic/541017-tut-mam-bana/

Następnie starasz się od tego bana odwołać. Choć jeżeli naprawdę cheatowałeś, to masz na prawdę nikłe szanse na UB.

Możesz jeszcze gadać z supportem, ale to też wiele nie da:

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Krócej mówiąc jesteś skazany na kupno gry jeszcze raz.

Opublikowano

Widocznie nie był to serwer no-pb.

Klikasz:

psxr.png

i próbujesz, lecz nikłe szanse, jeżeli rzeczywiście używałeś cheatów.

Opublikowano

Zostałeś zbanowany na tym serwerze: [PL] [sKILL-HUNTERS #5] SQDM HC METRO&CANALS. Sprawdź sobie czy jest na nim PB czy nie ma. Z Gamehacka nie ma szans żebyś się odbanował, zwłaszcza takimi głupimi tekstami typu "brat mi wszedł na konto". Zresztą teraz każdy mógł by Cię zreportować, choćby po trzycyfrowej liczbie oznaczającej celność M40A5. Po statsach widać że ssiesz i potrzebujesz hacka. :P

Edit: To TEN serwer. Zmieniona rotacja i nazwa, ale to ten. No i punkbuster aktywny. :)

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem po co wy czitujecie już lepiej jest glitchowac na metro wejsc na tekstury i wyjsc od strony USA i nie nawalac z tekstur tylko postawic na nich gdzies znacznik i wychodzic od strony USA i ich od tylca :P

Z tekstur nie nawalac poniewaz mozesz dostac reset statysk :<

Opublikowano

Kolejne posty dotyczące ludzi używających cheatów zostaną usunięte i nagrodzone ostrzeżeniem. Przypominam, że forum jest właśnie o tym.

Opublikowano

Zostałeś zbanowany wystraczy że kiedykolwiek świadomie czy nieświadomnie wyrzuciło cie PB z powodu jakiegokolwiek HACKA a na odbanowanie nawet nie ma co liczyć na starym koncie zostało ci tylko granie na NO PB

• 2 lata później...
Opublikowano

Ja dostałem bana w Czerwcu 2013 roku. Teraz gdy sierpień 2014 roku bana nie mam. Przyznam czitowałem ale bardzo tego żałowałem. Ban mi minął albo nie wiem. Mogę grać na każdym serwerze.

PS. Wiem data tematu... Ale może ktoś wejdzie i przeczyta.

Opublikowano

masz bana przez to ze pb skanuje twój komputer i sprawdza czy nie masz czitów nie musisz mieć włączonych żeby dostać bana

Opublikowano

@xlenek to co napisałeś jest głupotą, żeby cheat został wykryty MUSISZ MIEĆ GO ODPALONEGO

Co do tematu, musiałeś grać na serwerze z PB.

Pamiętaj jeszcze, że nie musi być PB, żebyś dostał bana (wystarczy stream GGC itp.)

Opublikowano

Dodam Tylko że PunkBuster ma każdy gracz BF3 w folderze z grą.

Mogę palnąć głupstwo tym co napiszę poniżej ale wydaje mi się że Tak jest w rzeczywistości.

Podczas używania cheat'a PB musiał go wykryć i skończyło się na blokadzie.

Jeżeli PB jest wyłączony na serwerze to nie oznacza że nie będzie Ci sprawdzał folderu z grą.

A że PB wysłał raport, twój żołnierz został zablokowany. Dlatego możesz tylko wejść na serwer niechroniony.

Opublikowano

Dodam Tylko że PunkBuster ma każdy gracz BF3 w folderze z grą.

Mogę palnąć głupstwo tym co napiszę poniżej ale wydaje mi się że Tak jest w rzeczywistości.

Podczas używania cheat'a PB musiał go wykryć i skończyło się na blokadzie.

Jeżeli PB jest wyłączony na serwerze to nie oznacza że nie będzie Ci sprawdzał folderu z grą.

A że PB wysłał raport, twój żołnierz został zablokowany. Dlatego możesz tylko wejść na serwer niechroniony.

Rzeczywiście się pomyliłeś :)

PB uaktywnia się podczas wejścia na serwer z PB

Jeśli miałoby być tak jak Ty mówisz, nie byłoby sensu wyodrębniać serwerów bez PB...

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@xlenek to co napisałeś jest głupotą, żeby cheat został wykryty MUSISZ MIEĆ GO ODPALONEGO

Co do tematu, musiałeś grać na serwerze z PB.

Pamiętaj jeszcze, że nie musi być PB, żebyś dostał bana (wystarczy stream GGC itp.)

a to sorry mój głupi kolega tak mówił i mu uwierzyłem ale już tak niemyśle

Opublikowano

Grałem na serwerze gdzie jest PB oraz GGC Stream szybciej mnie zbanował GGC lecz najpierw grałem na tym czicie przez jakieś 30 min dopiero po tym czasie ggc wyrzuciło a na serwerach z PB normalnie grałem, ale odradzam grać na czitach spróbowałem z ciekawości a skończyło się banem a większość serwerów teraz posiada plugin ggc, dobrze że rozdawali bfa za darmo to sobie parę kont w razie W zrobiłem...

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...