Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinologia[DEDYK][PL]

shejn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy rl skan bedzie chyba sie nie dowiemy.

@hah 29 graczy + strona do shackowania + niby beta testy do 15 lipca nara.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Pamietam ten serwer, z 2010 na 2011, Głownie Grudzień-Styczeń kiedy to zaraz przed upadkiem dostalem bana, perma , juz nie pamietam za co , Wszystkie postacie mialy byc odbanowane do 28 stycznia, nie wiem dlaczego, wiem tylko ze GM to super KID !!! Wiekszego placzacego dziecka na stanowisku GM'a nei widzialem, Ten serwer kiedys mial inna nazwe, potem zmienil na Metinologia , a niebawem upadl . Na stronie znajdowaly sie kody do wysylania smsow, I pamietam wciaz ten tekst typu Jesli nas wzpomozesz szybciej wystartujemy. BARDZO NIE POLECAM SERWERA !!!!

Opublikowano

Już wiem gdzie wbije wakacyjna TOPKE!!

@Edit Jak kupić SM?

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

No serwera nie można porównać jakością np. do Ravii, ale na swój sposób ciągnie i nie jest najgorzej. Może znajdzie swoich miłośników, zachęcam do gry !

Opublikowano

Na stronie jest napisane że to beta, czy to oznacza że po becie skasujecie Postacie?

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Nie polecam grałem na nim do kiedy się nie dowiedziałem że są to BETA TESTY! tu macie ss które wam wszystko pokaża.Administracja leci za przeproszeniem w chuja...

892ea4eea3baa.jpg

Rep

Opublikowano

no i po co pytam sie po co ?!! prezka 10/10 ale serwer 1/10 ludzie metinologia jest to już 3 edycja w tym roku ... na 1 edycji byłem zachwycony fajny 4fun nawet byłem najlepszym szamanem na 2 edycji nic sie nie podobało 3 edycja pewnie też padnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...