Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinologia[DEDYK][PL]

shejn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah tym tekstem do ddosa to dojebales, zglosisz idioto swoj nielegalny server bo ci ddosuja haha predzej ty bedziesz mial przejebane.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko fajnie i w ogóle ale niech dodadzą zwykłe fasolki do sklepu bo 25pkt rangi za 5kk to strata czasu tyle klikać jak mam -17,800

no kasy drop dali teraz to 4 dropków do 60lvl i jest 600kk+ i trochę broni ale otworzyłem jakieś 200+ szkat broni i 0trut kilka żali i innych

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Chciałbyś znów poczuć się jak za dawnych czasów , podczas rozgrywek na

chińskich serwerach

http://www.mpcforum.pl/topic/181741-tutorialcn-new-private-server-du-li-s2/page__hl__du-li

http://www.mpcforum.pl/topic/141279-tutorial-cn-new-private-serwer-menghuanlj/page__hl__menghuanlj

http://www.mpcforum.pl/topic/283337-tutorialcn-new-private-serwer-lsyt2/page__hl__lsyt2

Nie wiem co ten serwer ma mieć wspólnego z chińskimi serwerami bo ni chuja to podobne

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Pełno yang bugów i do tego nie da się wbić lvl.. Założyłem postać , zacząłem expić w m1 na psach i na 1lvl cofa expa ciągle 0%.. Bug na expa. Założy się pd to za spota leci z 20 lvl-i.. Nie zagram, pamiętam ten serwer kiedyś jak był.

Opublikowano

Ta maszyna w prezentacji to jakaś wygórowana, jeśli chodzi o długość logowania ...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na bronie typu syrek,zabójca na każdy + potrzeba krwisty kamień,który kosztuje 500kk,przy braku magicznego metalu podczas ulepszania zamiast jednego kamienia traci się 2,również częst pali te bronie.No dobra syrek +9 jest ,ale ulepszac go na tasaka można tylko u kowala,mi np spalił-20kkk w dupe,dobra trudno biore sie za 2-ręke zrobiłem zabójce ulepszył jakimś cudem na pogro,lecz ku mojemu zdziwieniu system w tym miejscu się nie kończy-spaliłem pogro ulepszjąc je na jakieś gówno na 100lvl-50kkk w dupe,później nie miałem już sił i skończyłem gre tutaj.

Opublikowano

Serwer dziwny... Mało ludzi a w dodatku jakiś koles wbil juz z 20 lvli w 5 min +200

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Na bronie typu syrek,zabójca na każdy + potrzeba krwisty kamień,który kosztuje 500kk,przy braku magicznego metalu podczas ulepszania zamiast jednego kamienia traci się 2,również częst pali te bronie.No dobra syrek +9 jest ,ale ulepszac go na tasaka można tylko u kowala,mi np spalił-20kkk w dupe,dobra trudno biore sie za 2-ręke zrobiłem zabójce ulepszył jakimś cudem na pogro,lecz ku mojemu zdziwieniu system w tym miejscu się nie kończy-spaliłem pogro ulepszjąc je na jakieś gówno na 100lvl-50kkk w dupe,później nie miałem już sił i skończyłem gre tutaj.

Dokładnie, miałem podobnie. Wszystko elegancko, syrek+9, 25+ krwistych i co z tego wyszło?? To, że zostałem bez żadnej broni.

Po 2. Serwer pod IS. Dlaczego?? np. w IS są metale do ulepszania i zwoje co nigdy nie palą, jest przepustka do komnaty gdzie w 10 minut można wbić 250lvl.

Opublikowano

Skoro tak, to nie zagram ;/ A już chciałem.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...