Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival+Miasto - [20 slotów] [No-Hamachi] [24/7] [No-premium]

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat!

Informacje:

IP:f15.owncraft.pl:25086

White Lista:Nie ma

Typ servera:Survival+Miasto

Potwory:

Zwierzęta:

PVP:Jest

Premium:Nie

Sloty:20

Nether:Jest

Server powstał około 5 dni temu.Obecnie mamy:

Takie lokacje jak:

-Miasto

-Spawn

-Wolne działki

-Świniarnia

-Dział pomocy

-Ogrody

-Wieżę obserwacyjną

-Kościół

Ponad to mamy:

-Basen

-Duuże drzewo "życia"

-Pix art'y

Oferujemy:

*Dwa światy:

-Miasto

-Domyślny Świat

Warpy:

-/warp Dzialki

-/warp Miasto

-/warp Escape

-/warp Swiniarnia

-/warp Las

-/warp biblioteka

-/warp Boisko

-/warp AdminShop

Opis:

*Server

Server obecnie jest w stanie rozkwitu,więc będzie na co popatrzeć.Fakt że każda budowla zajmuje mi trochę czasu nie powinna Was odstraszać.Wręcz przeciwnie powinna Was motywować jak również mnie do częstszych i bardziej pracochłonnych budowli typu:

-Wieżowce

-Targi

-Szpitale

-itp

Jeśli macie ochotę zagrać,bardzo chętnie przyjmę Was w swoje ramiona.

*Targ:

Na targu możemy handlować wszystkimi itemami które wpadną nam w ręcę.Kładziemy skrzynkę,kładziemy tabliczkę i wpisujemy na tabliczce według wzoru:

-1 linika:<nick zakładającego sklep> np.Krystian1909

-2 linika:<ilość> np.stack czyli 64

-3 linika:<Sprzedarz:Kupno> np.B:150:100:S -B-Buy,S-Sell czyli B-Za ile kupisz,S-Za ile sprzedarz.

-4 linika:<ID itemku lub pełna nazwa> np.35:15 lub Black Wool czyli czarna wełna

*Działki:

Każdą działkę można kupić,koszt takiej działki wynosi 5 tyś $.Może i dużo ale wymiary tej działki dorównują cenie.A oto szczegóły:

-Działka ma wymiary 25x20

-Do działki dostajesz cuboida

-Max kratek w góre:50

*VIP:

Vip,jak sama nazwa wskazuję jest rangą elitarną.Vip dostaje:

-50 tyś $$$

-2 darmowe działki (Które może połączyć)

-Diamentowe/Diaxowe Eq

-Cuboida

-Wyjątkową rangę

-Ma dostęp do specjalnych światów

-Tp

Ile kosztuje-spytacie,cuż sami spójrzcie:

Na miesiąc:

-11 zł SMS

-7 zł przelewem

Na zawsze:

-30 zł SMS

-25 zł przelewem

*SUPER VIP

Dostaje:

-GameModa w skrót. GM

Koszt takiego zakupu kosztuje:

50 zł-przelewem

Pytanie na ile:

Odp:Na zawsze!

Pytania proszę kierować pod moim postem głównym,na wszystkie pytania odpowiem.

Pluginy:

-XAuth

-ChestShop

-Essentials

-iConomy

-Jobs

-NoLagg

-Orebfuscator

-Permissions

-PermissionsEx

-WorldEdit

-WorldGuard

-Multiverse

Zespół:

<HeadAdmin>Krystian1909

<Admin>Temperaturek

<Admin>Isidar10

Dodatkowe informacje:

Server TeamSpeak 3:

IP:62.75.222.6:9988

Lub jak wolisz domena:

Domena:PowerSpeak.pl:9988

Znajdujemy się pod kanałem [34]

Każdy kto zna się na komendach pluginach proszę do mnie pisać.

Zanim jednak to zrobisz,przeczytaj:

Żeby zostać członkiem zespołu musisz mieć:

-Ukończone 15 lat

-Mikrofon

-GG

-Ts3

-Możliwość wpłaty na server

Nowości:

-Plugin Jobs został update'owany! Mamy teraz prace do 100 lev.

-Zmiana mapy na jeszcze lepszą!

-Skonfigurowane pluginy!

-Dodane nowe lokacje!

To wszystko.

Opublikowano

Prezentacja mnie zainstersowała i, o dziwo, przeczytałem ją do końca. Jednak nie ciesz się, bo robię to często.

Nie ma żadnych ciekawych obrazków o serwerze..

IP powinno być raczej na początku, komu się chce szukać go w takim bałaganie.

Poza tym .. kolory.. Może wysil się trochę, i dodaj jakieś kolorki.

Opublikowano

NOWOŚĆ!

Jeśli zakupisz VIP'a w ciągu 3 dni dostaniesz darmowe diamentowe eq!

Serdecznie zapraszam do komentowania mojego servera.

Prosiłbym o pozostawienia pozytywnego komentarza pod moim postem.

Dziękuje i pozdrawiam:

Administracja

Opublikowano

Prezentacja mnie zainstersowała i, o dziwo, przeczytałem ją do końca. Jednak nie ciesz się, bo robię to często.

Dziękuje za słowa krytyki,wiem gdzie popełniłem błędy,mam nadzieję że nie uda mi się wszystko poprawić.

Jeśli macie jakieś pytania na temat servera proszę umieszczać je pod moim postem a wciągu godziny postaram się na nie odpowiedzieć.

Dziękuję

Udanej gry życzy:

Administracja

Opublikowano

Serwer bardzo fajny.

Wydaje się na dopracowany. I co więcej pomocna oraz uprzejma administracja. Gorąco zapraszam. :)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że na serwerze panuje naprawdę przyjemna atmosfera, miło się kopie bądź rąbie, oraz nie ma lagów !

Opublikowano
Dodam jeszcze, że na serwerze panuje naprawdę przyjemna atmosfera, miło się kopie bądź rąbie, oraz nie ma lagów !

To prawda,jeśli macie ochotę zagrać z miłą atmosferą to zapraszam na server.

Nowość!

Od dziś są organizowane Eventy gdzie każdy gracz może zdobyć sporą ilość nagród w wysokości nawet stacka diamentów!

Opublikowano

NOWOŚĆ

Od teraz jest możliwość dostania Vip'a za DARMO.

Jak i co należy zrobić aby go otrzymać jest napisane na serverze!

Zapraszam i pozdrawiam!

Wasz Administrator:

Krystian1909

Post został zaktualizowany.

-Poprawione błędy takie jak:

*Kolorowe napisy

*IP na początku postu

Mam nadzieję że się poprawiłem liczę na dobry komentarz z Waszej strony.

Dziękuję i pozdrawiam

Krystian1909

Opublikowano

Ja tego serwera bym nie odwiedził, dlaczego ? To jest ,,survival" ? + miasto na dodatek? Działki szpitale pixel arty dzrewa życia admin shop prace świniarnie ? Czy to jest chociaż troche survival ? Zmień to na FB + Miasto

A dwa światy to nie oznacza że w tym 2 ktoś będzie chciał przetrwać. Dwa światy są na każdym FB I są po to aby wydobywać surowce.

Chcesz zacząć grać w League of Legends? Skorzystaj z tego linka: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fe6290d08dcd961505763

To nic nie kosztuje a mnie pomoże : >

;]

Opublikowano

Witam!

Organizuję konkurs pod tytułem "Najpiękniejszy domek na serverze"!

Konkurs ten będzie polegać na zbudowania najfajniejszego domka na serverze.

Do wygrania będzie VIP na cały miesiąc.

Regulamin Konkursu:

1.Gracz musi posiadać już działkę

2.Musi być to domek szerokości max 25x20

3.Wysokość takiego domku może być max 30 kratek w góre

4.Gracz musi potwierdzić zgodę na branie w konkursie podpisując swoja działkę tabliczką z napisem "KONKURS" (Tabliczka ta musi znajdować przy wejściu do działki)

5.Gracz może używać każdej dowolnej kostki bloku.

To tyle na temat zasad.

Domki będą oceniane przez administrację servera.

Koniec konkursu odbędzie się 10 lipca 2012 roku.

Dziękuję i pozdrawiam!

Opublikowano

*Tak na marginesie dodam że osoba może dostać VIP'a (czyli nagrodę) ale tylko ta która ma rangę "Gracz" czyli VIP'y nie mają okazji do wygrania dodatkowego miesiąca Vip'a.

Szanse są równe a czas jest długi tak więc nie czekajcie a spróbujcie swoich sił.

Dla najlepszych budowli całkiem możliwe że znajdziemy miejsce w administracji jako "Budowniczy" mający dostęp do "GM" (GameModa).

Jeszcze raz zapraszam!

Administracja

Opublikowano

Ja tego serwera bym nie odwiedził, dlaczego ? To jest ,,survival" ? + miasto na dodatek? Działki szpitale pixel arty dzrewa życia admin shop prace świniarnie ? Czy to jest chociaż troche survival ? Zmień to na FB + Miasto

A dwa światy to nie oznacza że w tym 2 ktoś będzie chciał przetrwać. Dwa światy są na każdym FB I są po to aby wydobywać surowce.

Server jest "ORYGINALNY" a nie następnym serverem który jest jeden do drugiego podobny.

Nasi gracze przychodzą do nas nie dlatego że nie mieli wyboru ani że ładna prezentacja ale dlatego że oferujemy coś innego niż zwykły server Survival lub FB.

Zresztą tak samo jak ta gra,pomimo to że ma słabą grafikę i potrzebuje 1 GB ramu to grają w to miliony.Minecraft jest grą z dużą przyszłością i ja też liczę na dużą przyszłość servera ,choć oryginalność to nie wszystko to wystarczy by przyciągnąć uwagę.

Dziękuję za słowa krytyki

Pozdrawiam

Administracja

Opublikowano

Server jest "ORYGINALNY" a nie następnym serverem który jest jeden do drugiego podobny.

Nasi gracze przychodzą do nas nie dlatego że nie mieli wyboru ani że ładna prezentacja ale dlatego że oferujemy coś innego niż zwykły server Survival lub FB.

Zresztą tak samo jak ta gra,pomimo to że ma słabą grafikę i potrzebuje 1 GB ramu to grają w to miliony.Minecraft jest grą z dużą przyszłością i ja też liczę na dużą przyszłość servera ,choć oryginalność to nie wszystko to wystarczy by przyciągnąć uwagę.

Dziękuję za słowa krytyki

Pozdrawiam

Administracja

Nie jest orginalny, ponieważ niby to survival a to tak naprawde FB. Orginalny jest pod tym względem że jest napisane Survival a to jest FB. Serwer taki jak każdy FB tzn szpitale i inne duperele.

Dla jasności nie kłócę się tylko dyskutuje.

Pozdrawiam.

Chcesz zacząć grać w League of Legends? Skorzystaj z tego linka: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fe6290d08dcd961505763

To nic nie kosztuje a mnie pomoże : >

;]

Opublikowano

Nie jest orginalny, ponieważ niby to survival a to tak naprawde FB. Orginalny jest pod tym względem że jest napisane Survival a to jest FB. Serwer taki jak każdy FB tzn szpitale i inne duperele.

Dla jasności nie kłócę się tylko dyskutuje.

Pozdrawiam.

Na serverze FB (na mapie surowcowej) nikt nie buduje domków bo wie ze zostanie zniszczona lub okradziona a u mnie można.Każda działka wielkości 10x10 i o ile jest na niej zbudowany fajny domek dostaje DARMOWEGO cuboida.Więc nie jest to zwykły server FB i nie różni go tylko nazwa.

Poza tym u mnie gracze pierw muszą pobudować się na mapie Survivalowej by pierw zarobić na działkę w mieście na której jest cuboid.

Dziękuję za słowa krytyki i z miłą chęcią będę kontynuował ten temat ponieważ jest to zdanie które powinno być wyjaśnione.

Pozdrawiam Administracja

P.S

Większość lub nie (bo wszystkich nie znam) adminów pewnie by na tym skończyło nabijając posty by więcej graczy wbiło.Ja taki nie jestem i dla dobra sprawy servera wyjaśnię każdy post który ma na celu dyskusję lub pytanie skierowane do administratorów servera.

Opublikowano

UWAGA!

Mam prośbę do nowych graczy.

Jeśli znacie się na pluginach,komendach i chcielibyście dołączyć do Administratorów naszego servera.Posiadając ts lub skype lub gg i mając co najmniej 15 lat kwalifikujecie się do administracji.Wolne miejsca mamy tylko dla 2 modów.

Dziękuję i liczę na jak najszybsze wsparcie.

Pozdrawiam Wszystkich

Krystian1909

Opublikowano

Tripple Post !

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...