Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Teemo - The Swift Scoute

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gościu, ktoś chce ci coś powiedzieć a ty od razu się spinasz, i piszesz jaki ty to jestes niesamowity z TEEmo. Merki na topie to very situational item, tylko w wypadku HARD CC enemy. Bild : Berki, MadreDs, Froozen MALLET, WITS END, Malady, BT, jest ok tylko trochę inna kolejność < zależy od sytuacji. Także nie pizdz mi że na topa only merce(gayaaua)

Opublikowano

Zagrałem tym buildem i aż miło :D

Ponad 3k hp i se ide gosciu wyskakuje leje mnie i już nie ma go :D

Potem we 2 mnie i nic bo truta i oślepienie :)

Build polecam gram nim cały czas tera i cały czas dobre staty :D

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Gościu, ktoś chce ci coś powiedzieć a ty od razu się spinasz, i piszesz jaki ty to jestes niesamowity z TEEmo. Merki na topie to very situational item, tylko w wypadku HARD CC enemy. Bild : Berki, MadreDs, Froozen MALLET, WITS END, Malady, BT, jest ok tylko trochę inna kolejność < zależy od sytuacji. Także nie pizdz mi że na topa only merce(gayaaua)

Nie spinam.Kto mówi ,że jestem niesamowity z Teemo? Berki ? Hahaha! To nie adc kolego ,idź grać nim dalej na midzie z berkami ; - )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

To ,że ty nie używasz danego build'u ,to nie oznacza, że nie mogę sobie wstawić czegoś ,co dobrze działa w grze ,lecz jest inne od innych. ;)

No tak, nikt go nie uzywa, bo jest chujowy, a ty myslisz, ze odkryles ameryke.

Teemo wyciaga dmg glownie z trutki, ktora wspomaga sie slowem. Dlatego malet to jest core item na teemo. I wlasnie malet nadrabia hp i jest wystarczajace :)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

No tak, nikt go nie uzywa, bo jest chujowy, a ty myslisz, ze odkryles ameryke.

Teemo wyciaga dmg glownie z trutki, ktora wspomaga sie slowem. Dlatego malet to jest core item na teemo. I wlasnie malet nadrabia hp i jest wystarczajace :)

Nie odkryłem ameryki,człowieku...Gdzie to przeczytałeś? Chujowy nie jest ,bo dobrze się sprawdza w grze.Nie testowałeś - nie wypowiadaj się,bo nie wiesz ,jaki ten build jest.Hejterów nie słucham ,a malleta nie składam ,bo jest droższy a daje mniej hp i marne 20 AD.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie odkryłem ameryki,człowieku...Gdzie to przeczytałeś? Chujowy nie jest ,bo dobrze się sprawdza w grze.Nie testowałeś - nie wypowiadaj się,bo nie wiesz ,jaki ten build jest.Hejterów nie słucham ,a malleta nie składam ,bo jest droższy a daje mniej hp i marne 20 AD.

A skad wiesz, ze nie testowalem?

tak tak malet wiecej kosztuje, daje mniej hp. Ale ma ten marny slow, z ktorym napewno nie wyciagniesz wiecej dmg niz z warmogiem.

Chlopie daj sobie wytlumaczyc pare oczywistych rzeczy.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Kurwa typie, robisz z siebie idiotę wmawiając sobie, że ktoś Cię "hejtuje", chyba w żadnym poście nie zostałeś obrażony, ani Twój poradnik, tylko każdy Ci doradzał. Poza tym - grałeś Teemo z Frozenem? Męczenie przeciwnika, bo nie może do nas podejść, a jak flashnie to odpalamy W. Poza tym ignite lepszy dlatego, bo razem z E zadaje duże dmg.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Zgadzam się z @up. Frozen Mallet jak najbardziej dla teemo. Moim zdaniem warmog i atma średnie się przydaje, ja wole zainwestować w as lub dmg ;) (ew. ap pod hybryde :P)

Opublikowano

Teemo bez malleta nic nikomu nie zrobi (chyba ze pod ap). Powiedz mi jak ty chcesz kogos zlapac bez ZADNEGO CC bo blind to nie jest takie cc ktore kogos zatrzyma

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

are you blind? od czego macie exhausta?

Kurwa typie, robisz z siebie idiotę wmawiając sobie, że ktoś Cię "hejtuje", chyba w żadnym poście nie zostałeś obrażony, ani Twój poradnik, tylko każdy Ci doradzał. Poza tym - grałeś Teemo z Frozenem? Męczenie przeciwnika, bo nie może do nas podejść, a jak flashnie to odpalamy W. Poza tym ignite lepszy dlatego, bo razem z E zadaje duże dmg.

"build chujowy" -> poradnik obrażony, panie czytelniku.zainwestuj w dobre szkiełka.

Teemo z frozenem grałem ,ale lepiej mi się gra z warmogiem.Dodam tego FM ,ale według mnie lepszy atmog...

@edit

Macie poprawiony build.

Wyjaśnienie do plujących się: Rylai + Frozen dlatego ,bo rylai daje slowa ze skilli ,a frozen z AA.Ładnie to działa z naszym Q ; - )

W tym buildzie macie AP ( trutka ) oraz HP ,a także trochę armora i magic resista.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

are you blind? od czego macie exhausta?

"build chujowy" -> poradnik obrażony, panie czytelniku.zainwestuj w dobre szkiełka.

Teemo z frozenem grałem ,ale lepiej mi się gra z warmogiem.Dodam tego FM ,ale według mnie lepszy atmog...

@edit

Macie poprawiony build.

Wyjaśnienie do plujących się: Rylai + Frozen dlatego ,bo rylai daje slowa ze skilli ,a frozen z AA.Ładnie to działa z naszym Q ; - )

W tym buildzie macie AP ( trutka ) oraz HP ,a także trochę armora i magic resista.

Rylai to tez kupa, jak juz masz slowa z aa to ze skilli nie potrzeba, a wyjasnienie, ze wiecej ap to proscizna. W takim razie where is rabadon ? Swietny dmg z trutki + takie op pierdolniecie z Q.

a tak btw. chujowy poradnik to byla ocena. Jakby bylo 0/10 to tez by byl "hejt" ?

Opublikowano

Powinieneś szybciej składać 'Koniec Rozumu' gdyż jest to item do early game. Imo masterki 21/9/0 lepsze. Powinno się maksować wcześniej W niż Q.

'Takim Teemo Dravenowi dużo nie zrobisz' ^^

Opublikowano

Powinieneś szybciej składać 'Koniec Rozumu' gdyż jest to item do early game. Imo masterki 21/9/0 lepsze. Powinno się maksować wcześniej W niż Q.

'Takim Teemo Dravenowi dużo nie zrobisz' ^^

pvp z dravenem i 8/2 na koniec.victory.

Rylai to tez kupa, jak juz masz slowa z aa to ze skilli nie potrzeba, a wyjasnienie, ze wiecej ap to proscizna. W takim razie where is rabadon ? Swietny dmg z trutki + takie op pierdolniecie z Q.

a tak btw. chujowy poradnik to byla ocena. Jakby bylo 0/10 to tez by byl "hejt" ?

Rylaia nie usunę ,bo w końcu to jest taki mallet z dodatkowym AP ,a AP jest do truty ,co się bardzo przyda.Rabadona dodam ,tez przydatny,ale nie trzeba go składac ,ponieważ tam są itemy "do wybrania".

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@Up

od armora masz latarkę,a w early/mid mr też musi być ,po to merce.

w "core" masz też przeciez tabi ,więc o co chodzi?

vs. nidalee AD też mozna merce, bo bije z dzidy magicznie.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

pvp z dravenem i 8/2 na koniec.victory.

Rylaia nie usunę ,bo w końcu to jest taki mallet z dodatkowym AP ,a AP jest do truty ,co się bardzo przyda.Rabadona dodam ,tez przydatny,ale nie trzeba go składac ,ponieważ tam są itemy "do wybrania".

Masz do wyboru: AD temmo albo AP teemo. Jezeli idziesz ad to nie robisz zadnego rylaia -.-

Opublikowano

kto mówił ci,że idę ad? przecież update buildu był -.-

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

kto mówił ci,że idę ad? przecież update buildu był -.-

Jeszcze upewnie sie czy myslisz, ze jak zlozysz malady czy wits enda to tworzysz ap teemo ?

Teraz uprzedze jedno. Teemo AP to tylko i wylacznie troll pick. Wiem, ze miales op staty na 1200elo ale to nadal troll pick. Teemo to jedynie top robiony pod AD/aspeed.

Opublikowano

Jeszcze upewnie sie czy myslisz, ze jak zlozysz malady czy wits enda to tworzysz ap teemo ?

Teraz uprzedze jedno. Teemo AP to tylko i wylacznie troll pick. Wiem, ze miales op staty na 1200elo ale to nadal troll pick. Teemo to jedynie top robiony pod AD/aspeed.

Teemo AP to nie trollpick ,bo przecież ma takie przeliczniki -.- a truta dodaje tak jakby damage do AA . Więc jeżeli to trollpick ,to po ch*j mu AP przeliczniki? Myśl trochę -.-

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Każdy ma swój build, a ja zostawiam ten.

@scoobany

Mowisz ,że rabadona tam dodać, a potem ,że teemo ap ssie ,więc zdecyduj się ,bo jak widać nie masz pojęcia o tym ,co piszesz <_<

@

łapcie kompletny update, teraz jest do wyboru: AD / AP ,bo wam się nie dogodzi.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Każdy ma swój build, a ja zostawiam ten.

@scoobany

Mowisz ,że rabadona tam dodać, a potem ,że teemo ap ssie ,więc zdecyduj się ,bo jak widać nie masz pojęcia o tym ,co piszesz <_<

@

łapcie kompletny update, teraz jest do wyboru: AD / AP ,bo wam się nie dogodzi.

Jak wyjdziesz z podstawowki to ogarniesz czemu tak napisalem.

Lee sin tez ma przelicznik od AP i jakos nie robi sie go pod ap.

Opublikowano

phantom na teemo nie jest zbyt dobry, powiem to samo o infinitce, to nie jest aż taki dobry ad carry.

Ja nie biorę ignite'a bo mam go na E , może słabszy ,ale mam :) jeżeli jestem vs. mundo (heal) czy coś z dużym heal'em to biorę ignite by go kontrować ,ale wolę exhaust.

berki?ahahhaha jebne :) na solo merce only.

bo idę na solo ,trzeba wytrwać trochę,a nie grać agresywnie i napierdalać ile się da , po to mi HP i DEF

\

Każdy wie że teemo jest najlepszym niszczycielem wież w tej grze.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

\

Każdy wie że teemo jest najlepszym niszczycielem wież w tej grze.

chyba na botach o.O

najszybciej rozwala wieżę nasus -.- 2-3x Q (nastackowane) i wieży nie ma

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...