Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TeamSpeak3 został wypuszczony na test... po kilkunastu sekundach sloty były pełne.

Teraz czekamy na licencję 512 slotów - musicie być cierpliwi!

Shield, powiedzmy. =)

Opublikowano

TeamSpeak3 został wypuszczony na test... po kilkunastu sekundach sloty były pełne.

Teraz czekamy na licencję 512 slotów - musicie być cierpliwi!

Shield, powiedzmy. =)

Ktoś z administracji ma zamiar zawitać na TeamSpeaku i odpowiedzieć na pytania gracz?

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Nie ma może jakiegoś launchera, na czas gdy klient się mi będzie ściągał jeszcze ?;/..

bo pisze, że się będzie ściągał 1 h 58 minut jeszcze ;/.

Opublikowano

Start jest przewidywany pomiędzy godziną 17:00, a 18:00, aby wszyscy mogli uczestniczyć w początkowej walce - nawet tamci ze słabym łączem.

Ostatnie chwile... róbcie zapasy na wakacje, bo szybko z tego serwera nie wyjdziecie. Macie już przy sobie colę i chipsy do expienia czy nocek, bo ja tak!

Opublikowano

W IS'ie są stalki... Te kody to SM ? Cholera bo czegoś nie rozumiem. ;d To tak.. po 400 sm są stalki 650 KODów za 8 zł. Nie za tanio ? Każdy bd w stalce biegał...

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Zróbcie TS z więcej slotów, bo nie da się wejść juz -,-

Będzie 512 slotów, jak dostaną e-maila z licencją - to już niedługo

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Łącze 4 mb/s a pobiera 100KB!!!!!! smiech troche. PS.. to ja ProBoszcz. Ps2. dziwni mnie dlaczego Upamy go z waszego dedyka?? jak by kużwa nie było hostingów !!

L7VaIos.jpg

Opublikowano

może przełożycie start na 17:30 wiele osób pobiera i prędkość drastycznie spadła

ogarnij sie przeloza start bo ty 30 min pozniej wbijesz to niech odrazu zrobia start jutro bo dzisiaj na film patrze ...

W IS'ie są stalki... Te kody to SM ? Cholera bo czegoś nie rozumiem. ;d To tak.. po 400 sm są stalki 650 KODów za 8 zł. Nie za tanio ? Każdy bd w stalce biegał...

na easy ktos stalke w isie kupi jak z 1 lepszego metka wyleci ;D
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/662162-camerion-dedyk-pl/

ZAPRASZAMY DO PREZENTACJI W DZIALE PUBLIKACJE !!!

Opublikowano

I tak w grze w będzie łatwo o drop stalki ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...