Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zabawa] Co oznacza wasz nick :)?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MpM112 - Geneza mojego nicku zaczęła się jeszcze w latach 2004-2005 jak wyszła premiera Battlefield 2. Sam nick dzieli się na dwa różne okresy. Pierwsze przed 2004 gdzie było samo MPM i drugi w czasie gry właśnie w tą grę, w 2005 roku. MpM bo tak poprawnie powinien być pisany mój nick , pochodzi od trzech wyrazów: Michał Piotr Marcin. Jakby ktoś nie wiedział to są moje imiona, ale tylko dwa, a ostanie to z bierzmowania. Pewnie teraz będzie hejt, że byłem zbyt młody aby być bierzmowany. Tak to prawda, ale zawsze chciałem właśnie to imię, nie wiem dlaczego :ninja: 112- to całkiem dziwna historia ponieważ ten dopisek powstał właśnie podczas gry! Jako swój pierwszy mecz zdobyłem 1122 punkty, a na wielu forach trzy litery to za mało aby się zarejestrować to dołączyłem do MPM i powstał MPM1122. Teraz pewnie się zastanawiacie co ma wspólnego MpM112 do MPM1122 ?? Już wam na to odpowiadam. Nie ukrywam, że to był błąd spowodowany zbyt szybką rejestracją i omyłkowo zapomniałem o jednej cyfrze. I oto takim sposobem powstał mój nick.

5269_1_500_Urzekla-Mnie-Twoja-Historia.jpg

@Top

Czemu mam taki nick? Poniewaz juz od dawna mam przezwisko Roman, a jak zakladalem tu konto i konta gdzie indziej to zawsze dawalem login romantix. Od przezwiska. A ta koncowka tix to nie wiem skad sie wziela :) Teraz chcialbym go zmienic bo jest kijowy ;D

Opublikowano

Morder22 - Dziwna faza , dorastanie , spadłem z schodów w piwnicy (dowiedziałem się wczoraj ;*), lubię Mordor ? *lulz*

Internet-wtf.jpg

Opublikowano

ziomalq12347 - Kiedys dawno temu pewien moj kolega raz użył nicku "ziomalq" w pewnej grze mmorpg. Spodobał mi sie ten nick. A co do "12347" czyli te numerki klikałem po kolei jak było po prawej stronie klawiatury (najpierw poziome z lewej do prawej czyli 123 a potem z dołu do góry oprócz jedynki czyli 47)

xXsasukeXx - Jest to moj nick zapasowy. Jego historia sięga mojego pierwszego obejżenia bajki "Naruto". Było to aż 4 lata temu. Pewnie myślicie ze sasuke to moja ulubiona postac, otuż nie. Moja ulubiona postacia jest Zabuza i Itachi. Wybralem sasuke bo spodobał mi sie wyglad tego napisanego imienia. A ''xX'' i "Xx'' dodałem bo samo sasuke wydawało mi sie małe :)

beznazwygr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...