Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zabawa] Co oznacza wasz nick :)?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesiek - od pewnego starego filmiku na youtube (To nie moje imie xD)

ex - w grze LittleFighter był LouisEx a więc dodałem cząstkę "ex" do wieśka i tak wyszło ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano
Opublikowano

MpM112 - Geneza mojego nicku zaczęła się jeszcze w latach 2004-2005 jak wyszła premiera Battlefield 2. Sam nick dzieli się na dwa różne okresy. Pierwsze przed 2004 gdzie było samo MPM i drugi w czasie gry właśnie w tą grę, w 2005 roku. MpM bo tak poprawnie powinien być pisany mój nick , pochodzi od trzech wyrazów: Michał Piotr Marcin. Jakby ktoś nie wiedział to są moje imiona, ale tylko dwa, a ostanie to z bierzmowania. Pewnie teraz będzie hejt, że byłem zbyt młody aby być bierzmowany. Tak to prawda, ale zawsze chciałem właśnie to imię, nie wiem dlaczego :ninja: 112- to całkiem dziwna historia ponieważ ten dopisek powstał właśnie podczas gry! Jako swój pierwszy mecz zdobyłem 1122 punkty, a na wielu forach trzy litery to za mało aby się zarejestrować to dołączyłem do MPM i powstał MPM1122. Teraz pewnie się zastanawiacie co ma wspólnego MpM112 do MPM1122 ?? Już wam na to odpowiadam. Nie ukrywam, że to był błąd spowodowany zbyt szybką rejestracją i omyłkowo zapomniałem o jednej cyfrze. I oto takim sposobem powstał mój nick.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Konto moje z 2010 roku, mój oznacza "mati" dawna ksywa a 18137 było coś takiego,że mati123 było na onecie zajęte i proponowane było mati18137 i tak zostało :P

Opublikowano

Daxter Kultowy bohater gry video

7 Nie wiem

wwe Federacja Sheamusa

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

DobriDej - Konto zakładane na potrzeby reklamy serwera (CS) właśnie noszącej tą nazwę...

Pochodzi ona z piosenki Eneja(dokładniej radio hello), niegdyś popularną - bardzo pozytywna piosenka...

Kiedyś z kolegami przy zakładaniu ów serwera, doszliśmy do wniosku, że jest jednym z lepszych pomysłów (Chyba ja zaproponowałem).

Jako nick chyba się nie nadaje, jakbym mógł to bym zmienił :D

Opublikowano

volilov - Jest to nick stworzony przez specjalistów...

Składa się z połączenia polskiego oraz angielskiego słowa... v - w

voli lov - Druga część nicku oznacza miłość po angielsku (czytająć pisz. love) (cały nick czytaj : Woli - low)

Oznacza to, że ta postać Preferuje miłość...

Dodatkowym atutem owej nazwy jest to, że od lewej jak i od prawej strony ma takie samo znaczenie --> V O L I L O V <--

Nick wyceniony został na 200 tyś $ - jeżeli chce go ktoś kupić to PW :D Cena do negocjacji

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Mateq/matek/matekaj/matekuś - wszystko od imienia (Mateusz), początkowo było mateQQ, aktualnie tego nicku nie używam, został tylko w emailu. Z mateQQa powstał Mateq, bo stwierdziłem, że się w pokemony bawić nie będę. Kolejny nick (matek) powstał dzięki faktowi, iż nie każdy umie czytać jebane "q" i wołali na mnie matek, przyzwyczaiłem się i teraz najczęściej właśnie tego nicku używam. Ewentualnie jeśli jest zajęty, to idzie w ruch matekaj albo tak jak na steamie matekuś.

second - konto zapasowe, drugie, więc nick second adekwatny.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Weteran
Opublikowano

MrDeska..

Sam nie wiem, czemu wybrałem taki nick o.O z początku miało być CJ, ale cóż..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

moje nic nie oznacza, jedynie cyfra 12 to to, ze 4 lata temu miałem 12 lat :O i wtedy ten nick wymysliłem

Pasjonat
Opublikowano

UMN - Ukradli Mi Nick

Zibi - hmm.. nie wiem , gdy pierwszy raz zagrałem w Metina nie umiałem wymyślić nicków i jakoś tak Zibi wlazło ;p

LordZibi - Zibi mi się znudziło więc dodałem Lord.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Paweł_cs - Kiedy się rejestrowałem nie miałem pomysłu na nick napisałem "Paweł" ale był już zajęty (nie wiem czemu ; d), a wiedziałem że tylko w cs będę się udzielał więc cs ; d

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

aness - gdy zamieni się "E" na "U" i usunie ostatnią literkę to powstanie.... ehh sami przetłumaczcie... =)

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Jak się rejestrowałem na forum w sierpniu to za bardzo nie miałem pomysłu na nick, więc wybrałem "Jestem Nubem" i tak zostało.

PS

Ale mam Gold'a i mogę sobie zmienić, tyle, że jeszcze nie wymyśliłem na jaki :-)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...