Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire vs CounterStrike

Roshti

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• CrossFire
      10
    • Counter Strike
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ale ja tu mam ankietę tych dotychczas. nie Global Offensiwe czy jak tam.. Tylko do tyłu. Ponieważ nie wszyscy grali w GO.

1351788161-U286260.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CF sprzed 2 lat :D Wiesz ile łatek graficznych przez 2 lata wyszło? xD

Poza tym koniec spiny, bo wlepią warny :/

Ty wolisz CS, ja wolę CF. proste i logiczne ;)

Oceniajcie dalej :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Oczywiście, że CS. Ojczulek skillowych fps'ów :) Gram w cs'a już ponad 5lat (teraz przerwa, bo dostawcy neta coś odje*ało) i dalej daje tyle samo fun'u. Oczywiście, jak w każdej grze są neosy, szczególnie admini niektórych serwerów (staty 15:1, to od razu leci ban za wh, aima i ch*je muje). Ale i tak żadna gra dotąd nie dała mi tyle zabawy, co CS 1.6 :D

Ah, te wspomnienia, jak się zaczynało :rolleyes:

7m9a.png

Opublikowano

Oczywiście że CS 1.6! (css już jakoś mi się nie podoba)

Sądzę że nie będzie jeszcze długo gry która będzie mogła się równać z cs'em.

W cs'ie trzeba coś sobą prezentować a nie tak jak w cf że wystarczy wjebać zł i jesteśmy pro elo skille.

Mówicie że w cs'ie jest dużo cheatów no ale ludzie, bez jaj...w crossfire cheaty są jeszcze bardziej uciążliwe niż w cs'ie.

Powiedzmy robisz sobie misje a tu ci 10x pod rząd przychodzi jakiś przyjeb i zabija wszystkich od razu po rozpoczęciu rundy nie dając

nawet się ruszyć z respa. Zresztą jest takie coś jak serwery steam i tam maaało kiedy znajdziemy cheata.

Ktoś tam u góry mówił że grafika jest lepsza niż w cs więc niech sobie te osoby zobaczą css a potem się wypowiadają.

Zresztą zobaczcie nawet na to tak, w cs'ie dostaniecie perma (obojętne za co) to zmieniacie serwer i już, na cf'ie tego nie ma i wtedy wasze

złotóweczki idą się jebać :)

HBV27j.png

Opublikowano

Oczywiście że CS 1.6! (css już jakoś mi się nie podoba)

Sądzę że nie będzie jeszcze długo gry która będzie mogła się równać z cs'em.

W cs'ie trzeba coś sobą prezentować a nie tak jak w cf że wystarczy wjebać zł i jesteśmy pro elo skille.

Mówicie że w cs'ie jest dużo cheatów no ale ludzie, bez jaj...w crossfire cheaty są jeszcze bardziej uciążliwe niż w cs'ie.

Powiedzmy robisz sobie misje a tu ci 10x pod rząd przychodzi jakiś przyjeb i zabija wszystkich od razu po rozpoczęciu rundy nie dając

nawet się ruszyć z respa. Zresztą jest takie coś jak serwery steam i tam maaało kiedy znajdziemy cheata.

Ktoś tam u góry mówił że grafika jest lepsza niż w cs więc niech sobie te osoby zobaczą css a potem się wypowiadają.

Zresztą zobaczcie nawet na to tak, w cs'ie dostaniecie perma (obojętne za co) to zmieniacie serwer i już, na cf'ie tego nie ma i wtedy wasze

złotóweczki idą się jebać :)

Właśnie, perma. I wtedy dzieci mogą iść lamić na innym serverze ;) W CFie na szczęście tego nie ma ;)

Co do grafiki, powiem to samo tobie. Grałeś że mówisz? ;>

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Oczywiście, że css. CF ma zjebaną grafikę. Ten co dał screeny z css kilka postów wyżej jest ****. To były detale MINIMALNE!. Jakbym w sorsa nie grał -.-. Jeżeli chcesz grać w cf - płać i płacz.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Właśnie, perma. I wtedy dzieci mogą iść lamić na innym serverze ;) W CFie na szczęście tego nie ma ;)

Co do grafiki, powiem to samo tobie. Grałeś że mówisz? ;>

Sądzisz że perm w cf coś da? Znam gości którzy dostali bana za cheaty na cf i nadal grają na cheatach.

Na cs'ie jak ktoś dostanie bana za cheaty to przynajmniej pójdzie gdzieś na inny serwer bo mu się ip nie chce zmieniać.

Na cf'ie tego nie ma. Delikwent nie ma gdzie iść i przychodzi dalej grać na cheatach.

Co do grafiki to proszę Cię, nie porównuj grafiki z cf do grafiki z css. Sądzę że nie grałeś nigdy w css'a i się wypowiadasz o czymś nie mając

najmniejszego pojęcia. Co do tego czy grałem w cf to odpowiedz brzmi tak i sądzę że grałem dłużej niż Ty bo jakieś 2 lata. Oczywiście grałem

dla zabawy to też nie mam jakiejś pro elo rangi albo składu broni za zp. W cs'a gram znacznie więcej i mogę Ci powiedzieć że jesteś w błędzie twierdząc

iż crossfire jest lepszy niż counter strike.

HBV27j.png

Opublikowano

Sądzisz że perm w cf coś da? Znam gości którzy dostali bana za cheaty na cf i nadal grają na cheatach.

Na cs'ie jak ktoś dostanie bana za cheaty to przynajmniej pójdzie gdzieś na inny serwer bo mu się ip nie chce zmieniać.

Na cf'ie tego nie ma. Delikwent nie ma gdzie iść i przychodzi dalej grać na cheatach.

Co do grafiki to proszę Cię, nie porównuj grafiki z cf do grafiki z css. Sądzę że nie grałeś nigdy w css'a i się wypowiadasz o czymś nie mając

najmniejszego pojęcia. Co do tego czy grałem w cf to odpowiedz brzmi tak i sądzę że grałem dłużej niż Ty bo jakieś 2 lata. Oczywiście grałem

dla zabawy to też nie mam jakiejś pro elo rangi albo składu broni za zp. W cs'a gram znacznie więcej i mogę Ci powiedzieć że jesteś w błędzie twierdząc

iż crossfire jest lepszy niż counter strike.

w CFa gram ponad 3 lata, w CSa 2..

Skład broni? Po co.. Chyba dla szpanu :)

Poza tym Refere.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

CrossFire to gra jak CombatArms, dużo cziterów w niej są, może i darmowa ale za to usługi o wiele gorsze. W niej trzeba zbierać kasę na bronie aby być kimś.

Countersrtike to już zupełnie inna bajka ;), gra może i płatna ale za to nie ma IS dzięki czemu wszyscy są równi sobie, nie ma kasy aby kupować jakieś specjalne bronie, tylko te co są na początku mapy i się kupuje, dzięki temu wszyscy są równi sobie co do inwentarzu.

Ja wole CS ;). Kasy wydasz tylko przy zakupie a potem już se grasz

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

co do tego tematu to wiem,ze steam to dobra rzecz bo wcześniej grałem bez steama wcześniej wspomnianego i grało mi się do dupy.Gdy zakupiłem steama automatycznie zacząem grac na servach dla ogar dzieci te servy są o wiele lepsze do tych bez zakupionego steama. JEDNAK NIE POLECAM STEAMA DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH GRACZY JEŚLI CHCĘ UNIKNĄĆ OBRAZ KIERUJĄCYCH SIĘ W JEGO STRONĘ !!!!!:D NA TEN TEMAT MOŻEMY PODYSKUTOWAĆ

Opublikowano

Ja jestem za cs długo w niego grałem/gram .Nie liczyła sie dla mnie nigdy grafika szczególnie że kiedyś o takich rzeczach nie można było pomyśleć a stary cs cały czas te same zasady grywalność chyba nadal wzrasta nie potrzeba dobrego kompa .

Opublikowano

Roshti nie wiem czy jesteś taki pojebany czy tylko udajesz... robisz ankietę o CAŁEJ SERII gier CounterStrike! Jeśli chodzi ci o wersję 1.6 to należało by to napisać w ankiecie, chwalisz tak to swoje CrossFire niby "lepszą" grafiką ale wg. mnie nie jest wcale taka świetna wręcz brzydka a grywalność... CS obojętnie który bije na głowę to twoje CrossFire, nie możesz się po prostu pogodzić że CrossFire jest słabsze od CS.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

W CS'ie jest lepszy fun, daje większą radoche, zawsze można machnąć spara z kumplem itd.

Opublikowano

W tych czasach Counter-Strike również jest darmowy. Kupa modów, rodzajów serwerów, ulepszeń itp. Głos na CS'a.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

CrossFire jak dla mnie to ten cały Cs to drugi majnekarton

Crossfire lepsza grafa , clany , ranking oraz nie musisz tracić kasy na jakieś serwery masz je za free ;d

Opublikowano

zdecydowanie CF'a wybieram,

lepsza grafika, wystarczy ...

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...