Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire vs CounterStrike

Roshti

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• CrossFire
      10
    • Counter Strike
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jest to jednorazowa opłata ZA GRĘ! Nie za pojebane bronie które biorą na strzała czy na dwa.

Tam się liczy skill i to czy długo grasz czy nie, a tam wyskoczy Ci dzieciak po komunii z jakimiś złotymi chujami i wybije pół teamu.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak gadacie że trzeba płacić itp. A za CSa to się nie płaci? Bodajże kosztuje 50zł. To za mniejszą cenę możesz mieć najlepsze bronie itp w CFie.. I wymiatać. Więc wychodzi na to że za CSa i tak się więcej płaci.

W tych czasach za 50 złotych można kupić wszystkie części CS i się płaci jednorazowo jak powiedział kolega wyżej . Nie trzeba wydawać po 15 złotych na bronie i różnorakie gadżety

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

@UP2: Raczej na odwrót :) CF ma to w sobie że nie ma "dzieci". Bo zazwyczaj słuchają się opini że CS jest lepszy. Ile razy grałem w CSa to mnóstwo dzieci grało. Na dodatek CF jest grą po angielsku, dzięki czemu dzieciom jeszcze mniej się chcę grać :)

Pojebane bronie, grałeś że mówisz? :) Wątpię. A myślisz że w CFie nie liczy się skill? To nie grałeś w to nigdy chyba ;)

@Edit: O nie ;( Daxter-Neos wbił ;<

@Down: Właśnie :) hacki do CFa też są, ale ogółem płatnę. i rzadko działają. Ponieważ są częste aktualki.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

@up

Tak, jest ich dużo. Dlatego kupuje się Steama i gra się na normalnych serwerach dla ogarniętych ludzi.

Roshti, typowe pay2pay, komercja itp. Co by nie dali żeby ktoś kupił brońke za 2 dyszki.

Pasjonat
Opublikowano

Wybieram CS'a , po prostu według mnie lepsza grywalność (nie wiem jak wy , każdy ma inny gust).

Nic nie mam do CF'a , też jest dobrym FPSem.

P.s nie mówcie , że w CS'ie się nie płaci realnej kasy - jest dużo osób co na serwerach COD kupują klasy premium ^^

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Pewnie ,że Counter Strike bardzo lubię grać w CS'a a w CF grałem z jakiś miesiąc i nie wiem w czy to jest fajne ; P

Regmannn

Opublikowano

Wszystkie takie gry jak Combat Arms , CrossFire itp są dnem. Nie cierpię gier w których kompletny no skill kupuje sobie jakąś broń za prawdziwą kasę i każdego owni ( Combat Arms - M32 Grenade Launcher). Wiem , że mamy szanse z graczem , który wydaje real kase na gre , ale wiadomo , że te szanse są zmniejszone. Wole CS , bo tam każdy ma równe szanse i liczą się umiejętności .

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cs-cz-steam-gift-gwarancja-i2429466770.html

Jebłem się o całe 7zł

2,000 GP per Crate / 7 days jakaś gówniana broń na tydzień ta sama broń tylko że inne tekstury na nią nałożone i inne dmg . Normalnie kurwa rewolucja.

Polecam również zapoznać się z terminem haker bo chyba gówno o tym wiecie . W grach używa się cheatów a nie haków haki to okręty mają .

A tak poza tym jeśli chujfajer jest taki zajebisty to czemu ligi w nim są grane raz na ruski rok ?

242.79 meczów dziennie statystyki csa

cf nawet statystyk niema

1358177528-U70874.png

Opublikowano

oh igorku idź sobie fapnąć bo cs ma opcje które są zbędne

@czemu ligi są grane raz na ruski rok? bo każde tępe dziecko które da sie namówić gra już w cs 17h dziennie i robi sobie skilla

śpiewając piskliwym głosikiem przez mikrofon.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

CrossFire, lepsza grafika i nie piszcie lamusy że jak noskil kupi nawet najlepszą broń to będzie jechał każdego jak leci bo to gówno prawda, każdy kto ma skila to 50-60% jego strzałów to head a wtedy nawet możesz z m16 walić i nie ma nikt szans. Kupuje się bronie za real kasę tylko dlatego żeby uzbierać na gp.

Jak na serio mówicie że jak nie włożysz kasy do gry to jesteś cienki, to dalej sobie grajcie w cs. Dla kasy to jest Combat Arms

Opublikowano

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cs-cz-steam-gift-gwarancja-i2429466770.html

Jebłem się o całe 7zł

2,000 GP per Crate / 7 days jakaś gówniana broń na tydzień ta sama broń tylko że inne tekstury na nią nałożone i inne dmg . Normalnie kurwa rewolucja.

Polecam również zapoznać się z terminem haker bo chyba gówno o tym wiecie . W grach używa się cheatów a nie haków haki to okręty mają .

A tak poza tym jeśli chujfajer jest taki zajebisty to czemu ligi w nim są grane raz na ruski rok ?

242.79 meczów dziennie statystyki csa

cf nawet statystyk niema

Ja nie mówię o Allegro, tylko empiku..

Poza tym jak ty kupujesz na blackmarket bronie to się nie dziw :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Lepsza grafika - jebłem

Proszę o porównanie tego:55_csgo6.jpg

i tego:

image_cross_fire_3.jpg

Nie bierz pod uwagę empiku bo to jest wersja pudełkowa którą mało kto kupuje .

No kurwełe jakie zbędne opcje?

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Czy ja coś pisałem o zbędnych opcjach? o.O

Poza tym daj SSa z GRY CSa a nie.. Dałeś z GP lub czegoś innego (podkolorowanego) zamiast prosto z rozgrywki nad ss CFa z gry. Nie pogrążaj się.

I nie ma to jak dać pierwszy lepszy ss z CF a wyszukany z CSa ;)

plik2_500.jpgTwój CS :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nadal będziesz mi wmawiał ? Jakoś podkolorowany twój ss jest

;) Pokaż z gry. A nie wtedy kiedy padłeś.I nie pierdol bo powiększysz rodzinę, a nie stać ciebie na to :)

Twój kochany CS

:)

2_1234990831.jpg

crossfire4thmarch.pngMój kochany CF :)

I nadal CS ma lepszą grafikę?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

CS ! Czemu ? Więc tak to jest taka gra co wciąga nie jakieś gówno pay2play które jest niby za free a można płacić kasą realną za marne tekstury na pare dni !

Roshti odwal się od cs'a i wypierdalaj to fajna gra i nie pierdol o darmowych za które można płacić grach to nawet sensu nie ma !

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

@2UP: Ja mówię o CS !! a nie CS:GO więc pierw przeczytaj dopiero komentuj... Ehh -.-

@UP3: Zważaj na słowa ;) Tak możesz do kolegów się odzywać :P

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...