Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire vs CounterStrike

Roshti

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• CrossFire
      10
    • Counter Strike
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć. Co wolicie? CF czy CS?

Piszcie uzasadnienia

;)

Ja od siebie napiszę że wolę CrossFire. Darmowy i na dodatek lepszy

:)

photo-14328.pngphoto-50341.png?_r=0

1351788161-U286260.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Battlefeild 3 ku*wa, a nie jakieś darmowe shity lub tytuły z banalnymi zasadami i teksturą jakby była potraktowana papierem ściernym... Nieee, po prostu uważam, że żadna z tych gier nie jest zbyt dobra. Trudno (nie każdy dzisiaj ma hajs i sprzęt na takie produkcje jak BF3 więc może po prostu uznajmy, że się nie znam ;/).

Opublikowano

Chłopie o co ci chodzi? Po co tak się bulwersujesz? .. Pytam ludzi co wolą jak by mieli grać. BF3 fajna gra, wolę CoD 3. BFa mam na PS3. Ale chodzi mi taki typowo fps online. I na dodatek że każdy komp pociągnie. Tylko offtopujesz. -,-

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Dzieciaku Cross Fire to Pay2Play więc nie popieram takich gier oprócz bf . Jestem za CS

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Dzieciaku to swoich kolegów ;) Poza tym ja nie pytam się co popierasz, i szczerze mam to w dupie. Tylko pytam co lepsze.. Poza tym jakie Pay2Play? Nie zrozumiałem cię, przecież ta gra jest darmowa.. Sam dobrze gram, skilluję. Osiągam dobre pozycję. A nie wydałem na tą grę ani grosza :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jak dla mnie-

CS to klasyk, żadnej gry z nim nie można porównywać. Choć już mi się trochę znudził, a do CF co chwilę wychodzą nowości.

CF to coś innego, wprawdzie minimalnie podobny, lecz jednak zgodzę się z Daxterem. Pay2Play. Mając podstawowe bronie, nie uzyskasz dużo, chyba że oczywiście coś wylosujesz lub jesteś naprawdę bardzo dobrym graczem ( a coś takiego w takim CrossFire rzadkość). Większość 'dobrych' graczy, to ludzie, którzy zakupili ZP i nakupywali sobie broni. Ja osobiście swego czasu również grałem w CF'a, lecz ZP zarabiałem ' za darmo' (Sponsorpay mianowicie) i jestem zadowolony z kupionychi wylosowanych broni, choć osobiście znam przypadek, że totalny no-skill ok. 300zł wydał na ZP, kupił bronie i zwykle ma lepsze staty niż inni- czemu? Ano właśnie dzięki broniom.

W takim np. Call of Duty: obojętnie czy masz 1lv, czy 60lv., obojętnie czy masz MP5, czy AK47- zrobisz tyle zabójstw na ile Cie stać ( skill), a w CrossFire- m16 vs. m4custom= m16 bez szans ( jeżeli oczywiścia bania wejdzie, co też jest trudniejsze w m16).

Więc podsumowując...

CrossFire.

@Down

ale niestety w tej grze prócz skill'a liczą się również bronie :(

Opublikowano

Xamiś :D Oj, ja gram 2 latka w CFa :P Nic nigdy nie płaciłem. I co mapka itp to 1/2 miejsce :D Poprostu trzeba mieć Skilla :) Samymi broniami się nie wygra ;P

Ja mam za zwykłą kasę którą zdobywa się w grze(GP) i cisnę ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Dzieciaku :P CS jest 10 razy lepsza od Cross Fire ponieważ na CF dużo dzieci neo kręcą się i nie popieram neosów . Poza tym wolę CS i nie zmienisz mnie Roshit .

W CS jest super grafika

Super Serwery Priv

Super Mikrofon

Dużo broni

Poza tym Roshit ja nie jestem dzieckiem który pisze po prostu CS i wysyła , ja musze uzasadnić chłopcze . Więc miej w dupie swoich kolegów ale nas użytkowników tego forum nie pokonasz !!!

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

@UP

Zyjesz jeszcze 10 lat wstecz?

Cs i super grafika <ahhaha> -.-

Super serwery priv! - na csie musisz szukać privów a w CF masz wszystko w podstawce

Super mikrofon - Ile ty masz lat?!

Dużo broni - aahahhahhahahahahahh :)

p.s Już widzę dzieci neo.. Jakoś mi się wydaje ,że w csa gra więcej dzieci.

-,- OmG'y czy na tym forum wszyscy są zacofani i wybierają gry gorsze, TYLKO dla tego ,żę długo w nią grali? Czy to nie jest fanboystwo?

Opublikowano

Ja wybieram CS'a pomimo,że grafika jest gorsza niż w CF.Wybrałem CS ponieważ ma to coś,że cały czas do niego wracam.

W CF pograłem trochę lecz on mnie jakoś specjalnie nie wciągnął.

Taka jest moja opinia.

kISKp.png

Opublikowano

Tak gadacie że trzeba płacić itp. A za CSa to się nie płaci? Bodajże kosztuje 50zł. To za mniejszą cenę możesz mieć najlepsze bronie itp w CFie.. I wymiatać. Więc wychodzi na to że za CSa i tak się więcej płaci.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...