Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dziewczyna

TheGimbus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, mam 13 lat i w klasie podoba mi się jedna dziewczyna, teraz nie wiem czy ja tez się jej podobam, lub czy mnie lubi.

Chodziła ona z moim kolegą, ale oboje stwierdzili że wolą zostać przyjaciółmi.

On śmieje się ze mnie że się w niej zakochałem.

Niby mamy wspólne zainteresowanie [piłka nogowa] i dobrze nam się rozmawia [czasami odprowadzam ją na przystanek lub do babci] ale boje się ją o to zapytać, bo nie chcę zrobić z siebię idioty...

Co mam zrobić?

Weteran
Opublikowano

Powiedz Jej to wprost, raz się żyje.

Inaczej będziesz się zadręczał, że nie spróbowałeś.

Mam identyczną sytuację..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

60546d1332708032-hard-find-specs-info-measurements-231mm-13wl-tundra-calipers-rotors-troll.png

NIE KARMIĆ.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

po co masz się jej pytać czy zostanie twoją "dziewczyną" ja ze swoją obecną wybranką serca nic nie uzgadniałem że ja jestem jej chłopakiem a ona moją dziewczyną to samo przychodzi, tylko trzeba czasu, a uważaj bo ona jest w takim wieku że lubi sobie zmieniać chłopaków i odpierdalać maniane

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Lepiej się spytać,i zostać frajerem,

niż się nie spytać i być skończonym frajerem.

Więc lepiej zagadaj:D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

"[piłka nogowa]" - zabrzmiało jakbyś był jakimś Ufooo - "Człowieki" :D

A nie odbiegając od tematu, jeżeli boisz się upokorzenia to najlepiej zrób to podstępem :)

Dokładnie nie będę za Ciebie wymyślał, lecz doprowadź do sytuacji typu....

Powiesz jej, że Ci się podoba czy coś... zobacz jej reakcje.. jeżeli będzie pozytywna... to już się dalej samo potoczy, a jeżeli negatywna...

to przemień to w żart... Jeżeli będzie to zrobione w takiej powadze to nagle się roześmiej i powiedz, żartowałem czy coś :D - to był przykładowy spontaniczny, pierwszy lepszy z półki

pomysł :D Powodzenia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...