Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro gift code

JanPawian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym kupił. Sprzedawca na 100% pozytywnych komentarzy. Cod jest za 60zł.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dostałem Cynka , że na wakacje będzie obniżka i właśnie czekam ... Właśnie u tego sprzedawcy , jako jedyny sprzedaje za taką cene : )

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widzę często za 40zł Gift Code na Allegro :D

Sam kupiłem dziewczynie za 40zł i już jest ponad pół roku działający :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

hmmm wyglada na zaufanego sprzedawce 100% pozytywnych komentarzy

jednak i tak polecam ci kupic minecrafta tylko i wyłącznie z minecraft.net 100% pewności że giftcode bedzie na zawsze

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jak 100% pozytywnych to możesz kupić za 60 zł to raczej gówna by ci nie sprzedał

@up prawda z minecraft.net jest 100% pewności że będzie ale jak ktoś nie ma tyle kasy(21 euro) to może kupić na allegro ale musi uważać bo dużo jest oszustów którzy sprzedadzą ci gówno za 10 zł i będziesz mieć premium przez tydzień lub 1 miesiąc

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ma 99,3 % pozytywnych komentarzy więc ja nie widzę przeszkód abyś od tego sprzedawcy nie zakupił tego giftcoda :)

Opublikowano

ja tam kopiłem na EbaY'u za 4 euro czyli jakieś niecałe 20 zł i działa już 1,5 roku :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://allegro.pl/mi...2519533561.html Za 29,99 zł + sprzedający ma 100 % pozytywnych komentarzy :P

Tak...

"Po zakupie otrzymujesz login oraz hasło do konta minecraft.Nie ma możliwości zmiany danych do konta"

To znaczy że dają Ci od razu login i hasło i nic nie możesz zmienić, no i przeważnie takie konta sprzedają wielu osobom na raz.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...