Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Turisas.pl ubijanie śmierci

mati5583

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciałbym pokazać wam mój filmik z serwera Turisas.pl , jak ubijam śmierć . Niewiem czy bede gral na turisasie czy na ravii , dzis lub jutro zaczne na ravii , lecz od czasu do czasu bede tez wchodzil na turisasa. Nie sugerujcie sie lapkami w dół , bo sa one dodane przez to , ze nie jestem doswiadczony we wrzucaniu filmikow na YT i chcąc nabić sobie wyswietlenia wrzucalem link do filmu pod roznymi innymi filmikami np. roznych piosenek , ktore maja kilkaset milionow wyswietlen , lub pod czyimis filmikami , i ludzie po wejsciu w ten link od razu nawet bez ogladania dawali lapke w dol ;( ok koniec pisania :) zapraszam do ogladania , lapkowania , oraz subksrypcji , bede dodawal coraz wiecej filmikow z metina - ravi , turisasa , moze tez z dragona , tiverii i PL'a , i z mw3 lub black opsa pozniej jak kupie :)

Ps.przepraszam za wszystkie bledy , ktore tu sa , a jest ich niestety duzo ( nie ortograficzne - mam nadzieje) , lecz brak polskich znakow , bo nie chce mi sie klikac prawego alta :)

Pozdrawiam mati5583 :)

kurde ... rozpisalem sie strasznie , a nie dalem linku do filmu :(http://www.youtube.com/watch?v=UnEqOwATfGI to ten link , zapraszam do ogladania :)

Opublikowano

No, no udało Ci się ubić z buta, gratulacje!

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

@Michalxdwoj wiem to powazny bląd ;( nakrece za kilka dni jeszcze raz jak ubijam , tym razem kupie kufer wojownika , wbije cos na nieumarlych , lepsze rosy jesli sie da , lepszy buff , marmur slugi i bedzie lepiej ;D

dodalem nowy filmik :D watch?v=0iq_OTSPtTw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...