Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Offsety do LC Generic Name 01

sirMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohohooh, padłam. xD Co za inteligentna konwersjacja! Jakiegoś dzieciaczka, który nadużywa wielokropku i się wymądrza. :D Dobra, ale żeby nie robić offtopu - wybacz, że tak bezpośrednio, ale nie lubię owijać w bawełnę. Możesz mi napisać chociaż na co jest ten hack? ;p Nie wymagam, żebyś mi go dawał, ale chociaż napisz. ;)

Pokazuje HP, MP, EXP, Gold (dzieki temu można np. ustawić auto potki), prędkosć ataku, prędkość biegania, zasięg ataku, skill hack, skaner życia, konsola admina, wyłączanie jeśli ktoś jest na radarze (nie przetestowałem dokładnie, bo ustawienia hacka automatycznie się wyłączają i trzeba potem od nowa włączać, więc odechciało mi się :P). TP Hacka nie mogę jeszcze ogarnąć, bo teleportuje się do miejsca wpisanego, ale po poruszeniu się wraca. Podejrzewam, że jakiś offset jest nie taki jak trzeba - nie działało mi na 2 przerobionych hackach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a ja powiem tak sirMichal ty sie puknij w lepetynke dzieciaku ;].Jeśli ci sie tu nie podoba idz szukaj innego forum i tam pros o hacki [cziterze].Moim zdaniem nie umiesz grac bez hackow i pewnie w cs'a [jezeli grasz] uzywasz pewnie wh albo aima ;]

P.S jak sie nie znasz na tym co piszesz lepiej sie zamknij ^.^

b_560_95_1.png

Opublikowano

a ja powiem tak sirMichal ty sie puknij w lepetynke dzieciaku ;].Jeśli ci sie tu nie podoba idz szukaj innego forum i tam pros o hacki [cziterze].Moim zdaniem nie umiesz grac bez hackow i pewnie w cs'a [jezeli grasz] uzywasz pewnie wh albo aima ;]

P.S jak sie nie znasz na tym co piszesz lepiej sie zamknij ^.^

Bo ty pewnie umiesz.Nie odkopuj starych tematów imbecylu.

//Zakaz handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...