Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Offsety do LC Generic Name 01

sirMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, sprawa wygląda tak:D linoskoczek napisał mi na PW ,że cyt.: A tak za nic to ja nie rozdaje hacków :P .... Szkoda że szwabom z elitepvpers też tak nie zrobił ... cyt..: Na elitepvpers wstawiłem jednego dzialającego do Generic. ... Biorąc pod uwagę kwestię mojego pytania cyt.:Mam prośbę , chodzi o działające cuś na ten serwer ... nie ogarniam niemieckiego elitepvp a na naszym nie widziałem nie co by działało . :( możesz dać link ? Dzieki ............

Także coś mi tu śmierdzi ...albo wyłudzeniem ,albo wirami .... No cóż ,,, Jakby coś ,żeby nie było że go oczerniam to w razie czego moge zrobić SS`y ..... Szkoda bo już była nadzieja :/

Może jeśli chłopak ma czyste zamiary to się ogarnie i wstawi ten link :D póki co ,,,

-Odswieżam pytanie czy ktoś posiada działające MH albo Bota z MH ??? do tego serwa ? wiem że jest coś bo szwaby na arenie dają nie raz pokazy hackow :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Soro spoko to czemu wspomina i zachęca do szuknia na konkurencyjnym forum (elit....rs bo jak innaczej zinterpretować jego wypowiedź ) a tu mowi że NIC ZA DARMO ??? czy to jest spoko ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mówię o Elitepvpers angielsko-niemieckie.

Ok, sprawa wygląda tak:D linoskoczek napisał mi na PW ,że cyt.: A tak za nic to ja nie rozdaje hacków :P .... Szkoda że szwabom z elitepvpers też tak nie zrobił ... cyt..: Na elitepvpers wstawiłem jednego dzialającego do Generic. ... Biorąc pod uwagę kwestię mojego pytania cyt.:Mam prośbę , chodzi o działające cuś na ten serwer ... nie ogarniam niemieckiego elitepvp a na naszym nie widziałem nie co by działało . :( możesz dać link ? Dzieki ............

Także coś mi tu śmierdzi ...albo wyłudzeniem ,albo wirami .... No cóż ,,, Jakby coś ,żeby nie było że go oczerniam to w razie czego moge zrobić SS`y ..... Szkoda bo już była nadzieja :/

Może jeśli chłopak ma czyste zamiary to się ogarnie i wstawi ten link :D póki co ,,,

Zupelnie nie rozumiem Twojej logiki. Skoro śmierdzi Ci tu wirusami itd. to po co chcesz odemnie hacka? Skoro ja Ci nie wysyłam hacka to czemu śmierdzi Ci tu wirusami?

Najlepiej będzie jeśli wstawię dokładnie jak cała rozmowa przebiegla - poprosiłeś, odmówiłem, zacząłeś wyzywać elitepvpers a teraz z płaczem na forum:

3a54b.jpg

I jeszcze bezczelnie twierdzisz, że wstawię tu specjalnie dla Ciebie nick? Człowieku, kompromitujesz się!

Opublikowano

Soro spoko to czemu wspomina i zachęca do szuknia na konkurencyjnym forum (elit....rs bo jak innaczej zinterpretować jego wypowiedź ) a tu mowi że NIC ZA DARMO ??? czy to jest spoko ?

omg. koleś sam coś zrób, a nie tylko na innych liczysz (tu chodzi o znalezienie hack'a)

Opublikowano

cyt.:omg. koleś sam coś zrób, a nie tylko na innych liczysz (tu chodzi o znalezienie hack'a) ....... no to ładnie .... A ja własnie prośze Administrację o zbanowanie linoskoczka za informowanie o innych forach .... A ty natomiast

twojstarytostar Proponuję abyś każdemu graczowi kazał pisać hacki

Proszę o zamknięccie tematu ... ponieważ linoskoczek i twojstarytostar zmienili sens postu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

cyt.:omg. koleś sam coś zrób, a nie tylko na innych liczysz (tu chodzi o znalezienie hack'a) ....... no to ładnie .... A ja własnie prośze Administrację o zbanowanie linoskoczka za informowanie o innych forach .... A ty natomiast

twojstarytostar Proponuję abyś każdemu graczowi kazał pisać hacki

Proszę o zamknięccie tematu ... ponieważ linoskoczek i twojstarytostar zmienili sens postu

dobra wypierdalaj leniwcu.

kto ma joint'a?????

Opublikowano

A kim ty jesteś aby bluzgać ? co ja Ci zrobiłem ??? czy ty mnie obrażasz ??? Ja też Cie lubie ....Proszę o zamknięcie tematu bo jak tak dalej pójdzie to

twojstarytostar z nerwów sie zesra w gatki :P

p.s .

Synku za te słowa to na ulicy wiesz co by cie spotkało kozaku ??? masz odwagę sapać w sieci ? daj telefon do siebie i sie spotkajmy to może powiesz mi to w twarz .......

PROSZE O BAN DLA LINOSKOCZKA i zamkniecie tematu .........

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No oczywiście, wszystko ja i On. Ja bym się przyjrzał kto pierwszy zaczął mnie piętnować.

Nom, już się przygotowuję na bana.

Opublikowano

A kto cię piętnuje ??????? linoskoczek piszesz mi że chcesz coś za cos ,,wspominasz o innych forach ... to poco wogóle uskuteczniasz takie wstawki ???????????? że na elitepvpers dałeś a tu że nic za darmo ................

a twojstary pokazał swoj poziom kultury pisząc cyt.: dobra wypierdalaj leniwcu.

To zróbcie post "SPRZEDAM HACKI" ......... od kąd pamiętam forum darmowe i jak ktoś szuka to pyta ...........

Może Moderatorzy się wypowiedzą czy tu są płatne haxy czy ludzie mogą ti pytać haxy nie bojąc się że albo płać albo "dobra wypierdalaj leniwcu."

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A kto cię piętnuje ??????? linoskoczek piszesz mi że chcesz coś za cos ,,wspominasz o innych forach ... to poco wogóle uskuteczniasz takie wstawki ???????????? że na elitepvpers dałeś a tu że nic za darmo ................

To zróbcie post "SPRZEDAM HACKI" ......... od kąd pamiętam forum darmowe i jak ktoś szuka to pyta ...........

Może Moderatorzy się wypowiedzą czy tu są płatne haxy czy ludzie mogą ti pytać haxy nie bojąc się że albo płać albo "dobra wypierdalaj leniwcu."

bo ci coś strzeli ^^

Opublikowano

A ty linoskoczek na ilu już zarobiłeś ??? dużo ludzi w ciemno od ciebie haxy brało ??? SPRAWDZIŁEM KAŻDY TWOJ POST W SIECI IDIOTO I KŁAMAŁEŚ ŻE ZAMIEŚCIŁEŚ DZIAŁAJĄCY HACK DO GENERI... NA ELITEPVPERS nie omieszkam odpowiednie opisać tej sytuacji również na elitepvpers o którym wspomniałeś.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kto mnie piętnuje? Oczywiście, że Ty - patrz post #5.

No i napisałem, że jest wstawiony na Elitepvpers. Nie umiesz niemieckiego? Wstawiłem go pisząc po angielsku... Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę. Jak już mówiłem, nie wmawiaj mi samemu, że chcę za hacka pieniądze - po prostu daję komu chcę i jeśli coś się nie podoba to zachowaj swoją opinię dla siebie lub w kulturalny sposób opisz to na forum (nie, to co teraz i wcześniej napisałeś nie jest kulturalne).

Po co "uskuteczniam takie wstawki"? Po to, żeby dowiedzieć się czy ktoś jest na tyle leniwy, że tylko chce i chce i chce, a nic nie zrobi. Ale oczywiście - mimo, że po wpisaniu odpowiedniego tytułu nawet nie identycznego do tego, który wpisałem na ePvPers jest pierwszy w liście wyszukiwania to trudno go znaleźć.

Nikomu nie sprzedałem hacka - jak daję to daję, jak nie to nie. Jakbym Tobie wysłał tego hacka i jakiś AntyVir wykryłby fałszywego wirusa to już by było: "wirus wirus oszukał mnie, nie ufajcie mu to oszust!"

Ty jesteś niesamowity! Każdy mój post w sieci? No gratulacje, bo na samym forum GenericName mam ich prawie 500. Na ePvPers ukrywam się pod innym nickiem jeśli rozmawiam o hackach.

Opublikowano

Mam prośbę , chodzi o działające cuś na ten serwer ... nie ogarniam niemieckiego elitepvp a na naszym nie widziałem nie co by działało . :( możesz dać link ? Dzieki

ODP :

A tak za nic to ja nie rozdaje hacków :P

KTOŚ ZAMAWIA SCREENY ???

Czy tylko ja odbieram to jako sugestie ??????????

btw.... Zdziwiłbyś się co można zrobić w interniecie i ile śladów za sobą ludzie zostawiają ..... Heheh , cieszę się że takie nastolatki jak ty uważają się za osoby anonimowe :D oby tak dalej .......

p.s. tylko osoba niedoświadczona skanuje pliki które są podejżane z natury w 90% i które mogą zawierać szkodliwe oprogramowanie antywirem na kompie ,ja to mogę sobie pendrive co najwyżej przeskanować antywirusem zainstalowany na komputerze a do plików to już są inne sposoby .... Mówi Ci coś "SandBoxie" ??? też wykrywa "fałszywe " wysyłanie informacji do sieci ???? to taki mały przykład bez podtektów

Z mojej strony to wszystko ........

Proszę poraz kolejny o zamknięcie tematu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"Ktoś zamawia screeny?"

Wstawiłem screen rozmowy wyżej. Podaj wszystkie linki dla każdej osoby z moimi kłamstwami - proszę bardzo. Najlepiej zamieść je tutaj, żebym miał się z czego śmiać ^^

Opublikowano

Ja już z Tobą nie będę dyskutował bo partnerem do rozmowy nie jesteś ...... Zajmiej się swoim laptopkiem .... dobra ??? i posprzątaj pokój ... taka rada ...

THE END ........

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ohohooh, padłam. xD Co za inteligentna konwersjacja! Jakiegoś dzieciaczka, który nadużywa wielokropku i się wymądrza. :D Dobra, ale żeby nie robić offtopu - wybacz, że tak bezpośrednio, ale nie lubię owijać w bawełnę. Możesz mi napisać chociaż na co jest ten hack? ;p Nie wymagam, żebyś mi go dawał, ale chociaż napisz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...