Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia - Metin2 MOD

Krul Majonez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrałem to od gamusa włączam moda przez connect helper wszystkie ch są na norm i pisze łączy się z serwerem może coś zle mam z tym

connect ?

nUyJG.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli cały pong masz taki jaki podałem wyżej to raczej masz wszystko dobrze.

Spróbuj odpalić przez connect helper, który masz w folderze z metkiem, a ten z gry.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Siemka , zrobiłem wszytsko jak jest napisane , ale mi nie działa ale chyba rano były aktualizacje pomoże ktoś ? :))

Opublikowano

a jakiego macie net famework ? bydz może to wina tego

4

Siemka , zrobiłem wszytsko jak jest napisane , ale mi nie działa ale chyba rano były aktualizacje pomoże ktoś ? :))

Działa cały czas, spróbuj odpalić na nowo bo czasami też tak mam.

Opublikowano

Łatwo na tym bana złapać ? Widać po logach coś ?

Nie, wystarczy że jak masz FB to spoglądasz na postać co jakiś czas żeby GM Cię nie przyłapał :)

a oprócz tego net famework trzeba coś jeszcze zainstalować ?

" Wymagane do poprawnego działania: MV C++ 2008 Redistributable Package, prawa administratora. "

Opublikowano

Pong nie został zmieniony. Aktualny pong to 0D-0A-00-00-00-00-00-72-34-76-31-34-00-00-00-00.

Ja ze swojej strony, proszę o zamknięcie tematu, gdyż nie gram już na tym serwerze i nie będę aktualizował pongu.

Po prostu nie mam teraz na to czasu, a pong możecie wyciągnąć zwykłym key menagerem.

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...