Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia - Metin2 MOD

Krul Majonez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucilem do folderu z zainstalowym modem, podmieniajac serwer info, connecthelper.exe i pongchanger. Odpalam gre, wpisuje login i haslo i "Zostaniesz polaczony z serwerem". Jakies sugestie? :(

Logowanie było off bo atakowali?

Ale gdzie ja tego moda mam wgrać ? no nie czaje.

Do Metka 2008/2010?

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie było off bo atakowali?

Do Metka 2008/2010?

O boże, dziękuje chociaż jeden mi pomógł, no masz plusa. <3 Tylko teraz ma ktos jakis link z metkiem 2008 ? Tylko z dobra predkoscia pobierania ;x ?
Opublikowano

Ja uruchamiam przez connecta i ciagle mam 'zostaniesz polaczony z serwerem...' moze cos trzeba wrzucic do tego ? Czytalem na niektorych tut'ach, ze jak jest zostaniesz polaczony [...] to trzeba zrobic to, tylko ze nie mozna pobrac ;d.

Nie możesz dalej wejść na server? Pisze "Zostaniesz połączony z serverem", a zrobiłeś wszystko dobrze!?

Co zrobić?:

1.Ściągnij i uruchom progra Metin2KeyMenger. Link do niego: Metin2KeyMenager

2.Uruchom clienta serwera którego chcesz dodac do KamerModa (nie musisz logować sie do postacii)!

3.W programi Metin2KeyMenager naciśnij "select metin2 process", wybierz proces clienta swojego serwera.

4.Po tym wyświetlił Ci się pong serwera i key (key zostaw w spokoju)! Skopiuj pong na tą stronę to pierwszego dużego okna w którym można pisać: [url="http://www.stringfun...hex-string.html"]http://www.stringfun...hex-string.html[/url]

5.Usuń z pongu myśliniki i naciśnij "Convert"!

Opublikowano

Siema macie tutaj nowy pong !!

0D 0A 00 00 00 00 00 72 34 76 31 34 00 00 00 00

Podmiecie za to stare i macie all dobrze. Licze na lapki .

Aby to zminic nalezy wejsc w ConnectHelper

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

@up

Nie dziala. Wlaczam ConnectHelper klikam ravie, edytuj, kasuje stary i wklejam ten pong co podales klikam "Uruchom Mod" wpisuje passy i ciagle "Zostaniesz polaczony z serwerem"

Opublikowano

@UdzielamSie dziekuje pieknie wszystko zadzialalo;) Like Leci ... dzieki jeszcze raz.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

@up

Nie dziala. Wlaczam ConnectHelper klikam ravie, edytuj, kasuje stary i wklejam ten pong co podales klikam "Uruchom Mod" wpisuje passy i ciagle "Zostaniesz polaczony z serwerem"

jak nie potrafisz dobrze podmienic to tak sie dzieje :D pozatym serwer nie dziala przez jakeis 20-30 min .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Dla tych co nie mogą lub nie potrafią podmienić pong, Mod działa jak należy.

Dl:

http://www.speedyshare.com/vwKXB/Ravia-MOD.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/7019c977c0e797be43297869329df0ae4459bbd6914a112fb9696f89a16e6790/analysis/1341124963/

Włączajcie za pomocą Connecta inaczej nie działa.

Opublikowano

Działa wam mod? Bo mi od okolo godz 24.00 wczoraj przestal dzialac i jest "Zostaniesz polaczony z serwerem".

Odpalam przez connect changer ... Wczesniej normalnie dzialalo....Mozliwe ze to wina mojego interenetu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa wam mod? Bo mi od okolo godz 24.00 wczoraj przestal dzialac i jest "Zostaniesz polaczony z serwerem".

Odpalam przez connect changer ... Wczesniej normalnie dzialalo....Mozliwe ze to wina mojego interenetu.

Pobierz na nowo moda, u góry masz link z aktualnym pongiem, działa jak należy.

Opublikowano

Przepraszam, że nie pomogłem z nowym pongiem ale zmieniałem komputer i miałem problemy z instalacją aktualizacji przez co nie chciał mi się włączyć connect helper. Jak już ktoś napisał nowy pong to 0D-0A-00-00-00-00-00-72-34-76-31-34-00-00-00-00 - w miejsce myślników spację i wszystko śmiga.

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...