Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..::Reactor-Craft::.. [Mody!][IC2][BuildCraft][RP2][ComputerCraft][Mo Creatures]

QuainatTM

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? serwer?

• Tak ;)
      56
    • Nie ;( (Napisz czemu)
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Buahahha MrHSGS to ściągasz eventy z MachineCraft. Gratuluje :)

Widze ze macie jeszcze nasze pliki z machines craft... -.- jeszcze all zgapiacie 0 pomyslow Administracja naprawde ogarnieta Mrhsgs 12 lat omg -.-

Nic tylko zaprosic innych graczy na machinescraft

Serio ?

Nie polecam grałem tam 2 dni i poznałem kilku ludzi między Innymi Eminem który napisał do admin czy mu da rzeczy i admin mu dał kilka stakow diaxow solarow itp i mi tez wgl nie było cuboidu na spawna i admina myślał że każdy nowy gracz który wchodzi to ten który zniszczył spawna no i banował jak tylko pojawiały się nowe nicki .

Nie polecam !!

No nie dziwic sie administracja 12 latkow ... rozdaja opy pewnie itp

WIec zachecam jak macie ochote wbijcie na machinescraft a zobaczycie ze jest ogarnieta administracja + mamy duzo pomyslow

Opublikowano

Chyba usunę całą administracje oprucz CMF'a

;) I będe dodawał za pomocą podań na stronie serwera (Oraz potem bedziemy razem z CMF wybierać) Jeśli wam się podoba ten pomysł to odpowiadajcie czy wam się to podoba.

Opublikowano

ja jestem za tym żeby całkowicie zresetować mape i zrobić administracje która nie będzie dawała kolega itemkow

2up

ten serwer posiada mody więc musisz je miec w plikach

dJ.jpg

Opublikowano

Co się stało z serwerem jest On ale nie mogę wejść pisze mi

Must have froge bulid 136+ (4096 fix) to connect to this server

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Na serwerze gralem kilka dni.

Wszystkie itemy griefujace dzialaly

Moj lokator nie wiem od kogo i po co dostal gamemoda

Odrazu zrobiliśmy ok 30 ukrytych skrzynek z blokami diaxow solarami 1 skrzynka cala iridiun plate ;)

Admini znalzezli ok 10 tych skrzynek 20 nadal gdzies tam sobie jest

Proponuje wypierdzielić wszystkich modow adminow itp. i najlepiej zeby adminem byl tylko CMF nikt wiecej bo tak nie ma co grac

Proponuje zresetowac mape bo to nie jest zbytnio fair, pamietam jak kupywalismy ultimate solary za givowane diaxy xD

Tych skrzynek i tak nie znajdziecie dlatego resetujcie mapke to was uratuje

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

umiecie czytać ?

server OFF

nikt z administracji nawet nie łaska napisać kiedy serv ON

szkoda ze kolejny serv padł

przez NIE OGARNIĘTA ADMINISTRACJE tak to jest jak się wybiera dzieci 15+ do administracji tylko dlatego że trafił się pierwszy lepszy

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

przez NIE OGARNIĘTA ADMINISTRACJE tak to jest jak się wybiera dzieci 15+ do administracji tylko dlatego że trafił się pierwszy lepszy

Rozumiem, że piętnastolatki to nieogary. To co? Człowiek musi mieć 20, 30 lat, żeby być administratorem serwera? Weź Ty człowieku trochę pomyśl. Nie wiek zależy od zachowania, lecz samo zachowanie. Powinno się wybierać osoby, które się widzi jako ogarniętych, a nie, kiedy ktoś ma 10 lat to od razu go odrzucić. Każdy powinien mieć prawo spróbowania jak to jest administratorem, ale bez przesady. Nie wybierać pierwszego lepszego...

Opublikowano

Muszę napisać bo nie mogę z tego Yogi'ego haha człowieku jesteś śmieszny....

Zanim ty miałeś na serwerze event parkour i happy hour i wgl. zanim twój serwer powstał

to takie eventy istniały więc mogę też napisać że ukradłeś pomysł z innych serwerów...

tak samo to że mają mody nie znaczy że mają wasze pliki serwerowe....

kolory może sobie ustawić jakie chce więc a tak to zanim ty miałeś ten

machines craft - haha, to istniały inne serwery np. amerykańskie z tymi modami

więc twój serwer mogę określić jako plagiat jakiegoś amerykańskiego serwera ; )

pozdro & poćwicz ; D

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...