Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..::Reactor-Craft::.. [Mody!][IC2][BuildCraft][RP2][ComputerCraft][Mo Creatures]

QuainatTM

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? serwer?

• Tak ;)
      56
    • Nie ;( (Napisz czemu)
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak instaluje i wbijam na serva to pisze mi ze musze mieć zainstalowany jakiś "Minecraft Forge"

A więc jak zainstalowałem minecraft forge to nadal mi tak pisze, jak to naprawić?

graphic.png

Opublikowano

Buahahha MrHSGS to ściągasz eventy z MachineCraft. Gratuluje :)

Nie rozumiem, nie możemy zrobić event parkour bo wy taki już mieliście? Jeśli tak to gratulacje dla tego pana za pomysłowość.

Jak instaluje i wbijam na serva to pisze mi ze musze mieć zainstalowany jakiś "Minecraft Forge"

A więc jak zainstalowałem minecraft forge to nadal mi tak pisze, jak to naprawić?

usuń cały folder .minecraft potem zainstaluj go od nowa a następnie wgraj paczke z modami ;)

Opublikowano

@UP

Sam jestes nieogar:)

Jak jestes debilem i stawiasz maszyny dalej niz masz cuba to sie nie dziw ze Ci je ukradna:)

Life is brutal:)

Slepoty<3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pierwsze dni i już serwer offline i takie komentarze :) Tak to jest jak dzieci biorą się za tworzenie serwera MC i kradną pliki których skonfigurować odpowiednio nie potrafią. Spoczko :)

Opublikowano

@UP

Kto niby ukradl pliki?:)

Nie posadzaj mnie o takie rzeczy skoro nie masz pewnosci ze to niby nie moje pliki:)

Wiec zamknij morde;)

I spie****j grzecznie prosze;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP

Kto niby ukradl pliki? :)

Nie posadzaj mnie o takie rzeczy skoro nie masz pewnosci ze to niby nie moje pliki:)

Wiec zamknij morde;)

I spie****j grzecznie prosze;)

Gościu jesteś dzieckiem którego nie szanuje dlatego powiem małpiszonie jeden. Bierz krzesełko i wiesz co masz z nim zrobić i ulżyj sobie bo widzę że ściska Ciebie i to bardzo mocno.

Mogę udowodnić !! że są to skopiowane pliki z serwera MachineCraft

1. SVIP mają take same kolory jak wcześniej hahaha

2. Idealnie napis wasz jest w tym samym miejscu no nasz był haha spoko

3. Jutro może pojutrze będzie Happy Hour z Diaxami na całym serwerze jeżeli to nie wasze pliki nic nie zrobię jeżeli to są z serwera MachineCraft obiecuje że serwer padnie pod napływem diaxów hahaha i opublikuje w jaki sposób można to zrobić :)

Na MachineCraft ten bug został naprawiony :)

Opublikowano

osobiście ja grałem na Machines Craft i jeśli ten serwer jest lepszy zostaje. P.S. coś duża ta paczka modów :)

@UP machines craft ma 60 slotów i jeden administrator jest nie za bardzo miły

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Machine craft jest do dupy straciłem S VIP bo serw padł normalnie żal a tu to jest fajnie administracja fajna i wszystko ok Serw ZAJEBISTY!!

Opublikowano

Machine craft jest do dupy straciłem S VIP bo serw padł normalnie żal a tu to jest fajnie administracja fajna i wszystko ok Serw ZAJEBISTY!!

Jeżeli poczekasz to się dowiesz że nie straciłaś sVIP ale nie będę dalej wypowiadać się na ten temat.

Opublikowano

Ja tu pisze do tego całego yogiego co wyzywa tego serwa od hmm.. podprowadzania pomysłów .A więc ogarnij się i nie wyzywaj dobrego serwa to po 1,po 2 na pewno wyzywasz bo jest lepszy od machinescraft czy jakoś tak.3.Hmm. 3 niema ale i tak z ciebie jest nierozumny dzieciuch który nie umie nic docenić .

Tak na boku nie pisze tego dlatego że sie podlizuje tylko dlatego że jak czytam te twoje bez sensowne posty to aż zal dupe ściska

Ps.Serwer jest całkiem niezły i NIC NIE KRADŁ to widać :P

Opublikowano

Ja tu pisze do tego całego yogiego co wyzywa tego serwa od hmm.. podprowadzania pomysłów .A więc ogarnij się i nie wyzywaj dobrego serwa to po 1,po 2 na pewno wyzywasz bo jest lepszy od machinescraft czy jakoś tak.3.Hmm. 3 niema ale i tak z ciebie jest nierozumny dzieciuch który nie umie nic docenić .

Tak na boku nie pisze tego dlatego że sie podlizuje tylko dlatego że jak czytam te twoje bez sensowne posty to aż zal dupe ściska

Ps.Serwer jest całkiem niezły i NIC NIE KRADŁ to widać :P

Dzięki za poparcie
Opublikowano

Yogi to nie temat o machine-craft tylko Reactor-Craft :) Więc poco sie o tym wypowiadasz? Piszesz jakby to był twój temat.

Serwer nie ma lagow to obeciuje (Ktos ma bardzo zly komp to moga byc, ale ja nie mam a mam grata :)) Pliki robił kolega trycek, nic nie kradniemy i nie niszczymy :) Możecie się sami przekonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...