Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Seafight bot 2012 Działa

mlody090905

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkie dzęki szukalem pare dni bota i nic

naprawde wielkie dzięki :P i to darmowy nawet to jest przeróbka chyba crusher bot czy jakos tak nie znam nazwy xD ale ten crusher platny

polecam bota

masz like :P

scaled.php?server=221&filename=minecrafti.jpg&res=landing
Opublikowano

a no bot dziala w ciagu 8 min zarabia mi 200k golda na potworach :)

edit:

zaraz sobie bocika na vpsie postawie i bedzie farmil :D

Opublikowano

Napisze ktoś jak się ustawia bota? Np: Jak ustawić by zbierał błyskotki.

Daje Plusa

Już sobie poradziłem. Za bota leci +

Opublikowano

BOT

http://hostuje.net/file.php?id=42c550231183182d9d0d13aa13644cc5

Scan

https://www.virustotal.com/file/fae5cbc77b55a93cce76b3657e73414ff308d0e1966ed16c34d5477b31770d02/analysis/1341302060/

Tak trudno było o wstawke...

Opublikowano

A jak myślisz? Gracze ,którzy widzą że taki gracz pływa na 1/? Robią screena i wysyłają na forum seafight a administracja sprawdza takiego gracz... :ninja:

Opublikowano

A jak myślisz? Gracze ,którzy widzą że taki gracz pływa na 1/? Robią screena i wysyłają na forum seafight a administracja sprawdza takiego gracz... :ninja:

Nie tylko na 1/x i nie robia screena tylko nagrywaja demko.

Opublikowano

a ja mam tego bota od poczatku i teraz nagle zaczol sie jakby teleportowac wie ktos moze o co biega:P

bede wdzieczny za kazda pomoc:p

Opublikowano

ja nie mam żadnych problemów ale jest niedopracowanie albo mniej jest błyskotek niż rok temu bo rok temu miałem dobrego bota zbierał błyski ustawiłem go od 12 w nocy do 6 rano to uzbierał mi coś około 25k pereł bociłem nim miesiąc przestałem grac a teraz już wygasł

a co do tego BOT-a potworki i statki NPC leje jak należy ale jeżeli chodzi o błyskotki to jest pewien problem bardzo słabo je zbiera albo jest ich teraz mniej albo BOT ma jakiś błąd

teraz pozostało czekać na jego FULL VERSION

mlody090905 patrzysz może jeszcze na te forum gdzie znalazłeś bota jak tak to pisali coś o wersji finalnej???

Opublikowano

siemano mam to samo co kolega z postu u gory moze jak ktos cos wie niech napisz tu na stronce zeby jak ktos jeszcze bedzie mial problem to zamiast pytac przycztta i tyle :) a nie jakies smieszne pisanie na gg lepiej raz tu napisac i tyle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...