Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Seafight bot 2012 Działa

mlody090905

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

INSTRUKCJA :

1.Ściągnij NET FRAMEWORK 4.0

2.Odpal BOTA-a

3.Wpisz Login i Hasło wybierz świat kliknij Login

4.Ustawiamy opcje jak nam się podoba np (czy ma bić potwory,statki,zbierać błyskotki

5.Klikamy Save Settings

6.Klikamy zakładkę Main

7.Gdy już bot jest zalogowany otwiera się mapka klika Start i cieszymy się Botem

Opublikowano

a ja tez mam malusienki problem gdyz chce wejsc na pergamin to on sie nie repie ustawiam bo na 30 % a on stoi w miejscu ( ale boty bije) jak by ktos byl opcykany w tym to prosze o pomoc

Opublikowano

jak ustawic ten program by bil boty ?? Pomoze ktos ??

jest problem z tym programem teraz BP cos robi i dlatego.

Opublikowano

kapek po wejściu w bota masz takie zakładki jak main,settings,attack options wejdż w attack options wybierz kogo ma lać a w settings jaką amunicją i wg

Opublikowano

kapek po wejściu w bota masz takie zakładki jak main,settings,attack options wejdż w attack options wybierz kogo ma lać a w settings jaką amunicją i wg

Bambuss powiem tobie tak ten bot nie chodzi jak powinien bije 1 NPC albo 1 potworka i juz nie widac aby statek plywal konfiguracja nie pomaga masz jakis inny sposob ?
Opublikowano

Aż wbiłem na bota ponownie i mi wszystko działa i mam 2 tipy usuńcie bota i ściągnijcie jeszcze raz i gdy wybieracie serwer w bocie zmieńcie wyżej z Seafight.bigpoint.com na seafight.com jeżeli jeszcze komuś nie zadziała wrzuce screeny jak ja mam wszystko poustawiane

Opublikowano

ja nie mam żadnych problemów ale jest niedopracowanie albo mniej jest błyskotek niż rok temu bo rok temu miałem dobrego bota zbierał błyski ustawiłem go od 12 w nocy do 6 rano to uzbierał mi coś około 25k pereł bociłem nim miesiąc przestałem grac a teraz już wygasł

a co do tego BOT-a potworki i statki NPC leje jak należy ale jeżeli chodzi o błyskotki to jest pewien problem bardzo słabo je zbiera albo jest ich teraz mniej albo BOT ma jakiś błąd

teraz pozostało czekać na jego FULL VERSION

mlody090905 patrzysz może jeszcze na te forum gdzie znalazłeś bota jak tak to pisali coś o wersji finalnej???

A gdzie ty blyski zbierasz i na jakim servie? Ja na PL2 na mapach 3-5 i na godzine średnio zbiera mi 1000-1500 perełek, a błyskotek jest znacznie mniej niż kiedyś.

Bot finalny będzie płatny.

Opublikowano

nakręce dzisiaj Video poradnik chyba bo duzo osob tego nie wie

oh przepraszam jednak tego nie zrobie ponieważ bot dzisiaj przestał mi działac bardzo przepraszam za zbędny post :Pmusze czekac na pelna wersje bo beta mi wywala blad brak odpowiedzi i sie wyłacza

Opublikowano

Mam podobne problemy :P Ale jednego nie rozumiem wchodze na pergamin wszystko niby ładnie pięknie ale statek staje wśród botów i nie bije na zasięg dostaje po wiecie czym ładnie bije ale jak dochodzi do tego ze ma się zreperować to stoi dalej wgl nie odpływa... Jakieś rady co z tym zrobić ? Czy czekać już trzeba na Full...

29.png

Opublikowano

Mam podobne problemy :P Ale jednego nie rozumiem wchodze na pergamin wszystko niby ładnie pięknie ale statek staje wśród botów i nie bije na zasięg dostaje po wiecie czym ładnie bije ale jak dochodzi do tego ze ma się zreperować to stoi dalej wgl nie odpływa... Jakieś rady co z tym zrobić ? Czy czekać już trzeba na Full...

Jedynym rozw. będzie czekać na full wersje(aż się boję ile będzie kosztować ta licencja <_< )

Nie wiem czy jak NPC zatopią to czy się repnie i wróci z powrotem bić :D Ponoć jest bot do pergów ale ja nie mam zamiaru kupować tego typu scary bo wolę skoczyć po podwajacz i nie ryzykować oszustwem

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Heh Napewno trochę będzie kosztowac ale sie wstrzymam z kupnem najpierw zobacze komenty tych co kupili czy wszystko gra i buczy :) A może ktoś by miał działający skrypt do pergów ale za darmo z jakims wyjaśnieniem :PP Thx

29.png

Opublikowano

po 1 jeśli to będzie płatne to wole kupić orginal .

ponieważ jest pełna wersja tego bot to co tu jest to jest wielka podróba można powiedzieć ze wlasciciel bota ten co go stworzył to go nie stworzył tylko trochę edytował i usunoł "platną" część bota czyli jest bot w pełnej wersji SeaBot

SeaBot jest platna wersja i pierwsza ktora była tylko ze seabot jest platny jak mowie najpierw wyskakuje okienko do zalogowania sie na forum na ktorym kupujesz licencje do bota po zalogowaniu wpisujesz swoje pasy i grasz

a tu wlasnie autor usunol te logowanie poprzez forum czego gratuluje:P bo bot nie jest platny ten bot nigdy nie bedzie w Pelnej wersji to zawsze bedzie betabot bo autor go tylko przerobil :P lekko

a tu maly dowód :P jesli sie nie myle na kazdym zalozonym koncie jest wersja trial tygodniowa

http://decoded.netsons.org/forumdisplay.php?fid=15

w linku wybieramy najnowsza wersje a tam dalej pisze co i jak :P lecz jak mowie jest to platny bot ale wystarczy miec konta chyba na viscie, i 7 nie dziala :P chyba bo nie sprawdzałem jeszcze jutro sprawdze i edytuje post

!!!UWAGA!!! NIE MÓWIĘ ŻE TEN BOT JEST ZLY tylko MOWIE że To kopia oryginalnego i ta wersja nie bedzie aktualizowana :P czyli betabot jest beta na zawsze:p a jak bedzie platny to radze jak ktos ma ochote kupic to seabot ponieważ jak widzimy jest cały czas aktualizowany:P

////////////////////////DUZY EDIT/////////////////////////

oba boty seabot orginal i betabot dramowy :P dzialaja na viscie i 7 poprostu po wgraniu systemu nie zainstalowałem net framework wymaganego :P zrobie filmik jak się nim obsłużyć:P

Opublikowano

bot działa ale BARDZO słaby jest!

2h-700 pereł i 15 mojo na us2 (tam bardzo mało graczy jest!!!!!!!)

nastawiłem też żeby bił npc... ja bije salwą po 1700 a on po 400?!?!?! (ustawiłem odpowiednie kule)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...