Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] JUŻ DZIŚ W NOCY BĘDZIE M2BOB

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w nocy ? ja bym stawiał , że w godzinach wieczornych . Tonight , mówi , że wieczorkiem , przynajmniej tak mi się wydaje :)

Updat na M2.DE już był więc chłopaki już pracują :)

Opublikowano

Z tego, co jest napisane, wynika, że w nocy będą go tworzyć. Więc nie liczyłbym, że wypuszczą go "wieczorkiem" :D Chyba, że nie znają angielskiego i rzeczywiście mieli na myśli udostępnienie aktualizacji dziś wieczorem xD

Opublikowano

'Tonight' nie koniecznie musi oznaczać że w nocy ;] Wg. mnie wyjdzie dzisiaj wieczorem ;]

Opublikowano

Dla mnie to znaczy , że w nocy nadejdzie aktualizacja M2Bob. Nie znają angielskiego to niemcy zdaje się.

We'll update tonight M2bob. Tak powinno być ok.

A wręcz 'We'll update M2bob tonight' jeśli mamy się czepiać ;P Ale mniejsza z tym. Miejmy nadzieję, że wypuszczą to szybko :D

Opublikowano

'Tonight' nie koniecznie musi oznaczać że w nocy ;] Wg. mnie wyjdzie dzisiaj wieczorem ;]

Tak na zdrowy rozum kto będzie w nocy aktualizował hacka ;o

Wieczorkiem , w sumie już powinien być , coś słabo się starają :D

Opublikowano

@up

to jest exp bot cos jak EasyMetin ale za free ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Ma wbudowanego fishbota, spambota, multihacka, coś ze sklepem (nie wiem nie używałem), potrafi sprzedawać drop, zostawiać itemki z bonami, prawie jak em :P

Opublikowano

wszystko tak jak w EM2 lecz niektore opcje sa dostepne tylko dla Premium ( nwm ile kosztuje ) ale to takie jak podnoszenie wynranych itemkow, a wszystko co najbardziej potrzebne jest zreszta sam zobacz

www.m2bob.net

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zbedny spam. Ten hack jak pobierzesz to zobaczysz co tobi. Nie dziala na privach ktore maja metin2.bin Musi byc metin2client.bin Polecam na PL. Ma Blokade HS egrana wiec nie ma sie o co martwic.

76561198093573641.png

Opublikowano

pierwsze słyszę o tym bocie ( może dlatego że nie zaglądam na takie stronki ;p

a ten bot Only PL czy tez priv ?

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

@Siekiera

Czytaj co pisał wyżej kolega ... Wszystkie serwery które mają metin2client.bin a nie metin2.bin ^.^

@

Jakieś info ? Czy nic ?

Opublikowano

Bocik będzie już o 22;30 wstawiony na strone m2boba :)

Tak napisał Slait u nich na forum , chociaż nie do końca rozumiem ,bo to niemiecki ,a el z tego co napisał wynika , że jest to wersja testowa w , której co jakiś czas dostajesz kicka , a nad 100%-towym obejściem HackShielda będą ciagle pracować i wyniki udostępniać na swoim forum .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...