Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube - Działalność...

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też prowadzę kanał, i też nie jestem jakimś wielkim znawcą, ale trochę poczytałem i Wiem.

Jak chcesz zdobyć widzów to najważniejszy jest dobry pomysł.

Taki ROJOV13 (<33), jak znasz to dobrze, jak nie to polecam. Kompletny wariat, a i tak go ubóstwiają.

Takie pomysły jak Q&A (Pytania i odpowiedzi), różne vlogi itd. są zawsze mile widziane. Ważne tylko żeby były robione z pasją i pomysłem.

Ty w tej chwili robisz filmiki z MW3 jak nabijasz moab w różnych broniach(nie znam się na tym :D) i jest to dosyć drętwe.

Powinieneś zrobić coś zupełnie odmiennego.

A tak pozatym to już kiedyś przypadkiem znalazłem się na Twoim kanale, ktoś mi Cię musiał już polecić, więc nie jest źle ;)

Opublikowano

@up

Tak, moje filmiki to głównie moaby z różnych broni, są również poradniki z MW3. Zapowiedziałem w którymś z moich filmików, że na 75/100 widzów, zrobię vlog'a. Jeżeli dalej będą chceli je oglądać to oczywiście będę kręcił dalej, lecz to nie będą zwykłe vlogi. Więcej zdradzić na ten temat nie mogę, ponieważ nie jest on jeszcze na 100% pewny, jak na razie apgrejduje go z kumplem :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Uuuuuu... Zapowiada się super. Już Ci dałem subka ;) No i oczywiście polecę Cię znajomym ^^

Opublikowano

Nagrywaj to co potrafisz najlepiej:

Umiesz napierdzielać w mw3 to pokazuj to, umiesz robić prezentacje modów do gier pokazuj

rób to co robisz badz naturalny, nie rób to co inni chcą rób to co ci się podoba.. w pózniejszym etapie będziesz mógł spełniać pojedyncze życzenia widzów

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Lepszy sprzęt, w tym wypadku mikro :)

Mój kanał masz w sygnie, chcesz to obczaj, też dopiero zaczynam z YT zabawe na poważnie, a pierwsze konto w ok. 2007 zalożyłem :)

Mam zamówiony już nowy MIC. Kolejne filmiki z kamerka beda, bo ludzie to lubią, na prawdę :)

Reklamuj sie gdzie się da. Na początek spamuj reklamą u sławnych userów.

Pozdrawiam i jak chcesz to wbij do mnie <3

Opublikowano

Nawet spoko te twoje filmiki, tylko mów normalnym swoim głosem a nie takim dziwnym akcentem bo to denerwujące jest. Ale ogólnie filmiki OK :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie mówię żadnym akcentem o_O Ale dzięki za wszystkie opinie ;-)

Czekam również na jakąś krytyke, która pozwoli mi zmienić moje minusy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oblukaj kanały CTSG, MinecraftBlow, BuraczekCebulaczek. Posluchaj o czym mowia, na czym sie skupiaja.

Sprobuj sie do nich w jakims stopniu "upodobnic" :)

Badz nagraj kilka filmikow i zapros kogos slawniejszego na TS i popros aby Cie wypromowal.

Opublikowano

Nie pros o lapki i nie rob konkursow typu '' zasubskrybuj , napisz biore udzial '' bo to jest najbardziej idiotyczny sposob na widzow.

GaimdKk.jpg

Opublikowano
 jak na razie mam 45 widzów i chciałbym się Was zapytać, widzów

- tutaj ich nie znajdziesz, przestań i nie marnuj czasu.

1343817120-U262310.png
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich ponownie !

Dawno nie zaglądałem w ten temat, przeczytałem wszystkie posty jeszcze raz.

Dziś piszę do Was z prośbą o ponowne zobaczenie mojego kanału i napisanie opinii.

Z tego co widziałem, jedna osoba napisała, że nie przekroczę pułapu 1500 widzów.

Jak na ten moment mam 1000 i ciagle rośnie. Jakieś porady na ten etap? Byłbym

wdzięczny ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...