Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje darmowego bota na Silkroad -r . Agbot , chcialbym ale coś strona nie dziala.. Sroking dno totalne ciagle dc..... a Ibot zbugowany totalny jakiś. Jest jakis bot prócz tych?

Opublikowano

Oprócz tych co napisałeś żaden inny nie istnieje =) Niestety w dziale boty masz napisany poradnik jak odpalić agbota oraz ibota :)

Opublikowano

Próbowałem różnych kombinacji, lecz strona agbota przerzuca w przeciągu 3 sekund na gł. stronę JM. Działa ten link do tutorialu agbota :

http://www.agbot.net/tutorial/

Moje podejrzenia są skierowane ku temu, że agbot wstrzymał prace nad swoim botem, choć mogę się mylić. Autor ibota też zawiesił prace na bliżej nieokreślony czas.. Ibot sam w sobie jest bardzo dobrym botem, jestem skłonny rzec, że nawet lepszym niż agbot. Sroking nie zrobi Ci autorepota, jeśli nie wykupisz subskrypcji ( tak przynajmniej było wcześniej, więc mogę się mylić ). Ja proponuje wydać Ci te 28 zł na sbota, przestać się bawić ze skryptami i nie martwić się o support bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...