Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nikt nie może wejść na serwer sf rykox v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie hasa na normalnym kliencie 2010, więc powinno być.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

U mnie hasa na normalnym kliencie 2010, więc powinno być.

A grasz z kimś na hamachi? (jak tak) to próbowałeś na normalnym luncherze rykoxa?

Opublikowano

Nie, nie próbowałem jego launchera. Grałem z kuzynem i jego kolegami na Comodo Unite, ale to jest to samo co hamachi.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

@ref

Ten Launcher MC 2010 v2 nie działa mam taki błąd

http://imageshack.us/photo/my-images/571/2342344444.png/

na polskim cliencie 28.05.2010

Opublikowano

@REFRESH

Zrobiłem tego launchera mc 2010 v2 ale gdy się loguje to wyłącza mi sie metek (Crash).

Pong jest prawidłowy bo znalazłem w binku ten sam co game ,

Tak wygląda przed logowaniem:

http://imageshack.us/photo/my-images/254/serwn.png/

Opublikowano

Coś takiego jest:

0621 13:48:06851 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse) Error 0621 13:48:06851 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=267, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse, isCache=1) - Error 0621 13:48:06854 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse) Error 0621 13:48:06854 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=268, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse, isCache=1) - Error 0621 13:48:06884 :: playerSettingModule.py(line:1376) LoadGameData playerSettingModule.py(line:220) __InitData LoadGameData - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'EFFECT_RAMADAN_RING_EQUIP' 0621 13:48:06884 :: ============================================================================================================ 0621 13:48:06884 :: Abort!!!!

Mi na normalnym launcherze rykox'a działa , ten chciałem dla kumpla bo wejść nie może (na rykox'a) .

Opublikowano

Zrobiłem tego launchera MC 2010 v2 u mnie działa , ale u kumpla to samo co na początku tematu ( po wyborze postaci loga)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...