Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDHack 3.9 Update: 16.06.12

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziala dziala , ale jest wykrywalny i to ostro ;x z tego co mnie doszly sluchy kd bedzie pracowal nad lepsza wersja hacka i mniej wykrywalna, prawdopodobnie w polowie wakacji wyjdzie nowy .

Opublikowano

ehh.

grajcie bez hacków nóbki ;]

co to jest za gra z hackami?

chwile grasz i masz eq +24.

teraz w 4story denerwuje mnie to że widze takiego 16lvl z itemami +18/20/24.

niechodzi o to ze jest lepszy czy co ale oczywisce pewnie gra na hackach.

bo takie itemy sie bardzo długo robi.

Pozdr!.

;]

Jeśli tylko pomogłem to daj like .

Dla Ciebie nic a dla mnie motywacja . ;]

Opublikowano

Klikasz ten pierwszy przycisk od lewej strony HWID. Wejdzie ci na stonkę. Kopiujesz te liczby z HWID i wklejasz do tej tabelki co jest na samym dole. I zapisujesz. Potem klikasz to HWID po prawej stronie dajesz Thanks jak już dałeś wcześniej to nic nie robisz. Teraz powinno zadziałać a jak nie zadziała, to wyłącz grę i hacka. W tym prawym pasku na dole wyłącz ten patcher 4story. I teraz włączasz po kolei hacka i grę i hack działa.

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Słuchajcie hack działa bez problemu ale są wyjątki.....

Wiec tak:

-Jeśli wszystko dobrze zrobiliście zgodnie z opisem i założyliście konto na epvp to powinno wam smigać.

-co do Thanks dla autora to nieraz trzeba pofatygowac się na stronkę epvp i dac go ręcznie( w moim przypadku tak było)

-jeśli chodzi o wykrywalność hacka....na samej narwie cię nikt nie zobaczy ale dziwne jest kiedy 9 lvl sella rzeczy z narwy

dlatego dobrze jak ktoś ma dwa kompy ,wychodzisz z narwy ustawiasz sklep za śmieszne brązy drugim kontem na drugim kompie przychodzisz

i wszystko kupujesz....nie kupuj listów na narwashi u licytatora ani od kolekcjonera w keter (ban murowany)

niech ten z drugiego kompa kupi i ustawi sklep......

-Jedna ważna kwestia czy podczas rejestracji na elitepvprs jest takie okienko jakby pytanie w które trzeba wpisać "epvp" to też wpisaliście???

i oczywiście potwierdzenie aktywacji która przychodzi na meila.

Jesli coś wam to pomogło poproszę o plusik

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzisiaj będę expił na narwie bez sprzedawania tych śmieci w shophacku. Będę je po prostu wyrzucał. Bo może przez to hack jest wykrywalny. A bizu będę sprzedawał nie u licytatora jak zawsze tylko od razu kolesiom. Może takim sposobem nie-uzyskam bana bo już 3 konta przez to mam zbanowane.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

wpisujesz tam epvp .. nie to nie ma keyloggera . Ale hack juz jest dosyc bardzo wykrywalny wiec radze nie uzywac jak masz lepsza postac .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz bizu bardzo tanio chodzi. Na Mortal / Derion Takie z kond+8 i int+7 za 13g sprzedałem. Teraz gram na Aderia / Derion to takie samo wczoraj ledwo za 3g sprzedałem. ;] za 5g cały dzień stało nikt nie kupił. A zwykłe np. kond+8 1g max warte

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Teraz gram na Aderia derion. Tak się ucieszyłem ze drapnął mi bizu zr+8 int+8 chciałem chociaż za 15g sprzedać. A ledwo za 5g sprzedałem. ;]

kocur5_4_1.png

Daj +

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...