Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDHack 3.9 Update: 16.06.12

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO I WKOŃCU JEST KDHACK 3.9 16.06 WŁĄCZA SIE TAK SAMO JAK KIEDYŚ.

INSTRUKCJA:

1)POBIERAMY PACZKE

2)WYPAKOWAĆ GDZIES

3)WŁĄCZYĆ HACKA

4)KLIKNĄĆ INJEKTION

5)WŁĄCZYĆ 4STORY I HACK AUTOMATYCZNIE POWINIEN SIE WŁĄCZYĆ

(DLA TYCH CO UŻYWAJĄ GO 1RAZ WYŚWIETLI SIE OKIENKO W KTÓRYM BEDZIE KOD HWID I NA DOLE BEDZIE PISAŁO "EDIT HWID" I "CHECK HWID"

1)KLIKNIJCIE EDIT HWID I PRZEKIERUJE WAS NA STRONE PVPERS (MUSICIE MIEĆ KONTO) NA DOLE STRONY MUSICIE WKLEIĆ TEN KOD DO EGO PASKA NA SAMYM DOLE GDZIE JEST NAPISANE KOD HWID I POTEM ZAPISZCIE ZMIANY.

2)KLIKNIJCIE CHEK HWID. WYSKOCZY WAM KOMUNIKAT GDZIE BEDZIE NAPISANE CZY JUŻ PODZIEKOWALISCIE AUTOROWI ZA HACKA. PO PROSTU MUSICIE KLIKNĄĆ THANKS NA TRONIE GDZIE ZNAJDUJE SIE TEMAT Z TYM HACKIEM.

SCREEN:post-126114-0-21388700-1339926898_thumb.png

DOWNLOAD:

speedy.sh/TpDjS/KDHack-16.06.12.rar

SKAN:

www.virustotal.com/file/8d4829f2ac94fc445fbdcdd80e60774acec393de9946b131bb411c1c27da461a/analysis/1339926761/

Lord Hades: Link dodany w tagach -code-.

Opublikowano

Mi jak ostatnio .. mam jakis straszny syf z tym hackiem ;/ Po pierwsze jak wlacze hacka mam :

Infos:

Status: Not Found

Username:

Use ID: 0

Postcount: 0

Mialem juz to ostatnio ktos wie jak zaradzic ?? i nie czyta mi thanks w ogole a jak wkleje hwid i zapisze zmiany to mam blad i pisze there are not subscribed .. pomozcie prosze DAJE DUZYY +++ ZA POMOC

Opublikowano

Mysle ze dziala ale niektorzy maja takie problemy jak ja, pierwszy raz jak wyszedl hack to mialem tez problemy ale nie takie ale teraz od maja jak ten hack wyszedl to lipa same bledy ..

Opublikowano

Mi działa tylko mnie wkurza ze jak zabijam potwory to nie leci mi exp tak jak kiedyś no ale chociaż drop jest.W sensie że cheatem killam moba teleportowuje go do mnie i mam drop ale bez expa ...

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Mi cheat nie działa wpisałem kod HWID dałem thanks no i nic sie nie robi mam taki sam błąd

There are no subscribed threads to display in this folder for this time period.

Opublikowano

Mi nie działa.

Wkleiłem ten kod na stronke którą mnie przekierowało,pitem dałem thanks i nic.Odpaliłem na nowo hacka i tak samo.

Infos:

Status: Not Found

Username:

Use ID: 0

Postcount: 0

Mam windows xp black edition v8.2

HELP !!

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

jaki masz lvl i jak zarabiasz na tym hacku. Przyda mi się bo teraz nie wiem jak wykozystac tego hacka bo expic się na nim nieda. Napisz na gg 1831649 . A ja ci napisze albo nakameruje filmik jak uruchomić hacka

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

po włączeniu 4s wyskakuje mi puste okno kdhacka [verification necessary] a powinien byc ten niby kod a nic sie dalej nie włącza wtf ?

www.picshot.pl/public/view/full/140523

Opublikowano

moze ktos mi napisac czemu mi nie wyskakuje to zasrane edit HVID itd ? mam tylko to coś

www.picshot.pl/public/view/full/140523

Opublikowano

Jaki system i ile bitów ?? Ja i tak mam gorszy problem .. ciągle status Not found i nie czyta Thanks !! NIECH KTOS KURWA W KONCU POMOZE BO SPAMUJE JUZ TAK 13 DNI I KURWA NIKT NIE PROBUJE POMÓC .. a też bym se kurwa pociupał na hacku bo ja go umiem spozytkowac a nie jak inni na sh popierdalaja w keter albo w ardir .

Opublikowano

Mi się coś zdaje że hack jest wykrywany przez hackshielda. Na tym hacku przez 4 dni grałem na moim 18lvlu i dzisiaj mi go zbanowali. Dzisiaj stworzyłem konto i wbiłem 9lvl hack był tylko uruchomiony żadnej opcji w nim nie włączałem i teraz o 19.00 dostałem bana. ;/

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Mi się coś zdaje że hack jest wykrywany przez hackshielda. Na tym hacku przez 4 dni grałem na moim 18lvlu i dzisiaj mi go zbanowali. Dzisiaj stworzyłem konto i wbiłem 9lvl hack był tylko uruchomiony żadnej opcji w nim nie włączałem i teraz o 19.00 dostałem bana. ;/

Ta ja też dostałem bana 2 dni temu wprawdzie miałem tylko 1 lvl bo chciałem tylko wypróbować cheata widać HS go wykrywa i idą logi.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

ja wkleiłem ten kod tam gdzie mnie przekierowało i zapisałem i przekierowało mnie na stronke z hackiem i dałem thanks i nic.Naciskam znów coś w hacku i znów mnie przekierowywuje na stronke abym wkleił kod a kod jest wklejony oraz dałem thanks a hack się nie odpala

POMOŻE MI KTOŚ

Mogę nagrać to co robie i zobaczycie że wszystko robie okey

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Raczej ci nikt nie pomoze .. taka wiara na mpcforum, ciesza banany ze im dziala ale nie pokwapia sie chociaz pomoc .. mam to samo, i raczej wyjsca nie ma z tego . Jedynie format kompa Ci pomoze w 99% .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...