Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Kupić gift code do Minecraft ?

Bazgroł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o.O walcze z wiatrakami !! oficjalnie sie poddaje ciemna masa wygrywa ... nie bd pisac juz wiecej o kupnie giftow bo widze ze ludzie nic nie kumaja ^_^ szkoda kasy
Opublikowano

@Ernesto20 zmuszasz mnie zebym odpisal -.- uzywany to ty chyba jestes ja kupilem za 23 zl gift code nie konto niewiem czy kto kolwiek w tym temacie odroznia gift code (klucz ,key, cd-key itp.) a uzywane konto (zrobione haslo ) tylko nie kumam jednej rzeczy jak mozesz myslec ze jak kupisz od kogos uzywane konto to masz zablokowanego skina ......

Ty za swoje 23 złoty kupujesz używanie konto. Masz zakaz zmiany skina oraz kasła więc bez sensu taki gifcode.

jak to moze byc mozliwe <_< mi sie zdaje czy populacja ludzi inteligentych wymiera :O to jest straszne... twoje hobby to serwer mc ? skoro nie rozumiesz podstaw ? .... i czytajac poraz 3 twoj post widze ze to nie pomylka ani zadna literowka :D ty poprostu napisales ze uzywane konto = magiczny zużyty gift code ktory mozna wprowadzic na inne konto ale niemozna zmieniac skina i niemozesz zmienic hasła ..........

DAMN KURW@

opanuj sie ja kupilem GIFT code czyli numer skladajacy sie z chyba 20 znakow niepamietam juz 4x5 znakow (XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) a nie konto na allegro za te "moje 23zl" moge kupic GIFT code czyli klucz

don kichot nie przemowisz do ciemnej masy

PS. Jesli nie kupiliscie Keya na Allegro.pl za mniej niz 30 a wiecej niz 20 to nie udzielajcie sie bo wasza wiedza na ten temat jest taka ze czytacie glupote ktora wymyslil koles ktory wprowadza gifta do notatnika i NIEDZIALOoo . prosba do osob ktore nie maja premium albo kupily za wieksza cene prosze o niepisanie ... i tak wiem ze napiszecie :D bo to polska kazdy madry ale nic niewie przeczytajcie sobie moje 3-4 posty ktore napisalem w tym temacie

alez sie rozpisalem . czekam az ktos odpowie na moj post 1 zdaniem bo niestety na nic wiecej go niestac poza tym ze lepsze 90zl w plecy niz 23 -.-

Opublikowano

Allegro i kontagier.pl Chyba dwie najlepsze opcje. Jeśli zależy Ci na 100% pewności oczywiście minecraft.net

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tu możesz kupić za sms nawet

strona zaufana kilka kumpli kupiło tam klucze.

http://steamkeyshop.st.funpic.org

Nie powiedział bym Ze gift code za SMS może nam posłużyć kilka lat...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Te teorie z allegro są prawdziwe. Kupiłem konto premium za 50 zł, za czasów bety, od użytkownika www_timegold_pl, Kodzik działał jak należy przez jakieś pół miesiąca. Jest piękna sobota, miałem grać cały dzień, nagle wyrzuciło mnie z serwera. Myślałem że to coś z serwerem, ale serwer dalej online, nie mogę wbić bo pisało user not premium. Sprawdziłem na minecraft.net a tam nie ma gifta! Pierwsze co pomyślałem to żeby napisać do sprzedawcy. Napisałem. Żadnej odpowiedzi przez 2 miesiące, dzwoniłem, nikt nie odbiera. Wystawiłem mu pozytywa! Bo kod jeszcze działał. Napisałem do allegro, powiedzieli abym to zgłosił na policje, nie robiłem tego. Konto timegold zbanowali. W internecie znalazłem jeszcze Timegold, www-timegold-pl i www_timegold_pl

http://allegro.pl/show_user.php?uid=17934356

http://allegro.pl/show_user.php?uid=21959875

http://allegro.pl/show_user.php?uid=23337242

To jest jeden użytkownik.... Dalej nie wierzycie?

Mam skina postaci ale nie mam premium....

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro to było już dawno i konto zbanowane po miesiącu . dałem 50 zł kupiłem dwa konta... już bym miał 1x z minecraft.net ;f

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Widzisz na żadnej nie kupuj kup tylko na Fabryka kluczy .pl Polecam masz wątpliwości? pogadaj zy sprzedawcom przez Live chat.podaj mu numer transakcji i reszte ci on powie.

xxx

Opublikowano

Ej no nie gadajcie, ja kupiłem gift code za 20 zł i działa do dzisiaj :) Co prawda były to czasy bety 1.3. Aż tak minecraft podrożał ? a te premium za 2 zł to nie żaden fake. Działać działają, gra na nich kilka...dziesiąt nawet osob, nick masz "dsa79dya" I skina ci zmieniaja co pare sekund na jakiegoś pedalskiego, creepera, albo kopiowanego od sławnego youtubera. Mozna zabulic te 2 zł jak ktos chce zagrac na serwerze premium.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...