Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Kupić gift code do Minecraft ?

Bazgroł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do koloru do wyboru.

3maj:

------------------------------------------------------

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/444908-spis-zaufanych-stron-z-ktorych-mozna-kupic-gift-code/

Skan:

https://www.virustotal.com/url/b38cbdde489ffefa0e2e6de76b2fba316f75bb8347edc2156ea1d3e73ad76c5a/analysis/

------------------------------------

Proszę, liczę na:

"Lubię to".

2004f8x.png

Opublikowano

Możesz też kupić gift-code z fabrykakluczy.pl i kontagier.pl

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja kupowalem konta od jakis cyganow z angielskich for, dalem 0,70$ za 1 konto, mam teraz 4 konta przez kilka miesiecy bez problemow.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

minecraft.net lub na allegro tylko nie patrz na te konto co sa za sms bo to nie sa premium ale premium zakupisz w cenie 40-80 zł ja przed 1.7.2 zakupiłem kod z promocji za 20 zł i do dzisiaj mi służy żadnych problemów z grą nie mam do dzisiaj

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Powiem Ci ode mnie, znam się na tym.

Polecam Ci tylko i jedynie kupowac na stronie producenta, ponieważ jest duże ryzyko że Ciebie oszukają, będzie to tylko konto * nie premium) ryzyko że dostaniesz bana, bo moze byc giftcode z kradzionej karty, nigdy nie masz pewności!

Wiec jak mówiłem, jak Chcesz byc pewny i nie oszukany, kupuj tylko na minecraft.net

Pozdrawiam.

Dafuq ?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

hahahah czemu nikt nie kupuje za 25zl na allegro ja kupilem i dziala autorze tematu niesluchaj idiotow ktorzy mowia "minecraft.net ,i inne zajebiscie drogie" zaraz to zamiast za 25 wiara bedzie kupowac w sklepie pudelko za 350zl bo bezpiecznie ..... Kto wymyslil ze gift kody z allegro wygasaja albo znikaja lub cos podobnego jest idiota :) Allegro.pl

Opublikowano

@up.

A ty wierzysz w to że ktoś coś kupi za 80zł i da tobie za 25?

LOLz

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

@ blyszczysz jak moneta ...... Jak zauwazyles to ludzie z allegro maja okolo 2-3 aukcji po 999 gift kodow oni kupuja je churtowo wiec kupuja o 80% taniej jak bys niewiedzial to sie nazywa handel :) tylko banda kretynow glosi teorie allegro to szatan opierdola cie do 0 i zabiora oszczednosci . Handlowcy z allegro gdyby robili takie rzeczy to nie mieli by po 5k pozytywow i 1 negatywa bo jakis dzieciak wprowadza gift koda do notatnika i daje negatywa bo niedziala....... Blask gasnie

Opublikowano

@chomik127 kupiles na allegro i dziala ci ten gift code ? jesli nie dziala ci gift to daj kolesiowi negatywa

apropo moich troche wulgarnych wypowiedzi to tutaj macie aukcje typa jakiegos nie za 4 zl albo 10 zl jak widzialem to sa oszusci ale mi chodzi o 23zl z takiej aukcji kupowalem mojego gifta i zobaczcie negatywne komentarze tego kolesa ma 3 negatywy 1 od dzieciaka (idioty) 2 komentarz koles niewytrzymal 1h bez gifta i dal negatywa jak wszyscy wiecie mpcforum tez czasami sie psuje i sa problemy techniczne 3 geniusz to kobieta ktora wgrala sobie skina na konto a poniewaz sa problemy z skinami ostatnimi czasami i wraca na orginalny(steve) to dala negatywa . ja napisalem sporo komentarzy apropo allegro nie zebym reklamowal ale czuje sie jak walczacy z wiatrakami :( nic nie przemawia do ciemnej masy tak jak @up od 0-70 kto ci sprzeda gifta za mniej niz 20 zl ..... kazdy gift code do kazdej gry na steam , orgin i inne launchery maja cene pomiedzy 20-50 zl . jesli mi nie wierzycie to podam wam aukcje do 2 roznych giftow z 3 roznych gier w ktore ja gram lub gralem

Minecraft

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-i2526872288.html

BF3

http://allegro.pl/battlefield-3-cd-key-klucz-pc-automat-24-7-origin-i2560084771.html

cs 1.6

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cz-steam-cs-klucz-cd-key-auto-i2559386486.html

Opublikowano

@up czemu liczysz na lubie to ?

allegro pare osob przedemna , minecraft.net to raczej oczywiste , kontagier.pl , wszyscy nad toba podali wiecej nazw , np w mass temacie ktory wlasnie dales z glownej strony ...... a teraz moja ulubiona część :) po co dales link do virustotal.com to sluzy do skanow a nic do downloadu nie dales ....... i powiedz mi co to jest steamkeyshop.st.funpic.org ?? mogl bys wytlumaczyc troche co to za strona bo na oficialna nie wyglada tylko jakas do zarabiania kasy 50zl za sms 20x i masz keya pewnie ojebia cie i niedadza keya ...... masz 18 postow wszedzie sie wciskasz zgarniasz lubie to za takie glupoty i NIEpomogles i zeby cie dobic na koniec <_< reklamujesz swoje forum w sygnaturze podrobka mpcforum <_< ....... prosze cie skoncz te glupie posty ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...