Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gold

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeee.... nie ma nic za darmo... pomyślę. Może kiedyś powiem dalej :rolleyes: Jeżeli odkryję sposób to na pewno napiszę, niestety ten sposób nie jest w 100%darmowy.

!!!!UWAGA!!!! Poszukuję osoby do testów. Musi mieć abonament oraz mało na koncie (między 1a4 zł najlepiej 2)

@up mówi osoba która nabiła ponad 100 postów -.-

Opublikowano

"NABIŁA" ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ja tutaj ciężko i w pocie pomagam ludziom na forum!!

Zreszta.. nie lubię jak ktoś se jaja ze mnie robi..

x

Opublikowano

każdy widzi nie spinaj się tak....

Ale jak chcesz to powiem że trzeba mieć mało na koncie. I już się zamykam żeby sobie nie nabijać.

Opublikowano

Szukasz ludzi którzy mają mało na koncie wyślą ci 20 sms a po miesiącu zabierze kase za sms.

Powodzenia dzieciaku, a spamować w*pierdalaj gdzieś indziej.

Sry Oban ale szlak mnie trafia na gówniarzy którzy spamują 20 razy to samo a gówno pomagają.

Opublikowano

No weź powiedz.. bo nas oban zbanuje. zwarnuje, zje, zablokuje, zaje.@ itp.

Ale jak coś to wszystko jest na temat. Bo chyba,, temat jest o goldzie i o tym błędzie.. więc my drążymy temat.

Ja nikogo nie bije, najwyżej zwarnuje i zbanuje :)

Jeśli macie prowadzić takie rozmowy i nabijać posty, to róbcie to na GG, PW

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...