Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gold

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bo wysłałem sobie 2x golda po 6zł i nie zabrało mi kasy z fona (mam abonament).... :') Czy ktoś kiedyś miał coś takiego i co zrobić ??? Czy wysyłać sms czy nie ... Bo się okaże że jutro mam z 20zł na koncie >.<

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

SMS na worldoftanks.eu są bezpieczne, w 100%.

Sam tak kupuje.

Ale może mi kasa dojść jutro czy nie ?

Może po prostu jakieś opóźnienie w transakcji lub kłopoty z siecią u operatora.

Ale czekam juz 1h

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

posłuchajcie, zoorientowałem się w temacie. Jeżeli jest duże przeciążenie możesz wysyłać esek do woli a skasuje cię tylko za ostatnią. Kilka osób w tym mój znajomy tak mieli. Niestety ostatnia jest odpłatna

Opublikowano

To że jest to błąd to ja wiem. I wiem też, że się zdarza, bo przykład mamy tutaj. <_<

( :P )

x

Opublikowano

czy legalne nie wiem. Ale spotkałem się z dwoma przypadkami i chyba mniej więcej wiem jak to wywołać....

Opublikowano

nie nie jest tajemnica ale na razie tylko ja to wiem (i kilku oprócz mnie). Nie mówię bo na razie sam testuję

Opublikowano

No weź powiedz.. bo nas oban zbanuje. zwarnuje, zje, zablokuje, zaje.@ itp.

Ale jak coś to wszystko jest na temat. Bo chyba,, temat jest o goldzie i o tym błędzie.. więc my drążymy temat.

x

Opublikowano

uwierz mi

po pierwsze nie uwierzysz mi

po drugie chwilowo mi się nie opłaca

po trzecie jeszcze chiwle cię pomęczę

Opublikowano

po pierwsze, zaraz ( albo jutro ) oban nas zwarnuje za offtop bo znajdzie na nas haka.

Po drugie.. ee.. powiedz o co chodzi i ci uwierzę

x

Opublikowano

uchylę rąbka tajemnicy. według moich obserwacji potrzeba dwóch kąt i na jakieś 68% potrzebny jest abonament.

Opublikowano

Korosor daj se spokój z nabijaniem postów.

Wiemy już ABONAMENT I LICZYĆ NA SZCZĘŚCIE jesli coś więcej i sensownego prosze pisz, ale nie nawalaj głupot.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...