Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik Potrzebny ! Mix logo.

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciał bym was poprosić o pomoc. Muszę wykonać pewne zadanie na ocenę celującą na koniec roku, jest to gablotka, muszę wykonać prezentację Systemów Operacyjnych na Smartphony i potrzebne mi jest logo no własnie już tłumaczę o co mi chodzi

Chciał bym aby ktoś z grafików zrobił Mix 4 logów ( nie wiem jak to odmienić :P )

żeby tworzyły jeden obrazek jakoś fajnie z mixsowane :)

Jakie to mają być loga

- Windows Phone

- Android

- iOS ( Apple )

- Symbian

Symbian jako takiego swojego loga nie ma przynajmniej ja takiego nie znalazłem... ( Jeśli nic nie znajdziecie nic się nie stanie jak będzie bez niego )

Logo ma być takie żeby na kartce A4 się zmieściło :)

Jak to będzie zrobiony w jaki sposób sami wymyślcie zdaje się na waszą wyobraźnię :D

Daje Limit Lików i 5 w profilu :)

Na kiedy ? Jak najszybciej oczywiście i z góry dzięki.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Może takie coś?:

1339854426-U460653.png

Sorry za te białe coś ale na białym tle tego widać nie będzie. Jak ci będzie przeszkadzać to mogę to usunąć.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ehheeheh... No wolał bym coś ładniejszego :P Takie fajne prace były jak był konkurs na logo mpc forum na euro....

Masz lika ale dzieki poczekam może ktoś zrobi coś innego...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ref@

Proszę niech ktoś to zrobi na jutro muszę mieć.

Opublikowano

Taka koncepcja mi nie zabardzo podchodzi, ale zabrakło loga Apple :P

A symbiana możecie wywalić bo już o nim nie piszę bo mi się w gablotce nie zmieści. :P

Opublikowano

Uparliście się na jakiegoś ludzika :P

Dobra macie 5 i like a ja po odrzuceniu Symbiana znalazłem takie coś

I temat można zamknąć :P

9ac828cabcef7886ec64cf2b983d81f779.163.110.219fight-night-new21.jpgUpload with http://Wrzucajtu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...