Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug wojska na privatewars

PsychO198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A próbowałeś samego rycerza wysyłać ?

Dlaczego nie mogę się zalogować po rejestracji ?

Bo serwer jest wyłączony :)

Nie będzie niczego.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld-plemiona.sock' (2) in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 72

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 73

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld-plemiona.sock' (2) in /home/nowysilnik/public_html/lib/functions.php on line 14

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/nowysilnik/public_html/lib/functions.php on line 14

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/nowysilnik/public_html/lib/functions.php on line 15

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld-plemiona.sock' (2) in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 131

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 131

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 132

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld-plemiona.sock' (2) in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 140

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 140

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/nowysilnik/public_html/index.php on line 140

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

DOBRA :D

JA WAM NAPISZE JAK SIE TO ROBI

JA ROBILEM TO NA FIREFOXIE

ROBICIE OD NOWA KONTO NA S2

ROBICIE JAKAS ILOSC WOJSK,JA NP ROBILEM SOBIE 4K LEKKIEJ

KLIKACIE NA MAPE

ZNAJDUJECIE WIOSKE NAJBLIZSZA WASZEJ WIOSCE,JA MIALEM JEDNO POLE KOLO SIEBIE

KLIKACIE WYSLIJ WOJSKA

WYBIERACIE JAKIES WOJO,NP 4K LEKKIEJ

KLIKACIE NAPAD

I TERAZ ROBICIE TAKIE CUS ;D

MACIE TAM PRZYCISK OK

TRZEBA GO KLIKAC BEZ PRZERWY MYSZKA,MACIE TAK KLIKAC ZE 5SEKUND,JEDNOCZESNIE KLIKAJAC MYSZKA KLIKACIE ENTER,ALE ENTER MACIE TYLKO WCISNAC A NIE KLIKAC CO CHWILE,JAK JUZ WCISNIECIE ENTER TO MYSZKA NIE KLIKACIE,BO ENTER BEZ PRZERWY WYKONUJE SKRYPT NA ICH SILNIKU [NIEKTORZY WIEDZA O CO CHODZI]

TO ILE WOJSKA BEDZIECIE MIEC ZALEZY TYLKO OD CZASU TRZYMANIA TEGO WSPANIALEGO KLAWISZA

HEHE

I JESZCZE JEDNO,TAM U GORY PISALI ZEBY WYSYLAC BEZ GRUBEGO,WCALE TO NIE PRAWDA,DZIALA ROWNIEZ Z GRUBYM MI Z 4 ZBUGOWALO NA 200 :D

POZDRO

DACIE ZA TO + ??? ;D [PLISS]

NAPISZCIE MI CZY TO DZIALA WAM,JAK COS TO POMOGE :)

to nie działa jak mam to zrobić :( robie to wszystko i nic... :( dam ci pasy a ty mi to zrobisz ok??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie poprostu albo macie za szybki net albo przegladarke nie do bogow mi to dziala np na infernal wars na budynkach mam zagrody 240+e+ ;d

2435676187.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

zobacz kiedy był założony ten temat
od tamtej pory jest inny silnik i nie da się bugować wojska
te temat powinien być zamknięty lub nawet usunięty

Opublikowano

Mi się kiedyś tak zbugowało że miałem ponad 10 miliardów wojsk ale jeden mnie podbił i nie miałem już tego buga :(

Czy was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu + ?

Opublikowano

Grajcie uczciwie , jeżeli ktoś nie umie to niech nie zaczyna gry na prywatnych serwerach plemion!

Pozdro... temat do usunięcia.

Wiem jak się buguje , lecz tego nie używam.

Nie pisać mi na pw czy powiem jak , bo nie powiem.

Po prostu lepiej byście grali normalnie.

Opublikowano

Dokładnie :)

Zresztą każdy kto gra na bugach jest śmieciowatym graczem jak dla mnie , potrafiącym tylko bugować , bo do niczego innego w grze nie jest w stanie dojść z braku umiejętności... Każdy , ale to każdy gracz z bugami jest śmieciowatym i bezwartościowym graczem :)

Jeżeli ma ktoś ochotę pokazać , że się mylę zapraszam na privatewars.pl :)

Tam dam wam pole do popisu , a na koniec wrzucę na forum by każdy mógł się pośmiać , jak widzę użytkowników co znają , ba nawet używają bugów w tym temacie jest masa :)

I tak za mało by cokolwiek zrobić za samo ubliżenie takim ludzią jak wy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...