Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Chory MM

Azrative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale takim loltraktorem na X tierach fajnie. Nikt do ciebie nie strzela bo szkoda amunicji. Na pocisk wyda 1.5k a za zabicie ciebie dostanie max 1k

Opublikowano

@UP:

To już ktoś powiedział . ;D

Edit:

Masz:

to jest pz38na tak? Jeżeli tak to nie masz co narzekać na

prędkość

a obrót wieży i tak ci nie potrzebny bo masz za słabe działo do kręcenia bączków.

by Korosor

x

Opublikowano

Nie byłem w plutonie i narzekałem na to że wieże wysokich tierów z jakimi przychodzi mi walczyć obracają się szybciej niż porusza się mój czołg, tak że nie ma szans abym uciekł jak mnie jakiś zobaczy. Co najwyżej jak zygzakuje to ominę ze 2 strzały... Tyle tylko że delikatne zygzaki nic mi nie dają a przy większych wytracam trochę prędkości co mnie boli przy tym czołgu bo najmobilniejszym lekkim to on nie jest, mimo że mam ulepszone gąski i silnik... Moim zdaniem MM powinien być przystosowany do konkretnych czołgów + ulepszenia (bo jak rzuci goły czołg piątego tieru na 8+tier to sobie można...) a nie do tierów.

Opublikowano

God damn.... Macie scoutować nie zadawać obrażenia ! Ku*wa trudno się domyślić, że jeżeli jesteśmy na dole to mamy bardzo ważną rolę wykrywania czołgów?!

Opublikowano

Su-85 to ja jeszcze nie mam topowego działa. ;D Jak coś korosor.

Ale Pz4 lub Kw-1 to już przywaliłem VIII terowi

x

Opublikowano

Jezu to najbardziej zbugowny czołg pod tym względem że wg zapomniało o nim. Kiedy wprowadzali kilka typów vk oraz e75 oraz e100

Po 1 ten czołg jest lekki a czołgi lekkie zawsze tak dodaje

36292.gif

Opublikowano

Ja też tak myślę.. myślę.. myślę.. i se poszedłem. xD

Ale jesli mógłbyś napisać o co ci chodzi to był bym wdzięczny.

x

Opublikowano

Mi akurat Pz38 nA grało się świetnie i dobrze wspominam ten czołg. Ahhh to kręcenie kółeczek dookoła tigerów i innych badziewi czekając aż artyleria rozpierducha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...