Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Chory MM

Azrative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego WoT ma taki skopany MM? Ogarnijcie sobie tiery i czołgi... I powiedzcie mi co ja niby miałem tam zrobić działem które nic nie przebije i czołgusiem który się rozpędza do 50km/h w godzinę a pod górkę po prostu nie daje rady?

post-402044-0-00238700-1339836998_thumb.jpg

post-402044-0-02556100-1339838657_thumb.jpg

Opublikowano

nie martw się.... będzie coraz gorzej aż do VIII tieru. Myślisz że pierwszy się skarżysz na MM? Każdy tak miał, musisz to przecierpieć.

Opublikowano

No ale żeby aż taka różnica tierów? Jeszcze mnie tak wywala co drugi mecz... Przez to jak czasami mnie wywali na mniej więcej równe tiery to zjadam po 4-6 zawsze i nie padam... Bo mam głupie przyzwyczajenia z walki z większymi tieram które zjadają mnie na raz, wystarczy jeden strzał z byle gówna z 6+ tieru...

Opublikowano

musisz się nauczyć radzić w walce z lepszymi tierami. Po prostu poluj na tiery równe twojemu. Nie ma rady.

Opublikowano

Mi sie wydaje że to jest jedyny czołg ,który tak często losuje się z VIII,IX tierami.To troszkę nie fair

PSG <3

Opublikowano

''musisz się nauczyć radzić w walce z lepszymi tierami. Po prostu poluj na tiery równe twojemu. Nie ma rady.''

Wątpie zeby udalo mu sie cos ubic bo zazwyczaj przeciwnicy poruszaja sie w mniejszych czy tez wiekszych grupach...

Jest rada sam przez to przechodziłem poprostu wrzuca cie na scouta i tyle

PROSTE

Przerwa w grze

Opublikowano

Ja ostatnio widziałem Chafee w bitwie z X tierami. Dodam, że nie grał w plutonie.

-=-

Na początku jak grałem Vi tierem to się denerwowałem jak chol@#$, ale teraz nauczyłem się grać i jestem zadowolony.

Oczywiście ciśnienie skoczy jak wyjedzie mi Is-7 i tym podobne, ale radzę sobie.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Po to rozpędzasz się do takich prędkości by wyszpiegować czołgi wrogów ( ewentualnie zniszczenie artylerii ), na tym polega bycie "scoutem".

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Bo grasz lekkim czołgiem takimi zawsze wrzuca do 7-9 tierów żebyś wykrywał innych.

Grając LT decydujesz się dobrowolnie na taki MM (ten czas trzeba po prostu przeboleć bo medy i HT już nie są rzucane tak wysoko...)

Poza tym nieraz widziałem takiego T-50-2 niszczącego z pomocą arty 30% czołgów wroga. Chcesz sobie lepiej pograć LT to dołącz do plutonu z jakąś artylerią

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Wiem jak się gra scoutem, zawsze staram się przemieszczać w miare osłonięte miejsca i czekam aż arta zje wszystko. Tyle tylko że ten czołg jest za wolny! Innym wieże się szybciej obracają niż ten czołg sunie i w praktyce zawsze na mnie się rzucają jak na mięcho żebym nie wykrywał innym... A na prostej mnie niszczyciele biorą na prędkość więc to już wg żarty...

Opublikowano

to jest pz38na tak? Jeżeli tak to nie masz co narzekać na prędkość a obrót wieży i tak ci nie potrzebny bo masz za słabe działo do kręcenia bączków.

Opublikowano

Mi sie przyjemnie grało Pz38Na.

Nie miałem problemu z dojściem do PZ4- działo nie sprawiało problemu.

x

Opublikowano

Pff.. ale miałeś pecha..

Ja jeszcze NIGDY nie grałem z X tierem.

Ty chyba musiałeś grać w plutonie.

x

Opublikowano

No to tak samo grałem sobie KW-1S, a mój kolega StuGIII i się biedak zdenerwował jak mu Maus z resztą eskapady wyjechał. xD

x

Opublikowano

Trzeba uważać na to aby kolega z plutka miał podobny poziom do twojego. Ja w sytuacjach walki z wyższymi tierami poluje na piździki.

ps. zaacny chcesz do klanu czy nie? musisz mieć mikro

Opublikowano

No ja wtedy chciałem się wycwanić i myślałem, że jak będę z nim ( mniejszym teirem ) To nie wywali nas na X tier.

ps. chce.. mam micro.. zapraszam na PW

x

Opublikowano

No niby ok, bo jak by wbił X tier na bitwe V tier.. to nie ma szans.

Ale jak gościa z V tierem wywala na X to bez sensu. To powinno nas wywalić na max. VIII tier.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...