Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 4 gwiazdki GOA zbanowany czy kawał ?

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest podrabiane jak nic ktoś mu zazdrości po prostu konta i chce go zbanować :) i ciekawe jaki mądry jest autor tego tematu, ponieważ napisał, że pobrał te zdjęcia z internetu... nikt normalny raczej do tego z taką rangą nie wysyła swoich zdjęć z hackami do internetu chyba, że komuś podał passy koledze itd. i tyle... zazdrość robi swoje :)

Opublikowano

Jak dla mnie fotomontarz, skąd gośc zdobyłby screeny od gracza? No i ich jakość.. Dopóki nie dostanie bana, to nie ma problemu moim zdaniem.

Opublikowano

@UP

Nie ma GP bo on ciągle wydaje kasę na Gray Key'e dla EXP Passów 100% :)

Sam mu ostatnio nawet giftałem.

Dzisiaj grał na koncie ... nie jest banned i raczej nie będzie (wnioskuję po tym co piszą na forum Nexon'a na temat tego raportu).

BTW.

Te screeny są trefne co widać po tych "kratkach".

Nawet na LOW 800x600 nie robią się takie kratki.

This is fake.

EOT ... close it please becouse there is a lot of spam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Widzę że siedzi tu cała ekipa z Mixpola, z tego co wiem to wy wszyscy używacie chamsów/modów w txt. Więc nie dziwie się, że go bronicie..

taaak wszyscy mają txt wh hacki itp

Opublikowano

qONzX.jpg

Albo z MP*H mają albo jakoś moje wyszły te Wh ;)

<333

Kocham to, co wbije na CA to all to mają <3

I weź się nie wkurwiaj xD

Raport Fake PS'em brane było ten efekt "siatkowany" bo takiego CA przecież nie mamy więc nie wiem..beka bd jak nexon go zbanuje.

I powiem jeszcze tyle.

CA to dno a gracze jak widzicie sprzedają się jak dziwki w burdelu ;X

A tutaj mamy okaz typowego "frajera" gdzie sprzdaje polak polaka ;)

Gut Dżab tyle powiem dla tamtego ;) ;) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...