Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 4 gwiazdki GOA zbanowany czy kawał ?

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To że jest report nie oznacza że jest zbanowany =)

Myśle ze to fake max mu pliki przeskanują dla pewności jak ot fake to koles czysty

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak tylko że to nie jest lechu. Sprzedał on acc jakieś 8 dni temu za 450 zł dla Akich0-PL (czy coś takiego) jeśli ktoś gra mix pola to pewnie go gra (zawsze pizgał na chamsach) a te ss to pewnie prawda bo on ma takich kolegów że na pewno by go zreportowali. a pewnie dawał im ss acc bo nie wierzyli że to jego.

Opublikowano

Ja tam myślę że ten typek znał jego passy i wbił z tym czymś na jego acc porobił ss i walnął na niego raporta

Wg to kiedyś byłem dość długi czas w Goldach i żeby Lecha wyciągnąć na elimki to trzeba było mieć ogromny

dar przekonywania :) a do tego on na SnD ? Nie realne. No ale cóż poradzić ... nexon widzi screeny i za takie

coś może wyłapać bana ;) Typek który go zreportował to Polak ^_^

2096247301.png

Opublikowano

jeżeli to się okaże nie prawdą to poleci ten kto raportował ...

ale jak na photoshopa to GJ bardzo ładnie zrobione :)

Opublikowano

To nie jest żaden haker znam go to maniak zombiaków i nic więcej...

A ten karolpol jeżeli go znacie skierujcie go do mnie ja mu wytłumaczę to i owo.

Jak polak może banowac polaków za nic, dzieci.

76561198090890807.png

Opublikowano

Screeny są na 100% przerabiane, myślę że prędzej rapotujący dostanie bana, po zatym na screenach nie ma tego paska po prawej z informacją o wersji gry itp.

Po co gość z tak dużą rangą miałby grać na chamsach i jeszcze robić SS'y?

Opublikowano

OMG CO WY KURFA WYMYŚLACIE !!!! ZNAWCY . JAK JUŻ WCZEŚNIEJ PISAŁEM LECHU SPRZEDAŁ KONTO ZA 450 ZŁ !!!!!!!!!

Opublikowano

Grałem z nim na platinum oprócz środkowego miejsca na ft nic nadzwyczajnego...

PS pomyśleć że to nasz wkopuje naszego...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Znam tego kolesia, który kupił tego LECHU-pl niedawno - byłem z nim w klanie, a teraz ciśniemy codziennie FT razem + TS.

Koleś jest Full Legal, gra z bratem na tym koncie. Nigdy nie używał żadnych modków / cheatów itp.

Mimo że kolesie nie mają więcej niż 16lat to grają i zachowują się lepiej niż nie jeden "pro-elo-master" z Combata.

Jakiś total Fake raport ;)

A dla polaczka, które raportuje swoich ... NO COMMENT i na stos takiego.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Beka, że screeny są fake, ponieważ nie ma daty w dolnym rogu. Gorzej będzie, gdyż ludzie w tamtym topiku spamują, że konto zostało sprzedane. Pierdykną po IP i poleci banisz .

9368_gold.png

Opublikowano

Omek, a skąd ty wiesz czym były robione screeny. Może były robione innym programem np. mossem? On nie pozostawia daty w rogu.

Omek jak jesteś taki dobry to zrób w ps takie wireframe, dla mnie to nie fake. Patrz dół. Weź się przyjżyj dokładnie to są prawdziwe chamsy, a nie jakies badziewie w paincie robione. Każda postać posiada Wireframe. Jak ktoś nie wie to są te kreski takie niebieskie.

Tego nie da rady zrobić w ps. Chyba żę, bardzo utalentowana osoba, A takiej to ja nie znam..

0IO10.jpg

qONzX.jpg

Opublikowano

WH ma ten co reportował widać to na jednym screenie na którym jest killcam. LECHU był zombi a ktoś kto robił screena był na killcamie i dziwnym trafem ludzie byli niebiescy o.O

Opublikowano

Somanyidiots :

To, że ja, ani ty nie umiemy tak zrobić, to nie znaczy iż inna osoba tak potrafi. Hmm, już ci robię te wireframe mistrzu..

Nie wierzę w to, aby osoba z takim rankiem używała chamsów, a co lepsze robiła screeny i wstawiała je na neta.

Przecież to jest samobójstwo o.O

Jedno mnie interesuje: Jeżeli ma chamsy, to raczej by ładne staty trzaskał, a nie 9:7 jak na tym ss.

Śmierdząca sprawa

9368_gold.png

Opublikowano

nadal sie trzymam zdania ze to fake wkońcu

Znam tego kolesia, który kupił tego LECHU-pl niedawno - byłem z nim w klanie, a teraz ciśniemy codziennie FT razem + TS.

Koleś jest Full Legal, gra z bratem na tym koncie. Nigdy nie używał żadnych modków / cheatów itp.

Nawet jeśli kupił konto mysle ze mu tego nie udowodnią mogł zmienić usługodawce internetowego etc dlatego ma inne ip itp

2 sprawą jest to że taka ranga miała by grać na chamsach i udostępniać ss'y z gry.

Czynników jest dużo nadal uważam że to fake :).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

nadal sie trzymam zdania ze to fake wkońcu

Nawet jeśli kupił konto mysle ze mu tego nie udowodnią mogł zmienić usługodawce internetowego etc dlatego ma inne ip itp

2 sprawą jest to że taka ranga miała by grać na chamsach i udostępniać ss'y z gry.

Czynników jest dużo nadal uważam że to fake :).

Zgadzam się w 100%, trzeba być idiotą, aby robić sobie screeny z hackiem i umieszczać, to na necie. Rozumiem, żeby to była ranga typu CSM czy MSG, to jeszcze jeszcze, ale niemalże GOA ?

Ogólnie on kupił to konto, więc szkoda byłoby mu teraz tych pieniędzy

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ma co gadać na ten temat. To nie my zadecydujemy czy dostanie bana czy nie,

teraz pozostało nam tylko czekać na opinię nexona na temat tego raporcika.

2096247301.png

Opublikowano

Widzę że siedzi tu cała ekipa z Mixpola, z tego co wiem to wy wszyscy używacie chamsów/modów w txt. Więc nie dziwie się, że go bronicie..

Wytłumacz mi w takim razie po kiego miałby no-lifować w NHQ jeśli wiedziałby, że zostanie zbanowany? bez sensu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...