Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaczka jaką snuffacie :D  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka tabake lubicie najbardziej ??

• Alpina
    • RedBull
    • Gawith
    • Raspberry (Malinka)
    • Orange (pomara?czowa)
    • LowenPrice
    • Snuffy (biala mentolowa )
    • Guarana (bia?a)
      0
    • Królewska
    • Cherry
    • Packard`s Club
    • Ozona President.
    • Medicated NO99
    • Pacards Club
    • FC Bayern Snuff
    • Doppelarome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowaliście coś z marki Willsons of Sharrow? Stanowczo anty gimberskie tabaczki.

WOS, WOS i WOS, tabaka dla "bardziej zaawansowanych" snufferów. Jest on dosyć drobno zmielony, dosyć sucha. Klasa sama w sobie, jak to przystało na angielską tabake, niekiedy WOS`y posiadają silne aromaty które dla niektórych mogą być przytłumione mentolem. Z mojego doświadczenia z wos`em mogę polecić ci trzy smaki:

- Cherry Menthol

- Irish coffe

- Lemon grove

Wg. mnie są to najlepsze jakościowo tabaki.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WOS, WOS i WOS, tabaka dla "bardziej zaawansowanych" snufferów. Jest on dosyć drobno zmielony, dosyć sucha. Klasa sama w sobie, jak to przystało na angielską tabake, niekiedy WOS`y posiadają silne aromaty które dla niektórych mogą być przytłumione mentolem. Z mojego doświadczenia z wos`em mogę polecić ci trzy smaki:

- Cherry Menthol

- Irish coffe

- Lemon grove

Wg. mnie są to najlepsze jakościowo tabaki.

Posiadam wszystkie trzy przez ciebie wymienione, oraz:

+ Best Dark

+ Lavender

+ Carnation

+ Strawberry

+ Peppermint

+ SM Blue

+ Jasmine

+ Brunswick

+ Irish High Toast No 22

+ S.S.

@ Zakochałem się w Best Dark.

Opublikowano

próbował ktoś Packard'sa? Jak wypada w porównaniu z Gawithem?

www.top25snuff.com/pl/component/content/article/8-tabaki/poeschl-tabak-gmbh/49-packards-club.html

masz recenzje.

@Edit Co sądzicie o cherry nie wiem czy kupić cherry czy pomarńczkę?

Opublikowano

Medicated - stary dobry medyk.

Biały słoń - którego tu nie ma, najmocniejsza tabaka jaką próbowałem.

no i oczywiście klasyka - Red bull

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

zmarnowałem trochę Gawitha, dodając do niego Amolu. Spodziewałem się większego pierdnięcia ziołami, a dostałem o wiele mniejszą moc i dużo słabszy aromat. Następny przystanek: Alpina (+Gawith/Krople Pomarańczowe) lub Packard's (+Krople Pomarańczowe)

//edit: "Aromat" Amolu czuć, gdy tabaka spadnie na gardło.

57199140501148694665.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a ja dzisiaj kupiłem sobie Packard'sa no i co nieco wypadałoby o nim powiedzieć. Delikatna woń cytrusów, która pozostaje na dłuugi czas po zażyciu. Dosyć drobno zmielona (ale nie ma konsystencji pyłu). Ładne opakowanie z dozownikiem. Jest to jedna z najmocniejszych tabak, jakie miałem w swoich nozdrzach. Jest mocniejsza od Red Bulla, którego wciągnięcie dużych ilości nie powodowało u mnie większego wzruszenia tymże rytuałem. Tabaka Packard's Club Snuff pakowana jest w 6,5g pojemnik. Cena jednak nie zachwyca - za swoją paczkę dałem 14,70zł, co czyni ją najdroższą tabaką, z jaką miałem do czynienia. Za cenę dostaje 2/10 pkt, 10/10 za aromat i zmielenie oraz 10/10 za przyjemność jej zażywania. W moim prywatnym rankingu właśnie znalazła się na 1 miejscu, przebijając Gawitha (którego swoją drogą polecam :) )

pos005.jpg

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...