Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś dobry ze sprzętu komputerowego? Zajrzyj!

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak...

Po 1. Dziecko?? hmm... bardzo ciekawe po czym to wnioskujesz? chcesz być fajny jeśli myślisz, że zryjesz komuś psychikę słowem "dziecko"?? To jest już stare pomyśleli byście trochę i dali jakieś innowacyjne, nowe słowo a nie od 5 lat dziecko i dziecko. pff... trochę żałosne. Ja nie wyzywam nikogo od dzieci bo nie znam cię stary. Nigdy Cię nie widziałem na oczy. Twoje jak i moje zachowanie trochę wulgarne trudno się mówi taki charakter tego nie zmienisz więc na przyszłość daruj sobie pisanie o kimś opinii skoro go nie znasz, nie widziałeś go nigdy na oczy.

Po 2. Ja się sugeruję opinią tylko jednej osoby?? Podałem tylko jeden cytat. Jak widzisz sporo użytkowników tutaj poleca tą myszkę więc to nie jest tylko jedna osoba -.- na różnych forach/stronach też wiele jest poleceń na tą myszkę, ponieważ jest porównywalna z myszkami 3 razy droższymi. Dla Pro elo gracza (którym ty niby jesteś) może robić różnicę lecz ja nie widzę sporych różnic od myszek za 200zł. Są niewielkie.

Po 3. Tak jak pisałem, chcesz sobie kupić myszkę jaką będziesz chciał, wydaj na nią 150zł a nie spamisz na forum. ZA 70 ZŁ NIE ZNAJDZIESZ NIC LEPSZEGO, JAK DLA MNIE!

Szkoda mi słów i ręce i nogi opadają na takiego gościa jak Ty.

Wnioskowałem to po stylu odpowiedzi, jak widać swoimi tłumaczeniami powiększasz tylko swojego e-penisa.

Polecać może mi ktoś gówno, bo przecież dobre i w ogóle, ale nie znają oni całej specyfiki myszy?

Opublikowano

Szkoda mi słów i ręce i nogi opadają na takiego gościa jak Ty.

Wnioskowałem to po stylu odpowiedzi, jak widać swoimi tłumaczeniami powiększasz tylko swojego e-penisa.

Polecać może mi ktoś gówno, bo przecież dobre i w ogóle, ale nie znają oni całej specyfiki myszy?

Jak jestes taki madry to sam sobie szukaj myszki i nie zawracaj glowy innym ludzia bo napewno maja wazniejsze sprawy.

BTW:

Widze ze tez z piły ale ten swiat maly :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...