Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś dobry ze sprzętu komputerowego? Zajrzyj!

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Rozglądam się za myszką.

A więc czego szukam:

- Cena poniżej 70 dych z przesyłką (może się wahać powiedzmy)

-Najważniejsze: czułość powyżej 2800 DPI

-Może, nie musi być z kablem.

I tu moi mili MPCowicze, prosilbym was o pomoc. Jedyna oferta jaka mi wpadła w oko to:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2413737977

Ale poczytałem opinie, i wyszło że ma ona sensor laserowy taki sam jak jego poprzednik, więc właściwie DPI wynosi tylko 1600.

I czytałem że przez czujnik laserowy istnieje akceleracja wsteczna.

Chcialbym tego uniknąć, więc szukam chyba czegoś innego niż ten sensor.

Za dobre oferty nagradzam lajkami, za myche która mi najbardziej podpasuje i ją kupie - 15/20 Like'ów.

Do pracy Rodacy!

Opublikowano

Moim zdaniem uzbieraj kasę na coś porządnego od Razera. Naga Epic (200zł) miecie w pył te A4Śmiechy.

Przecież on ma 70 dych, to jest na nasze 700zł, czyli kupi 2 takie myszki i jeszcze zostanie mu na piwo.

Także polecam w/w myszkę.

Opublikowano

Mógłbyś podać dokładny model?

Ja Ci polecam myszkę "A4 Tech Evolution". Jest bardzo dobra.

A tu masz linka na allegro. http://allegro.pl/my...2419019803.html

Liczen na +, a jak się nie podoba to tyle z mojej strony ;).

Pozdrawiam

http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/407459

Zobacz

Tam piszą że ma 2500 DPI

Opublikowano

Kupiłem właśnie identyko jakieś pół roku temu

Jest dość duża ale idzie się przywyczaić, 4 obciążniczki mam włożone :)

Mi się podobała i kupiłem proste.

Opublikowano

Ja ci polece kupno myszki z logitech

http://www.logitech.com/pl-pl/mice-pointers/mice

Tanie solidne myszki.

Miałem z tej firmy myszke co podałeś jednak baterie padały po 2tyg.

teraz mam z logitech m180 i baterie trzymają 3 miechy,do tego bardzo czuła.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Również mam A4 Tech Evolution X7 i na nic nie narzekam. Doskonale spełnia swoje zadania.

A te wszystkie Razery są przereklamowane - myszki jak każde inne, tylko droższe.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

hahaha a ty wierzysz we wszystko co napisze kilka osób?? haha dobre to ja Ci mówię, że jutro wyjdzie bf4 a za tydzień bf5 wierzysz?? albo, że jutro będzie koniec świata też byś uwierzył?? Testowałem myszkę świetnie się sprawuje. Rób jak uważasz to ty masz kasę i ty o tym decydujesz co kupisz a co nie. Jeśli tak pragniesz mieć dobrą myszkę to wyje... na nią 500zł i masz wszystko co chcesz -.- dla mnie ta myszka do 70zł jest najlepsza.

Proszę cytat z jednego artykułu.

Maksymalna rozdzielczość ruchu to 3200 dpi – pod tym względem Oscar mieści się w najwyższym przedziale czułych myszek dla graczy w porównaniu z konkurencją. Inne cechy także nie każą mu się wstydzić, bo czas reakcji równy 1 ms, częstotliwość próbkowania 1000 Hz i szybkość przetwarzania danych 6500 klatek na sekundę stawiają ją w rzędzie razem z najlepszymi myszkami Logitecha i Razera. Trzykrotnie droższymi myszkami, należałoby dodać.
Opublikowano

No to tak...

Po 1. Dziecko?? hmm... bardzo ciekawe po czym to wnioskujesz? chcesz być fajny jeśli myślisz, że zryjesz komuś psychikę słowem "dziecko"?? To jest już stare pomyśleli byście trochę i dali jakieś innowacyjne, nowe słowo a nie od 5 lat dziecko i dziecko. pff... trochę żałosne. Ja nie wyzywam nikogo od dzieci bo nie znam cię stary. Nigdy Cię nie widziałem na oczy. Twoje jak i moje zachowanie trochę wulgarne trudno się mówi taki charakter tego nie zmienisz więc na przyszłość daruj sobie pisanie o kimś opinii skoro go nie znasz, nie widziałeś go nigdy na oczy.

Po 2. Ja się sugeruję opinią tylko jednej osoby?? Podałem tylko jeden cytat. Jak widzisz sporo użytkowników tutaj poleca tą myszkę więc to nie jest tylko jedna osoba -.- na różnych forach/stronach też wiele jest poleceń na tą myszkę, ponieważ jest porównywalna z myszkami 3 razy droższymi. Dla Pro elo gracza (którym ty niby jesteś) może robić różnicę lecz ja nie widzę sporych różnic od myszek za 200zł. Są niewielkie.

Po 3. Tak jak pisałem, chcesz sobie kupić myszkę jaką będziesz chciał, wydaj na nią 150zł a nie spamisz na forum. ZA 70 ZŁ NIE ZNAJDZIESZ NIC LEPSZEGO, JAK DLA MNIE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...