Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinające się gry na Windows 7 .

Koxik02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszczę musze coś powiedzieć , bo te gry chodziły wcześniej dobrze terac coś się popsuło ( przepraszam że nie wspomniałem :( ) . Więc nie wiem bo zabardzo to mi sie xp nie chce instalować bo tu mam dużo gier no i filmów . Może teraz coś wymyślimy :P .

Opublikowano

Masz dysk przenośny ? Nic nie zrobisz windows nie jest kompatybilny z twoimi parametrami kompa , możesz zawsze zainstalować 7 raz jeszcze a filmy zrzucić na drugą partycję dysku twardego ?

Opublikowano

Już nie wiem co o tym mysleć o,O Lagi są nadal :( Chyba będe zmuszony zrobić format :( ale już jestem przyzwyczajony do windows 7 :((((((((((((((((((((( Co o tym myślicie ? Może jeszcze ćoś zdziałamy .

Opublikowano

Czy problem może być w tym , że mam mało miejsca na partycji C ??? ( 19gb z 70 ) gdyż tam mam zainstalowane wiele programów .

Opublikowano

ja mam komputer :

AMD Turion x2 dual-core mobile RM-74 2.20 Ghz

RAM:3 GB

karta graficzna ATI Radeon 4750 HD series

Windows 7 ultimate 32 bity

i na najmnieszych wymaganiach w lol'u mam 20Fps norm, a w team battle 13FPS w minecraft np.z optifine 14FPS!

wię podpinam się pod temat

Kliknij -------> 231caaa328c0e9225e46e8c579cfa5ee.jpg <------- Kliknij

Opublikowano

Ponieważ macie za mało pamięci razm na windows 7 , ten system pobiera wam 2/3 pamięci zostaje 1 gb z teg jeszcze zajmuję wam gg itp itd i do gryz staje 512 mb -,^ to teraz zobaczcie ile macie ram do gry

Opublikowano

Ja chyba w mięndzy czasie zinstaluje sobie windows xp bo wczoraj zainstalowałem Medal of Honor 2010 i gra bardzo ścina . Ale przecież

taki sprzęt powinien obsługiwać windowsa 7 :

AMD Turion x2 dual-core mobile RM-74 2.20 Ghz

RAM:3 GB

karta graficzna ATI Radeon 4750 HD series

I nie zagdzam sie z tym że mam za mało ramu , bo dla BF3 miimum to 2gb więc według was gra chodziła by bez ramu . WIęc ja uważam że najlepszym wyjściem będzie instalacja xp lub od nowa win 7 .

Pijawka II - może masz zawalony dysk ??? Spróbuj zrobić defragmentacje . Jeśli to nic nie pomoże to może przejdź na xp ? Chociaż ja nie rozumiem tego że na twoim pc tak sie tną gry O,O .

Może coś jest z tym ultimate ??? Bo obaj mamy i ten sam problem .

Opublikowano

@Koxik02

Pijawka II to nie nick. To jest ranga. Ogarnij słownik i coś zdziałasz.

@topic

Wina Win'a 7. On nie jest na taki szajs jaki podałeś. Procek nie ogarnia wszystkiego i są FPS takie jakie są ;)

Ja miałem ostatnio Win'a 7. Były lagi, ale to była wina małej pamięci na dysku systemowym.

7 potrzebuje minimalnie z 20GB.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Zmniejsz rozdzielczość gry albo np: Zmień takie rzeczy jak jakość cieni itd... też miałem ten problem pomogło wyłącz cienie i takie tam.

Opublikowano

Czegoś nie rozumiem (Nie czytam wszystkich postów, nie mam czasu)

1. przedstawias zrpoblem z fps nie podając konfiguracji kompa

2. masz 4gb ramu na 32 bitowym systemi... LIKE A BOSS !!! (System 32 bitowy obsłóguje max 3...)

Najzapewniej masz lagi bo masz gównianą kartę graficzą tudziesz coś przepalone. Albo po prostu jakiś proces ci żyłuje co 15 minut komputer i robi się c****a

DAJ

delete.png

Opublikowano

W między czasie zainstaluje windows xp i problem uważam jako rozwiązany . Dziękuje za wszystkie odp. i przepraszam że nie ogarniam ale jestem nowy na forum :) .

Opublikowano

Hmmm nie wiem w czym prpblem mam win 7 ultimate 32bit 2Gb ramu procesor 2x2,6Ghz i gram w lola na 40fps ...

Ja polecam ci zainstalowac GameBooster3 napisz tak w google i sciagnij . Mi on usunol problem z wieszkoszoscia gier ;D

003c28b9a1ab3afeac11e36269e5b925ebce1f6e.gif

Podoba sie? Daj + :D

Opublikowano

Jebni se lepszy procek bo 1,86gHz to lipsko ;p ja mam 1,80gHz i jest jeszcze gorzej xD

Ustaw w LoLu wszystko na najniższe i rozdzielczosc najnizsza :)

Grafa bedzie gorsza bedzie widać ale ja tam mam i mi sie troche zatnie czasami :)

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...