Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokenation - Gra pokemon mmorpg (projekt/Adv)

Gość povskill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://poke-life.net/index.php Gra przegladarkowa o pokemonach. Nie robie zadnej reklamy, chce tylko cos pokazac.

Pod tekstem, na czerwonym tle pisze :

"© Nazwa Pokemon, postacie pokemonów i grafika jest wlasnoscią firmy Nitendo

© 1995-2011 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. Pokemon and Pokemon character names are trademarks of Nintendo"

Jesli oni tez cos takiego umieszcza to nikt zadnych procesow nie bedzie wytaczal.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy gra będzie grywalna ?

Chodzi mi nie o bete, alfe itp. tylko o w pełni grywalną grę.

Życzę powodzenia !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czasem bywa tak że kodzenie czegoś non stop się nudzi :F

Xavier gdzieś polazł i zaginął w akcji, sam jestem zaskoczony tym.

Aktualnie czekam na jego odpowiedź.

Co do updejtów to ja sam mogę tylko sobie zorganizować kod i coś tam ulepszyć.

Enc pradżekt na razie zamrożony.

Opublikowano

Ciekawe czy firma Pokemon zgodziła się no może i tak :) ale gdy nie może walczyć z prawem jest to nie legalne życzę dobrego rozwoju :>

Opublikowano

To będzie podróbka PokeMMO, ale i tak nadal czekam :)

Ciekawe czy firma Pokemon zgodziła się no może i tak :) ale gdy nie może walczyć z prawem jest to nie legalne życzę dobrego rozwoju :>

Nie musi się zgadzać, jeżeli wrócisz kilka stron, zobaczysz dyskusje na temat licencji itp.

Opublikowano

To będzie podróbka PokeMMO, ale i tak nadal czekam :)

Nie musi się zgadzać, jeżeli wrócisz kilka stron, zobaczysz dyskusje na temat licencji itp.

To nie ma nic wspólnego z PokeMMO ;o

Apropos licencji to nie będziemy mieć xD A jak nas złapią to zmieniamy hosting i nazwę i na nowo :F

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego z PokeMMO ;o

Apropos licencji to nie będziemy mieć xD A jak nas złapią to zmieniamy hosting i nazwę i na nowo :F

Ma wspólny cel. I też robicie z tej samej gry :E

Opublikowano

Ma wspólny cel. I też robicie z tej samej gry :E

Ale proszę nie porównywać PokeNation z tym shietem :F

Tam są takie lagi -.-

My mamy lepszą grafe :F:F:F:F

Opublikowano

Ale proszę nie porównywać PokeNation z tym shietem :F

Tam są takie lagi -.-

My mamy lepszą grafe :F:F:F:F

Grafika to nawet nie ma co porównywać. Wasza lepsza, oryginalna i jeszcze te animacje :E

Opublikowano

Grafika to nawet nie ma co porównywać. Wasza lepsza, oryginalna i jeszcze te animacje :E

Oni mają (z tego co się orientuję) grafę z gba (fire red,leaf green) my mamy hybrydę z fire red + grafa z nintendo ds :F a Sprity charów to sam nie wiem z czego są :s

Opublikowano

Pierwszy raz wbiłem na temat, troszkę poczytałem i jestem zaskoczony! Nie mogę się doczekać aż ruszą dalsze prace tej gry! Na 100% zagram!

Opublikowano

Ja chcę już grać, a co do Odznak to można by zrobić Gymy dla odznak a Ligę Pokemon... (Tam gdzie Ash walczy z Garym na koniec.) to zrobić jako turniej graczy.... Np. Raz na miech (miesiąc) Mistrzem jest Xavier... Po miechu Xavier musi pokonać każdego by zatrzymać odznake... Wygrywa każdą walkę lecz pod koniec przegrywa z hmm.. dajmy na to z Kredusiem (Czyt. ze mną :P) i tak oto Kreduś zostaje nowym mistrzem Ligi Pokemon! :D

Opublikowano

Heheszki? Dziecko? Błagam Cię... To ty piszesz plis żeby jego własny source kodu podać tobie, dobry joke.

hahah dziecko to może ty omało się nie popłakałeś że cb na beta testy serwera mc zaczełeś to hejtowac noobie a więc japa i nie gadaj że on jest dzieckiem tylko ty D:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...