Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

egzamin na wyzsza ocene..

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

myślałem, że nikt sie nie znajdzie w temacie, który to napisze, a jednak.. twój iloraz inteligencji jest tak idiotyczny ze nie mozna go opisac

jesteś głupi jak but. i kto tu ma idiotyczny iloraz inteligencji ahahah jak nie zdałeś 2 razy ty gimbusie.

Więc wypad.

Modlę się do wszystkich żebyś nie zdał gimbusie jeb*ny

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

.

jesteś głupi jak but. i kto tu ma idiotyczny iloraz inteligencji ahahah jak nie zdałeś 2 razy ty gimbusie.

Więc wypad.

Modlę się do wszystkich żebyś nie zdał gimbusie jeb*ny

A sam się zachowujesz jak gimbus -,- Może mu akurat matematyka. To jest w końcu przedmiot ścisły

Radzę Ci się uczyć i uczyć skoro masz taką ,a nie inną sytuację. Jeżeli czegoś nie zrozumiesz to poproś mamę. Może wymyśl/znajdź jakąś na metodę.

Opublikowano

Pogadał byś z tą nauczycielką normalnie i by cię na lekcji zapytała 2 - 3 zadanka i postawiła by ci tą 2 na koniec.

A tak BTW: Jak można nie zdać w Gimnazjum ? I to jeszcze 2 razy w pierwszej klasie ??? Moje zdanie jest jedno musiałeś sobie ostro olewać żeby nie zndać w Gim przeważnie przepuszczają... W Gim wystarczy być na lekcjach i ma się 2 i

PS: Ja 1 Technikum żeby nie było..

@edit: Sam sobie taką sytuację zafundowałeś.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...