Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

egzamin na wyzsza ocene..

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

ale .. mogą go nie przepuścić na warunkowym.. jest 50 % ze przepuszcza i 50 % ze nie..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxx

ale .. mogą go nie przepuścić na warunkowym.. jest 50 % ze przepuszcza i 50 % ze nie..

jeśli resztę ocen, zachowanie, frekwencja ma w porządku to szansę ma sporą.

Opublikowano

zachowanie mam nieodpowiednie.. na lekcjach jestem cicho(zachowanie mam takie, przez ucieczki z lekcji, iż mój brat zostawał sam w domu, mama była w pracy, tata z nie mieszka ze mna.. brat ma 4 lata wiec musiałem się nim zająć...), i mam 37 usprawiedliwionych godzin i 80 nieusprawiedliwionych =( własnie tego sie obawiam, ze przez to,. nie mam szans na przejscie na warunku..

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

zachowanie mam nieodpowiednie.. na lekcjach jestem cicho(zachowanie mam takie, przez ucieczki z lekcji, iż mój brat zostawał sam w domu, mama była w pracy, tata z nie mieszka ze mna.. brat ma 4 lata wiec musiałem się nim zająć...), i mam 37 usprawiedliwionych godzin i 80 nieusprawiedliwionych =( własnie tego sie obawiam, ze przez to,. nie mam szans na przejscie na warunku..

Skoro pilnowałeś brata, spróbuj wyperswadować to swojej wychowawczyni, czy wychowawcy. Porozmawiaj na poważnie z pedagogiem. Dlaczego mama nie napisała Ci za te godziny usprawiedliwień? Pamiętaj, że tutaj liczy się ocena całoroczna, a nie semestralna. Dlatego, liczyć będą Ci się wszystkie godziny nieusprawiedliwione. A z tego co wiem, u mnie w szkole jest -2pkt do zachowania za 1 opuszczoną godzinę.

Opublikowano

Anett:

Ale powiedz czy nauczyciela to interesuję? Ucieka z lekcji, słabe stopnie. Jego interesuję tylko lekcja, a nie live po za szkołą.

Opublikowano

Anett:

Ale powiedz czy nauczyciela to interesuję? Ucieka z lekcji, słabe stopnie. Jego interesuję tylko lekcja, a nie live po za szkołą.

_______

W sumie, jest w tym ziarenko prawdy, dlatego poleciłem mu rozmowę z pedagogiem. Jeśli nie zda, to tylko i wyłącznie z winy matki i swojej.

Po to jest szkoła, by się uczyć, po to jest matka, by pilnować dziecka, a przynajmniej zapewnić opiekę nieletniemu.

Opublikowano

xxx

Co ty pierdolisz. Nie ma 50/50

Jest 100.

W tym roku wyszła ustawa i KAŻDA szkoła ma taki obowiązek.

I ciekaw jestem czy wasi włefiści zrobili jedną lekcję w tygodniu poświęcona dla was każdego z osobna, jak to miało być w założeniach.

Opublikowano

Było się uczyć , a nie grać w schizowo uzależniającą grę , zwaną metin. Potem się dziwisz , że nie zdałeś...

22fu7of2onif.png
Opublikowano

oky.. zaniosłem podanie do sekretariatu.. ciekawe co z tego wyjdzie, egzamin mam 18 czerwca( w poniedzialek) musze napisac na 41 % zeby miec minimum 2.. ale wątpie ze dam rade przez weekend z calego roku, nie ogarne :( a nie chce juz siedziec poraz 3 w 1 klase... wstyd dla mnie i dla rodziny =.< jeżeli nie zdam tego egzaminu na wyższą ocene(prawdopodobnie nie dam rady go zaliczyć) to czeka mnie poprawka pod koniec wakacji, lecz też wątpie, że dam rade... rok temu prawie całe wakacje przesiedziałem i na 75 % napisałem 22 % =(.. jezeli nie zalicze poprawki to czeka mnie warunkowo, lecz wątpie, ze mnie przepuszcza..na podaniu o warunek napisze wszystko(Jeszcze z deka zmysle troche) ze np. tak jak shadowwarrior pisal. z powodu rozwodu rodzicow, obnizylem sie w nauce itp.

//BR3ND

Opublikowano

Pytam się jak można być tak ułomny aby 3 razy w tej samej klasie siedzieć ?? Przecież program nauczania się nie zmienia. Myślę, że przez 3 lata nauczyłbym się na pamieć całego materiału klasy 1... Polecam przenieś się do szkoły specjalnej dla innych, tam zapewne zdasz.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

to sie kurwa idz ucz a nie na kompie siedzisz

Teraz kurwa mu to duzo da zwlaszcza ze pewnie nie wie czego sie uczyc bo do szkoly nie chodzi

GaimdKk.jpg

Opublikowano

wiem czego sie uczyc.. do 18 czerwca(tj. poniedzialek) musze znac na pamiec cala ksiazke.. musze napisac na minimum 41 % zeby miec chociarz dwóję =) ale nie dam rady..

//BR3ND

Opublikowano

wiem czego sie uczyc.. do 18 czerwca(tj. poniedzialek) musze znac na pamiec cala ksiazke.. musze napisac na minimum 41 % zeby miec chociarz dwóję =) ale nie dam rady..

obyś nie zdał.

Opublikowano

@up

myślałem, że nikt sie nie znajdzie w temacie, który to napisze, a jednak.. twój iloraz inteligencji jest tak idiotyczny ze nie mozna go opisac

//BR3ND

Opublikowano

Sensei® w tym wypadku raczej odwrotnie. Masz jeszcze 2 dni na naukę zamiast siedzieć na kompie i grać/flapać/itp. Uczyć się jak najwięcej 41% to tak naprawdę nic. Jeżeli teraz sobie nie dajesz rady to ja nie chcę wiedzieć co będzie w szkole średniej...

ProRivenn czyżby twoje młodzieńcze lata się przypomniały ??

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Od jutra zaczynam się uczyć .. wstaje, śniadanie, nauka do wieczora, ide spac,

niedziela:

wstaje,sniadanie,nauka do wieczora, ide spac

poniedzialek

1.lekcja

2.lekcja

3.lekcja

4.lekcja

5.lekcja

6.lekcja

7.lekcja

8.lekcja

na 16:00 egzamin =(

Muszę dać radę na te 41 % Jest moc !!!!

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...