Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

egzamin na wyzsza ocene..

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. otrzymałem 1 z matmy. i chce ja poprawic egzaminem(o ile dam rade) ale nie wiem co napisac..

Prosbe swoja motywuje tym, iz (co dalej wpisac ? jbc. powtarzam raz 1 klase gim.)

help :P

ps. moi rodzice sie rozwiedli, wiec chcialbym tez napisac ze nie radze sobie np. bo rodzice razem nie mieszkaja i jest mi z tego powodu smutno i dlatego nie ogarniam w szkole.. czy jakos tak.. sorki ze tak chaotycznie ale jestem w szkole i boje sie ze pani zobaczy ze na forum weszlem

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość malutki688
Opublikowano

najlepiej bedzie jezeli pojdziesz do wychowawcy, pedagog,vc dyrektora,lub dyrektora szkoly.

Opublikowano

oceny mam poprawione =) tylko z matmy mam 1.. reszta od 2 do 5...

co mam napisac? nie ma pomyslu(jbc powtarzam 1 klase jeden raz)

//BR3ND

Opublikowano

zaraz wszystkim raport poleci...

oceny dawno wystawione są.. nic nie mozna poprawiac juz.. jedynie egzaminem

wiec co mam napisac?

Prosbe swoja motywuje tym, iz(co mam dalej napisac, chcialbym cos o rodzicach ze sie rozwiedli i nie moge sie pogodzic o tym... o czyms takim.. nie wiem, help a like 5x bedzie

//BR3ND

Opublikowano

Napisz tak :

" Jest ciężko mi się uczyć z myślą tą , że moim rodzicą nie żyje się dobrze . są oni smutni , a Tym bardziej ja . Chciałbym by było tak jak 2-3 lata temu ( zależy od rozwodu ) tak jak jeździliśmy całą rodziną Ja Tata i mama ( + brat/sis jak masz ) na mecze ( czego tam lubisz ) ... " Jak chcesz moge jeszcze troche pokminić ;)

Opublikowano
Mat.hias dobrze pisze w mojej szkole też można było w pierwszej i drugiej klasie z jedną jedynką normalnie zdać, wiec nie widzę sensu pisania egzaminu w wakacje. Proponuję udawać psychopatę i do szkolnego pedagoga z płaczem, że nic nie umiesz to przeważnie działa. Twoja sytuacja rodzina nie jest najlepsza i radzę w takiej sytuacji wykorzystać ją. Jeżeli masz tak ujebane na ten egzamin to napisz: Motywuję swoje podanie o egzamin tym, że przez ostatni semestr mocno się starałem i poprawiałem oceny.Przecież oceny nie są wystawiane u mnie będą dopiero za 8 minut ( wywiadówka ) . Jednak w trzeciej klasie nie ma takiej furtki i jest system dwóch wartości albo nie masz jedynek i ci się udaje albo witamy ponownie w 3 klasie :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Napisz tak :

" Jest ciężko mi się uczyć z myślą tą , że moim rodzicą nie żyje się dobrze . są oni smutni , a Tym bardziej ja . Chciałbym by było tak jak 2-3 lata temu ( zależy od rozwodu ) tak jak jeździliśmy całą rodziną Ja Tata i mama ( + brat/sis jak masz ) na mecze ( czego tam lubisz ) ... " Jak chcesz moge jeszcze troche pokminić ;)

ta.. rozkminiaj

dobrze napisales =)

//BR3ND

Opublikowano

Ok to lece dalej .

... " wiem że , nauka z danego przedmiotu mi nie idzię , lecz bardzo tęsknie za tymi chwilami . czasami mam dosyć gdy wracam do domu , po ( 4-8 godzinach lekcyjnych do domu ) a tam mama załamana . Odechciewa mi się wtedy wszystkiego , gdy widzie moją mame zapłakaną . Nie jest mi z tym łatwo . Od pewnego czasu , mój tato też przestał mnie odwiedzać . Kiedyś pomagał mi przy lekcjach , teraz muszę je robić sam , ponieważ mama nie daje rady utrzymywać obiadu + gotować , i jeszcze robić mase lekcji . " domyśl jakkis tam end i Starczy ;)

Opublikowano

napisalem tą pierwsza opcje co dales.. masz duzego like.. prosze nie usuwac tematu

//BR3ND

Opublikowano

to przejście warunkowo jest już niemożliwe? :O

u mnie koleś, w szkole średniej ma do poprawy WF i angielski, angielski zdał, a WF mu zaliczyli bez problemu.

Opublikowano

Ok to lece dalej .

... " wiem że , nauka z danego przedmiotu mi nie idzię , lecz bardzo tęsknie za tymi chwilami . czasami mam dosyć gdy wracam do domu , po ( 4-8 godzinach lekcyjnych do domu ) a tam mama załamana . Odechciewa mi się wtedy wszystkiego , gdy widzie moją mame zapłakaną . Nie jest mi z tym łatwo . Od pewnego czasu , mój tato też przestał mnie odwiedzać . Kiedyś pomagał mi przy lekcjach , teraz muszę je robić sam , ponieważ mama nie daje rady utrzymywać obiadu + gotować , i jeszcze robić mase lekcji . " domyśl jakkis tam end i Starczy ;)

Utrzymywać obiadu ?

Poprawione:

Wiem, że nauka z danego przedmiotu mi nie idzie, lecz bardzo tęsknie za tymi chwilami. czasami mam dosyć gdy wracam do domu, po (4-8 godzinach lekcyjnych do domu), a w nim mama załamana. Odechciewa mi się wtedy wszystkiego, gdy widzie moją mamę zapłakaną. Nie jest mi z tym łatwo. Od pewnego czasu, mój tato też przestał mnie odwiedzać. Kiedyś pomagał mi przy lekcjach, teraz nikt mi nie pomaga, ponieważ mama nie daje rady gotować obiadu,sprzątać,prać,prasować,pracować i jeszcze robić masę lekcji, w których sam się gubię.

Opublikowano

zaraz wszystkim raport poleci...

oceny dawno wystawione są.. nic nie mozna poprawiac juz.. jedynie egzaminem

wiec co mam napisac?

Prosbe swoja motywuje tym, iz(co mam dalej napisac, chcialbym cos o rodzicach ze sie rozwiedli i nie moge sie pogodzic o tym... o czyms takim.. nie wiem, help a like 5x bedzie

Och rly? Miałem już wpisane 4 z polaka. Powiedziałem wiersz i zaliczyłem biografię i mam 5 :)

Mogą cię warunkowo przepuścić, albo będziesz pisał poprawkę w sierpniu.

Tutaj zajebisty mem na ten temat:

1288290192_by_Miki1412_500.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

To na poprawkę w sierpniu trzeba teraz dawać specjalne pismo ?

Kolega w gimnazjum dostał zakres materiału,termin i żadnej gównianej prośby o poprawkę nie pisał

Opublikowano

ja mam normalnie jeszcze 3 zagrozenia ktore poprawiam dopiero teraz hah a i babka od polskiego nie dala mi dac poprawic i musze pisac w sierpniu poprawke.

I jesli ci nie pojdzie z ta matma to przechodzisz warunkowo

Opublikowano

@a94. tu chodzi o coś takiego, że podajesz wychowawcy, że nie zgadzasz się z oceną jakąś. Wtedy nauczyciel od tego przedmiotu daje ci zakres na ocene wyżej i zdajesz z całego roku jeszcze przed konferencją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...