Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa strona pod prywatny serwer metin2 RyKoX

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś mam dla was moją amatorską, łatwą, lecz moim zdaniem całkiem ładną stronkę pod serwer metin2.

Strona zawiera:

• Strona Główna
  • Ranking Gidli
  • Forum
  • Download
  • Status (login, ch1, ch2, graczy online, założone konta oraz postacie)

Do poprawnego działania musimy edytować:

status-online

config w /ustaw/

Zmieniamy IP, passy i gotowe.

SS:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Download:

http://www.rykox-mt2.strefa.pl/download/owa%20strona%20pod%20prywatny%20serwer%20metin2%20RyKoX.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/a9cf7d1863e674e7709d5e248eb9d7855a1762f7ebd6612ab7bb98d6c0692924/analysis/

REUP 22.10.2012R

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Serwery Hamahi sie zda ale na dedyka napewno nie .

Co za debil bierze na dedyka amatorską stronke? Wiadomo że profesjonalną za $...

Co do strony, to woja 1 strona? Bo ładna jak na amatora.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Co za debil bierze na dedyka amatorską stronke? Wiadomo że profesjonalną za $...

Co do strony, to woja 1 strona? Bo ładna jak na amatora.

No robiłem kiedyś ale to dużo gorszą tylko z skryptem do reje, a tak to download, czat i info, 1 od około roku, w życiu 2

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Status graczy nie ma prawa działać poprawnie bo aktualizuje się co 20 minut. Ustawcie na 2,5 i będzie git, założone konta i postacie dla mnie są zbędne ;p

<a href='sygna.php?id=".$player["id"]." '>

W top 5 rankingu dlatego śmiem twierdzić że przerobiłeś którąś ze stron

poza tym na przyszłość polecam robić w ten sposób

index.php?s=itemshop

Nie potrzebnie potem edytować w każdym pliku ścieżkę czy inne rzeczy a tak po prostu pobierasz sam skrypt.

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Status graczy nie ma prawa działać poprawnie bo aktualizuje się co 20 minut. Ustawcie na 2,5 i będzie git, założone konta i postacie dla mnie są zbędne ;p

index.php?s=itemshop

Nie potrzebnie potem edytować w każdym pliku ścieżkę czy inne rzeczy a tak po prostu pobierasz sam skrypt.

Ok thx za rady;)))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

index.php?s=itemshop

Zeby to zrobic trzeba miec IQ wieksze niz 1.

@top

grafika z dupy, skrypty pewnie z neta i znajac zycie dziurawe.

Opublikowano

i znajac zycie dziurawe.

Ahm czyli bez sprawdzania kodu mówisz że skrypt dziurawy? No to propsuje...

@Top Gdybyś jeszcze dał jakieś tło za formularzem rejestracyjnym itp. to było by miodzio ;)

Opublikowano

Ahm czyli bez sprawdzania kodu mówisz że skrypt dziurawy? No to propsuje...

@Top Gdybyś jeszcze dał jakieś tło za formularzem rejestracyjnym itp. to było by miodzio ;)

95% tego forum to pro elo elo programisci nie znajacy podstaw programowania i tu jest 99% stron dziurawych

@edit

if($player["name"] != GM) { - jakas nowa funkcja w php "wykrywanie gm" ?

Ta strona to jakis syf , brakuje plikow z nowymi funkcjami jak i te wykonanie jest badziewne

Opublikowano

95% tego forum to pro elo elo programisci nie znajacy podstaw programowania i tu jest 99% stron dziurawych

@edit

Ta strona to jakis syf , brakuje plikow z nowymi funkcjami jak i te wykonanie jest badziewne

1. To strona łatwa i prosta z paroma funkacjami

2. Czego ty oczekujesz od kolesia z 3gim który nie zaczął jeszcze w szkole programowanie?

di-HLXD.jpg

Opublikowano

1. To strona łatwa i prosta z paroma funkacjami

2. Czego ty oczekujesz od kolesia z 3gim który nie zaczął jeszcze w szkole programowanie?

Czlowieku ty to strona nazywasz? Ona nie ma prawa dzialac. Jak nie umiesz to sie nie bierz.

Opublikowano

Czlowieku ty to strona nazywasz? Ona nie ma prawa dzialac. Jak nie umiesz to sie nie bierz.

Nie ma prawa? testowałeś? Ciekawe że jakoś miałem ja na swoim hamachi i wszystko działało!!!

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Witaj Tomku.

Mam do Ciebię ważną sprawę możesz mi powiedzieć gdzie wrzucić tą stronę bo trochy ciemny jestem... i za bardzo to nie wiem. <3

Z góry dziękuję i liczę że mi pomożesz dostaniesz Like. :rolleyes:

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

jezu dzieci ogarnijcie sie podobno czlowiek uczy sie na bledach.

nie ma prawa dzialac zrob lepsza mi strona jakos dziala.

a Ty RyKoX nie zwracaj na nich uwagi programisci najwieksi, pfff.

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

@edit

Ty za to jesteś kozak, znalazłeś dziure w skrypcie gdzie nie może być dziury <lol2>

ps. pretekst z moimi poprzednimi stronami wsadz se w dupe :> nigdy tutaj nie dałem autorskich skryptów pod strone metina wiec pierdol sie.

Opublikowano

Ahm, czyli Twoim zdaniem programowanie jest tylko dla osób które umieją programowac?

Idąc Twoim tokiem rozumowania za m/w 50 lat nie będzie programistów, bo nikt nowy nie będzie mógł się php uczyc...

Opublikowano

Ty za to jesteś kozak, znalazłeś dziure w skrypcie gdzie nie może być dziury <lol2>

ps. pretekst z moimi poprzednimi stronami wsadz se w dupe :> nigdy tutaj nie dałem autorskich skryptów pod strone metina wiec pierdol sie.

Odezwal sie pro elo elo programista <haha> napisz moze nowy silnik forum.

Nie ma prawa? testowałeś? Ciekawe że jakoś miałem ja na swoim hamachi i wszystko działało!!!

To ciekawe ze widnieja w rankingach wywolywanie zmiennych ktorzych nie ma nigdzie.

jezu dzieci ogarnijcie sie podobno czlowiek uczy sie na bledach.

nie ma prawa dzialac zrob lepsza mi strona jakos dziala.

a Ty RyKoX nie zwracaj na nich uwagi programisci najwieksi, pfff.

Za darmo nie ma zadnych dobrych stron tylko takie syfy jak ta.

Opublikowano

a ty tepy jestes naprawde jak ci nie pasuje ta strona nie potrzebna jestes to po co wchodzisz do tego tematu a jak juz musisz wejsc to sie nie udzialaj bo niektorym sie przydala tylko oczywiscie w kazdym temacie znajdzie sie jakis jak to powiedzial RyKoX pro elo elo programista ktory wtraci ta swoja zapyziala buzke wtedy keidy nie musi.

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

wystarczy ze ta strona jest brzydka i amatorzy robia juz ladniejsze , a kod jest wgl nie ogarniety:)

Opublikowano

no i co ze jest brzydka pedancie.

no i co ze robia lepsze on sie dopiero uczy jego 2 czy 1 strona wiec skoncz po co tu wgl jeszcze wchodzisz wyjdz i nq szkoda slow na cb

Opublikowano

A ty Kuń zamknij mordę złodziejaszku

:)

Badarku kochany , ty sam nic nie robiłeś , ty podpierdalałeś .

On przynajmniej próbuje robić sam :) Jesteś spalony na tym forum , największy cwel MPC ;)

@ Topic.

Strona nawet , nawet .

Na serwery hamachi starczy :) Próbuj dalej ! GL :)

40209909810444895132.png

Już wkrótce .. Start - Nowego prywatnego serwera Lathir.pl

Nie przegap tego !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...