Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam automatycznego pluginu VIP

Pira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pluginu nie ma ,ale jest sklepik automatyczny :) który przez kupno na stronie dodaje vipa ( nie wiem czy działa to w MC , sklepik ogólnie jest do CS!) wpiszcie sobie w google. Sklepik Xvak :)

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Praktycznie można zrobić plugin, który będzie wysyłał dane do skryptu od kupna vip na www, a ten będzie automatycznie dawał vipa (rcon/api) i zwracał odpowiedź, na której podstawie plugin także będzie zwracać komunikat, typu "OK" albo "error".

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

znawcy...

Sam napisałem taki plugin na serwer.

Wpierw podaje garaczowi co ma wysłac,nastepnie gracz wpisuje kod a program sprawdza poprawność kodu przez API i jeżeli kod jest poprawny to gracz dostaje vipa/svipa/lvl itp.

wszystko działa z automatu.

jak ktos chce ip serwa to pm

xX_DevilGoku_Xx.png
Opublikowano

hahahah ale ludzie.. na serwerze piterki jest takie cos ;] wpicujecie /vip i pisze co masz wyslac potem /vip kod_zwtorny czyli np /vip 895fb7 i przydziela ci vipa . sa 2 tresci do wyslania 1 na 30 dni a 2 na 16. zeby sprawdzic ile vipa zostalo /vip info i wyskakuje . niestety nie wiem jaki to plugin za co przepraszam

Opublikowano

hahahah ale ludzie.. na serwerze piterki jest takie cos ;] wpicujecie /vip i pisze co masz wyslac potem /vip kod_zwtorny czyli np /vip 895fb7 i przydziela ci vipa . sa 2 tresci do wyslania 1 na 30 dni a 2 na 16. zeby sprawdzic ile vipa zostalo /vip info i wyskakuje . niestety nie wiem jaki to plugin za co przepraszam

Ja już takie coś mam u siebie z rok (a nawet o wiele bardziej rozbudowane)... Po prostu sam to napisałem dla swojego serwera, ma coś koło 2500 linii kodu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cze, szukam pluginu, który gdybym wpisał dany kod z smsu zwrotnego, uaktywni mi usługę VIPa na 30 dni.

Miałby ktoś coś ta

Cze, szukam pluginu, który gdybym wpisał dany kod z smsu zwrotnego, uaktywni mi usługę VIPa na 30 dni.

Miałby ktoś coś takiego ??Ja mam takie coś link :

Masz link : https://dl.dropbox.c...ipCode.jar?dl=1 TEN plugin wymaga GroupMenagger Albo ten : EyesVIP on wymaga Vault link :http://dev.bukkit.org/media/files/655/355/EasyVIP.jar

Opublikowano

Da się i zaskoczę wszystkich, którzy twierdzą, że nie ma takiej wtyczki.

Jest taka wtyczka. Została nawet na tym forum opublikowana.

Była to komenda bodajże /si

i wtedy wyskakują Ci kody. Sam wpisujesz kod i tada.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

na mc za-graj jest taki plugin masz sms wpisujesz /pay [kod] i pisze że masz vip i go faktycznie masz popytaj Właścicela serwera może użyczy albo sprzeda taki plugin

Opublikowano

na mc za-graj jest taki plugin masz sms wpisujesz /pay [kod] i pisze że masz vip i go faktycznie masz popytaj Właścicela serwera może użyczy albo sprzeda taki plugin

To jest najprawdopodobniej plugin VIPCode.

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...